Близнаците на Деси Стоянова я подлудиха, минаха като ураган през столичен мол

5717
30 Април 2017, 15:00


Водещата на „Преди обед” Деси Стоянова винаги е била майка за пример. Екранната партньорка на Сашо Кадиев признава, че прекарва всеки свободен момент с близнаците си Стефан и Красимир, които по думите й са доста буйни и изискват много грижи и родителско внимание. В това се убедиха и папараците на „ Уикенд”, когато онзи ден засякоха чаровната журналистка и двете й деца в столичен мол. 
 
Стоянова обикаляше  от магазин в магазин, като първо купи дрехи за хлапетата, а после влезе в една  от книжарниците, за да напазарува ученически пособия за синовете си, които тази година са първокласници.

Очевидно  отегчени  от дългия шопинг тур, близнаците започнаха да буйстват и да дразнят популярната си майка. „Ще вземем химикалки, моливи, тетрадки… Краси, ето това ще е много подходящо за зеленото училище”, обясняваше Деси на децата, ала те дори не я слушаха и бързаха да се приберат вкъщи. В опит да ги обуздае, водещата събори няколко неща от рафта на земята, но после прилежно ги върна обратно по местата им. След това се  отправи към касата, за да плати покупките си под дружния вопъл на близнаците.

„Скучно ни е, искаме вкъщи!”, мрънкаха Стафан и Красимир в един глас.

Двете момчета вече са в първи клас, но по настояване на водещата учат в различни паралелки. Тя признава, че използва някои нетрадиционни за нашите ширини методи при възпитанието им – вместо да насърчава близостта им, се стреми да изгради индивидуалността им, като ги разделя. „Аз се опитвам да търся разликите в тях. Все пак те не са едно цяло, а  отделни личности. Именно заради това нарочно ги записах в различни класове”, разказва екранната партньорка на Сашо Кадиев. Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени