Близначките от Мис България преди тунинга (СНИМКИ)

5752
04 Август 2013, 12:00


Красивата визия на две от претендентките за короната на Мис България се оказа изкуствена. Близначките Моника и Вероника са подсилили естествената си красота със солидно количество силикон, видя HotArena.net.


Очевидно е още от пръв поглед, че двете девойки са подпълнили със значително  количество силикон устните си. Контраста между визията на красавиците преди и след пластична интервенция се откроява след сравняване на сегашната им визия с тази на стара тяхна снимка, където момичетата са с естествените си устни.


От снимката се вижда, че без подобренията по лицето си, близначките изглеждат по-скоро невзрачни и определено не биха имали шансове да бъдат забелязани, пишат от kliuki.net.


Форумци стигат още по-далеч в оценките си, заявявайки, че двете са направо страшни. “Пффф, ужас, на база на какво им е огромното самочувствие?”, недоумяват потребителите.


И недоволстват от поведението на силиконките, които номинираха за изгонване Звезделина с единствения мотив, че не може една Мис България да притежава корекции по себе си, тъй като трябва да притежава естествена красота.


Което беше повече от нагло, като се има предвид собствените им корекции и хирургически интервенции.




Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
циганки
преди 2 години
0
циганките дошли у София да лапат за пари
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени