Блатечки предпочита да не спира да работи, отколкото да си гледа децата

1119
18 Октомври 2014, 12:30


Актьорът Асен Блатечки е сигурен, че някой ден ще съжалява, затова, че от работа, не е могъл да отдели значителна част от времето си за най-важното – децата. Той дори е влюбен в задълженията си към киното и театъра и не би си представил какво ще е ако спре да се занимава с тях, научи HotArena.net.

 

„Не знам какъв баща съм, трябва да попитате децата ми като пораснат. Не ми остава достатъчно време за тях. За сина ми не ми остава време. В свободното време с дъщеря ми - Катето, ходим на кино, на езда, защото тя обича конете. Тя е в такава възраст, че всичко й е интересно. Виждам в нея много черти от мен, виждам и черти и от майка й", сподели актьорът за „Тази сутрин“ по БТВ.

 

Блатечки призна, че не спира да работи, а причината затова не е само желанието му да осигури децата си, а и това, че е "болен работохолик".

 

„Трудно си почивам, два дни и на третия не издържам, започвам да чета някакви неща, да мисля върху нови роли. Няма да спра да работя никога. Ако им писне на хората да ме гледат, ще работя друго", отсече Блатечки, цитира blitz.bg.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Вени
преди 3 години
0
Ще работи нали трябва да издържа голяма челяд. Поне да ползва презервативи, за да не му се налага да се обяснява пред още жени.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени