Близък до Робин Уилямс: Не се самоуби! Убиха го! (Нови разкрития около смъртта му)

2598
23 Август 2014, 11:25


Нови разкрития около смъртта на Робин Уилямс излязох наяве. Оказа се, че известният актьор всъщност не е имал никакви планове да посяга на живота си.


Човек близък до Робин Уилямс е разговарял с актьора ден преди тялото му да бъде намерено. А пред светския сайт TMZ той твърди, че двамата са имали доста дълга дискусия за няколко проекта и споразумения и според него Уилямс е бил напълно погълнат от работата си.

 

Източникът казва, че Робин е имал много въпроси за проектите, което е в противоречие с поведението на някой, който планира да се самоубие. Приятелят на актьора заяви, че в ежедневните им разговори, той е бил изключително ведър и жизнен.

 

„Той живееше по-уединен от другите, но това не е нещо необичайно. Комиците, както и Робин предпочитат да живеят на по-тъмни места", казва още източникът.

 

Американските медии също разкриват, че нито жена му, нито личния асистент, са имали представа, че Робин планира самоубийство. Източници, близки до семейството твърдят, че най-вероятно той не е мислил много дълго, преди да се обеси.

 

Неговият колега Роб Шнайдер пък в свое интервю обвини хапчетата срещу Паркинсонова болест за смъртта на Робин. Шнайдер (50), който е дългогодишен приятел на Уилямс казва, че именно лекарствата са изиграли най-голяма роля за смъртта на приятеля си. Той държи фармацевтичните компании отговорни за смъртта на актьора, обвинявайки ги ги в убийството му.

 

„Едно от страничните явленията на лекарствата е желанието за самоубийство“, пише актьорът в Twitter. „Злата фармацевтична индустрия "признава", че повече от 100,000 души в САЩ умират годишно поради "предписаните" лекарства!!!“, споделя още Шнайдер.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
gg
преди 3 години
0
Супер Алисия,супер Валери,Караджадерегъз у Катуница.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени