Боби Кристина преди смъртта си: Ще свърша като мама!

1952
02 Август 2015, 15:47


Боби Кристина заявила дни преди смъртта си, че се страхува да не я сполети съдбата на Уитни Хюстън „Страх ме е, че ще свърша като мама“, гласи последния SMS изпратен от телефона й до нейна приятелка, преди да я открият полуудавена във ваната, научи HotArena.


Пред своя приятелка тя е признала, че има нужда от лечение, но се страхува, че е прекалено известна. „Имам нужда от терапия, Ник също. Но не смеем да се обърнем към никого за помощ, тъй като ще стане достояние на всички“, споделила тя.


Полицията разкри и други подробности за състоянието на Боби Кристина, като споделят, че тя е била в тежка депресия, преди да посегне на живота си. Освен това момичето не е успяло да се пребори със смъртта на майка си–личната трагедия, която в крайна сметка я вкара в гроба, едва на 22 години.


Погребението, както се разбра, не е минало без скандали. Леола Браун и Пат Хюстън са се скарали на излизане от църквата. Сестрата на Боби Браун е била изгонена от храма, а по време на срещата й с фенове и журналисти, отново е имало инциденти и размяна на реплики между двете.


Самият Боби Браун не е направил и опит да предотврати скандала, твърде съкрушен. Семейството му споделя, че той едва не припаднал по време на погребението и само присъствието на съпругата му, му е помогнало да не се строполи на земята.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени