Богданов лицемер, завлече дружката си Цецо с пари (Към кого още бе неблагодарен)

2684
15 Януари 2016, 11:58


Брадърът Богданов развали мъжката дружба с доскорошния си приятел Цецо заради пари, които му дължи, научи HotArena.


Цветелин Николов останал неприятно изненадан и доста разочарован от пишещия му се другар неуспешен футболист Пламен, който парадираше с приятелството им. Двамата обикаляха столичните тузарски заведения, пръскаха сумати пари и сваляха мацки.


Пачките, разбира се, идвали предимно от Цецо. „Давах му пари, за да излиза по дискотеки. Дължи ми 300 лева, но не ми се е обадил, след като взе хонорара. Зачеркнал съм го окончателно от моя живот, въпреки че в къщата се държеше с мен като баща. За мен той е жалко момче“, лаконичен е Цецо.


Оказа се обаче, че Цветелин не е единственият, на когото Богданов дължи пари. В тази графа влиза и приятелят му Петко Петков, който го защитаваше по време на лайфовете. Ситуацията е сходна, но в този случай Пламен се е възползвал и от възможността да бъде подслонен от Петко, пише „Телеграф“.


„Всеки ден ми искаше от 20 до 50 лева, за да може да има за харчене. Така сумата, която му дадох, стигна 400 лева“, обяснява Петков. И на него Богданов му обещал, че ще ги върне от хонорара, но се заврял в миша дупка.


„Думата „мъжкар“ я научи от мен, но явно не знае значението ѝ. Той е страхливец и мишка“, допълва Петко и разяснява, че Богданов дължи по 100-150 лева на още три момчета от фитнеса.


Петко, както и всички други, се чудят как Пламен хем все затъва в дългове, хем все парадира с висок стандарт на живот в социалната мрежа. Потърсен за коментар, Богданов отвърнал гневно: „Не ме занимавайте с глупости“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени