Боби Кристина пред мозъчна смърт! (Семейството се моли за живота й)

3799
02 Февруари 2015, 12:00Боби Кристина Браун, единствена наследница на Уитни Хюстън е в състояние близко до мозъчната смърт. Това заявиха лекари по повод 21-годишната дъщеря на певицата.Младата жена бе открита почти мъртва във ваната в дома си в Атланта. Тя веднага е откарана в болницата, където е поставена в изкуствена кома.Според лекарите „мозъчната й дейност намалява“ и тя не изглежда никак добре. Близък до семейството споделя, че те се молят за живота й, но лекарите не дават особени шансове за възстановяването й.Източникът споделя още, че намирането на Боби Кристина почти мъртва във ваната не е случайно. Преди три години загина майка й Уитни Хюстън по абсолютно същия начин.
„Проблемите след смъртта на майка й са много, много дълбоки“, заяви още той.
Приятели на семейството и на Боби Браун коментират, че той направо съкрушен. Бившият съпруг на Уитни Хюстън заяви, че е съсипан от ситуацията с дъщеря си.
„Моля изчакайте семейството ми да се справи с този проблем и да даде на дъщеря ми любовта и подкрепата, от които тя се нуждае. Не мога да кажа нищо за състоянието й в момента“,каза той.Негов приятел пък допълва „Това е най-лошият му кошмар. Загубата на Уитни беше трудна, но това е още по-тежко за него.“Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени