Боби Манекенка ексклузивно проговори: Маги, направих те известна, хайде сега си смени фамилията Желязкова! (Вижте уникалната изповед на столичния плейбой)

https://hotarena.net/laifstail/bobi-manekenka-ekskluzivno-progovori-magi-napravih-te-izvestna-haide-sega-si-smeni-familiiata-jeliazkova HotArena.net
Боби Манекенка ексклузивно проговори: Маги, направих те известна, хайде сега си смени фамилията Желязкова! (Вижте уникалната изповед на столичния плейбой)
Бившият борец Борислав Желязков, известен като Боби Манекена и Маги Желязкова се женят през 2003г., като кум на сватбата им става шефът на ВИС-2 Георги Илиева със съпругата си Мая.

Щастието им продължава до 2010-г., когато се развеждат. „Разведени сме от 6 години, а тя още 3 години лъжеше, че сме заедно. Причините за развода са много. Да кажем една от причините – публичността, която за нея беше номер 1. Това да се шуми около нея непрекъснато на мен не ми харесваше“, споделя пред „Уикенд“ Боби Манекена.

Според него години наред тя е давала неверни изявления, че в семейството им всичко е окей, че са идеалната семейна двойка.

„Истината е друга и фактите са налице. Имаме официален развод от 6 декември 2010-а, а не както тя твърдеше от 2013г. Тя много добре заблуди всички и си изигра картите, като използва трети лица за оправдание. Обяви, че имам връзка с жена, която ни е развела. Истината е, че такава жена не съществуваше. Фактите говорят друго. Тя е имала връзка с новия си партньор Жоро, докато тръбеше, че е щастливо омъжена.\"

Днес двамата бивши съпрузи поддържат нормални отношения в името на детето, но Жоро Манекена е недоволен, че тя още е с неговата фамилия. Той призовава медиите да не го свързват с нея и да не публикуват техни общи снимки, както и ако може да я представят с нейното истинско фамилно име.

„Искам да остави фамилията Желязкова, защото не бих искал името ми да се асоциира с евтина слава, с нелепа светска бутафория. Съжалявам, но тя от 6 години не е г-жа Желязкова. Да бъде така добра да не ползва занапред фамилията ми“, отсича Желязков.

В момента има нова жена в живота му, която определя като страшно умна и много възпитана, жена с финес и класа и вроден аристократизъм.

„На нея също не й харесва бившата ми жена да носи фамилното ми име. Или тя да парадира със стари отношения, връзки и познанства. Учудва се, че Магдалена не променя фамилията си, при непрекъснатите й декларации, колко е щастлива с новия си партньор“.

Скоро Боби обмисля да сключи брак с жената, която обича. Тогава г-жа Желязкова ще е само една и това е моята настояща половинка“.

Той не оспорва желанието на Маги Желязкова да говори, да се показва, да е публична личност, но категорично настоява това да не става с неговото фамилно име.

„Искам Магдалена да спре с лъжите за развода ни. И наистина да се откаже от фамилното име Желязкова. Ако има останало достойнство, сигурен съм, че ще го направи“, заявява Борислав Желязков.

6 Коментара

истина

преди 7 години

Браво,Боби-преди всичко е истината!Бъди щастлив,а Маги бързо отвърна,хапейки те-май ти е сърдита!Семпла женица,с големи претенции,грозна при това!

Коментирай

Diana

преди 7 години

da ne se nari4a s tazi familija deeeeeeeeeeeeeee i to ni pisna ot dartata groznica

Коментирай

Izabel

преди 7 години

Mladata Anita Meizer xaxaxa mnogo e jalko kogato chovek igrae rolq, samo za da si sazdava izkystven i falshiv obraz v obshtestvoto! Ahh.. Anitke, Anitke....

Коментирай

ОО

преди 7 години

Тва кво ми са е филмирало? Да не е само той Желязков? Тъп гей братче

Коментирай

Ради

преди 6 години

Жена,която изглежда по-зле дори и от николета лозанова

Коментирай

Маги Алкохоличкова

преди 2 години

Тази жена алкохола я мъчи . Отделно мисля че психичното и зздраве не е 100 процентово . Да ме извинява но съм мн. доволен че и спряха публичността . Нека се пенсионира и да си живее старините някъде без да си навира рошавата кратуна в Бг шоу “елита” .

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.