Бодигард пази Цвети в Арена Армеец! Красавицата вдигна на крака 13 000 души и се разплака

https://hotarena.net/laifstail/bodigard-pazi-cveti-v-arena-armeec-krasavicata-vdigna-na-kraka-13-000-dushi-i-se-razplaka HotArena.net
Бодигард пази Цвети в Арена Армеец! Красавицата вдигна на крака 13 000 души и се разплака
Специална охрана се грижеше за гимнастичката Цветелина Стоянова по време на бенефиса на златните момичета в \"Арена Армеец\". Организаторите на шоуто бяха ангажирали бодигард, който не допускаше никой до ложа №200 в столичната зала \"Арена Армеец\". Единствената компания на Цвети беше нейният приятел Александър Любенов, видя HotArena.

Най-драматичният момент в шоуто беше първата поява на грацията пред публика. Тя се възстановяваше няколко месеца, след като падна от шестия етаж. Нейните близки се опитваха да я опазят от външно влияние, за да може да се възстанови без допълнителни емоции.

Цвети показа отново своята усмивка пред 13 000 зрители. Хората станаха на крака, за да аплодират световната шампионка, а тя се разплака.
\"Развълнувала се е - коментира след спектакъла президентът на федерацията по художествена гимнастика Илияна Раева. - Щастлива е и е добре. Възстановява се. Много грижи се положиха за нея.\"

Директорът на зала \"Арена Армеец\" Николай Ишков разкри, че поставянето на охрана е било идея на организаторите, които сами са се заели с опазване на спокойствието на Цвети.

Излизането на гимнастичката пред публика е било част от сценария на спектакъла. Това разкри режисьорът Калоян Лалев-Кайо.
\"Беше много развълнувана, но нямаше как да предвидим подобна реакция на публиката - обясни Кайо пред \"България Днес\". - Събитието е като жив организъм и затова се съобразявахме с емоциите.\"

След невероятния успех на бенефиса момичетата са поискали да изиграят още веднъж уникалния спектакъл. Организаторите са започнали преговори за свободна дата. Засега най-актуалният вариант е 5 декември.


5 Коментара

Анелия

преди 7 години

В никакъв случай не съм хейтър, но ще изкажа мнението си, което не е в ползва на Цветелина Стоянова. Защо хората я превърнаха е едва ли не национален герой? Имала проблеми, скочила от някъде, била в болница. Това си е нейн проблем и нито е злопоука, нито е опит за убийство. Голям човек, здрав и прав, като не е наред с нервите да се лекува по някакъв начин. Пенсионерите, бездомниците и колко много хора мизерстват, студуват, нямат какво да ядат. Цели семейства с дечицата им едва преживяват, тук ще оплакваме Цветелина, която съсвсем съзнателно се метна от кой етаж? Не мога да повярвам. Много ви бива да цъкате с език състрадателно, жалко че няма кой да ви покаже реалността, която е много по-зловеща.

Коментирай

111

преди 7 години

И аз си мислех същото. Някои хора, за да успокоят гузната си съвест и спретнаха един здрав ПР и я превърнаха в национален герой. По-лошото е, че превърнаха самоубииството в геройство, а младите се влияят. Никой не мисли, че някое момиче може да реши да и подражава.

Коментирай

:)

преди 7 години

Напълно съм съгласна! Повечето от нас имаме проблеми, и понякога изпадаме в безизходица, такъв е живота! Изискват се много повече сили да преглътнеш всичко, да станеш, да направиш и невъзможното и да успееш. Най-лесно е да отидеш и да направиш опит за самоубийство, че и да те изкарат герой! Цветелина да е жива и здрава, желая й успех, но май ролята на жертва взе да й харесва.

Коментирай

Kiril

преди 7 години

Боклуци може да си драскате пикливите коментарчета но на вас никой не става на крака да ви пляска ! Утрепки хората не ръкопляскат за това че е тръгнала да се самоубива ,а защото заедно с от отбора си донесоха гордост и радост на цяла България ! Срам ме е че съм българин заради такива злобни създания като вас освен псувни друго не заслужавате !!

Коментирай

beni qnakieva

преди 7 години

Az, beni sum tupa kurva

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.