Боби Михайлов купонясва в Белград за ЧРД

https://hotarena.net/laifstail/bobi-mihailov-kuponiasva-v-belgrad-za-chrd HotArena.net
Боби Михайлов купонясва в Белград за ЧРД

Президентът на БФС Борислав Михайлов купонясва в Белград за 53-ия си рожден ден, узна HotArena.

Михайлов е по служебни дела в Белград и бе принуден да отложи купона у нас. Членът на Ипълкома на УЕФА трябва да награди днес шампиона на европейското първенство по футзал, което се провежда в Белград. Във финала един срещу друг се изправят Русия и Испания.

Естествено Михайлов организира купон в сръбската столица. Боби запази елитен ресторант с жива музика в центъра на града, в който отпразнува рождения си ден основно с колеги от УЕФА.

Засега остава тайна дали бащата на Ники Михайлов е изиграл прочутия си танц, който повече от три години е хит в интернет. Боби традиоционно организира шумни партита, но този път тържеството е било по-скромно. Михайлов е обещал да почерпи приятелите си в София, след като приключи със задачите в чужбина, пише „България Днес“.

3 Коментара

Гад

преди 8 години

Негов най-добър съотборник, защитник на България почина, а той празнува тцттцтц

Коментирай

ти да видиш!

преди 8 години

Що за глупост и простотия! Това е отганизирано мероприятие от доста време преди. И той е заминал преди дни. Кой знае или е виновен, че негов колега и съотборник ще почине точно днес в 10, ч сутринта от масивен инфаркт. Това е живота! Един се ражда, друг умира! Трябва ли да обвиняваме който и да е за това? Няма такава простотия! Че и подплатена с тц,тц, тц... тичпично просташко държание и поведение.

Коментирай

блаа

преди 8 години

Рождения му ден е бил вчера и според статията той е празнувал вчера в Белград, а днес дали ще празнува много ме съмнява. Обаче наистина не разбирам защо винаги търсите някого да наплюете без да знаете всички факти.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.