„Богът на касапницата“ с премиера в Париж

929
08 Февруари 2018, 13:54


Спектакълът “Богът на касапницата“ на Народния театър гостува на 9 и 10 февруари в Париж. Пълни зали очакват във френската столица една от най-хитовите постановки на родна сцена. Представлението е истински касов феномен у нас и билетите за него се продават месеци напред.

Напълно разпродадени са билетите за спектаклите в Theatre de Fénelon-Sainte-Marie, където „великолепната четворка” – Владимир Карамазов, Юлиан Вергов, Радена Вълканова и Александра Василева, ще играе пиесата на френската авторка Ясмина Реза, режисирана от Антон Угринов. Представленията ще бъдат със субтитри на френски език.

Турнето на Народния театър „Иван Вазов“, което е второ в чужбина за годината след гастрола в Тулуза с „Танцът Делхи” на Галин Стоев, е по покана на Асоциация „Европа Култура Обмен”. То се осъществява с подкрепата на посолството ни във Франция. Заедно с екипа на спектакъла ще пътува и директорът на Народния театър Мариус Донкин.

“Богът на касапницата“ ще е откриващ спектакъл по случай българското председателство на Съвета на Европейския съюз.  В деня преди първото представление българските театрали са поканени на прием в посолството ни във френската столица.

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени