Блатечки зарязал Диляна още като бременна! (Нови подробности около драмите им)

https://hotarena.net/laifstail/blatechki-zariazal-diliana-oshte-kato-bremenna HotArena.net
Блатечки зарязал Диляна още като бременна! (Нови подробности около драмите им)

Бременна и в тежка депресия е зарязана Диляна Попова от бащата на първородния си син, научи HotArena.

 

Блатечки й е бил шута в последните месеци от бременността й. Малко преди да роди сина си Борил, Попова е преживяла поредното любовно разочарование, и то от най-важния мъж в живота си.

 

Само преди два дена Асен за първи път призна в ефир, че с Диляна са разделени от една година насам.

 

Нямаме нищо общо цяла година. Аз живея с жена си Катерина и общата ни дъщеря“, призна актьорът.

 

Блатечки намекна, че лабилното състояние на Диляна бързо го е отблъснало от нея. „Една жена трябва да носи спокойствие и хармония, за да просъществува семейството“, смята той.

 

 

7 Коментара

kokona

преди 8 години

Daaam. Za syjalenie stara istina koqto vsqka krasiva jena s harakter e izpitala.Vinagi pecheli po otstypchivata po spokoinata i po slqpata.Bez da obidq pyrvata sypruga s uvajenie kym neq no naistina trqbva da se pravish che ne vijdash nqkoi neshta samo za da ostanesh s daden myj.

Коментирай

з

преди 8 години

Какъв характер има тази? Навря се при женен мъж и сега е болна от депресия , та тръшкане, та обяснения. Има вдовици, които цял живот гледат сами децата си, а тази иска съжаление за това, че забременяла от жнен мъж , е няма да стане, да спре да си прави реклама на гърба на Асен и общото им дете. Дълго от това пари няма да изкарва.

Коментирай

Лупи

преди 8 години

Кой знае какви капризи и селски чупки е въртяла Диляна? Само, че не е намерила закачалка да си закачи гащите. Мъжете предпочитат спокойни и уравновесени жени, а красотата е от ден до пладне.

Коментирай

?

преди 8 години

Абе докато я ч*каше не му пречеше депресията?

Коментирай

3rrrrr

преди 8 години

Чукал я е защото тя му е дала.Повечето мъже се пробват, а от жената зависи дали ще им даде или не.И изобщо не симпатизирам на този тип мъже като Блатечки, и тъп да си пак ще ти стане ясно, че му е комфортно да си живее с жена си и да забива по нещо настрани.Изглежда и тя се примирява с това.Разбрали са се някак си.А такива като Диляна не се научиха че и 200 деца да родиш на някой - първо няма да го промениш и второ- няма да го заържиш с тези деца.Примери 1 милион.Ако искаш стабилно семейство търсиш друг тип мъж, който и той иска такова.Толкова е елементарно, но не много хора смятат, че са фактора който ще промени нещо което не се променя.Затова и следствието е такова каквото е, то беше очевидно, че ще се разделят.А и дори да беше останал с Диляна щеше пак да и изневерява под път и над път.Такива мъже не се променят.

Коментирай

кики

преди 8 години

асен и дава 5 000 лева за борил, малко пари ли са това а

Коментирай

Lili

преди 8 години

Kato ima nujda ot spokoina i harmonichna i ia e nameril v liceto na Katerina zashto togava ne e sprial da i izneveriava ot godini i to ne samo sex ami vruzki i nakraia napravi dete na druga! Ili sigurno Katerina pak shte pusne info che Diliana mu e ofkradnala semensta i sama se e osemenila! Tova dete e napraveno s mnogo liubov i jelanie, a tova che se subirat ili razdeliat ako e faktor koito uspokoiava jena mu da si jivee taka i da chaka da nameri smisula...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.