Богаташка! Мария Силвестър цака по 12 бона за даскалото на сина си

2246
13 Януари 2016, 11:50


Мария Силвестър иска да направи сина си шантав като нея, разбра HotArena.


Актрисата и водеща Мария Силвестър дава мило и драго за това синът ѝ да получи възможно най-доброто образование. 7-годишният Давид трупа знания в нашумялото напоследък Валдорфско училище, което залага на нестандартни методи на обучение.


Няколко седмици децата в него изучават само един предмет, като междувременно се занимават и с чужди езици и евритмия – изкуство на изцелението. Основната цел на този метод е да се акцентира върху свързаните с изкуството предмети и тяхното по-лесно усвояване по увлекателен начин.


Мария има за цел да развие абстрактно мислене и артистизъм у сина си по подобие на себе си и мъжа си Силвестър Силвестров. Това нейно желание подплатявала със солидни финанси, тъй като годишната такса за школото е 6300 лева, пише „Галерия“.


Тази сума обаче не е финална, защото образователното заведение предлага на учениците си различни школи по изкуства. Малкият Давид се е запалил по моделирането с глина. За да се отдава на това свое удоволствие, родителите му цакат по още 480 лева на месец.


Допълнително се плащат и 140 лева за храна и така сумата набъбва на 12 хиляди лева годишно. Мария с удоволствие давала крупната сума и не съжалявала, тъй като иска най-доброто за сина си. А и в момента кариерата ѝ е в разцвет и може да си го позволи.


През настъпилата година Мария Силвестър ще се изявява като водеща на две предавания и смята да вложи голяма част от хонорарите именно в образованието на Давид. Освен от майчина любов, тя го правела и от чувство за вина заради развода, с който травмирала сина си.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
1
преди 2 години
-1
Сумата е напълно приемлива за подобно училище и въобще не я прави Богаташка, както сте я определили
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени