Богданска налапа пръста и в дискотека! Продължава да връща на Петканов на час по лъжичка (Кой я подкрепи в “заниманието“?)

8433
15 Октомври 2016, 15:00


Александра Богданска загърби за малко яхтите и италианците и ударно се върна в нощния живот на столицата, видя HotArena.


Моделът понесе жестока гавра преди месец и се скри от лицето на земята, а преди дни напомни за себе си с гръм и трясък с ударно "включване" от яхтата на италианското си гадже. Този път лицето му не бе скрито, а скоро стана ясно и че господинът е заможен бизнсмен, който си иска Алекс, въпреки спорната й слава.


А може би и чувства вина, че заради него бе така злепоставена. Сега обаче, кофти случката, в която някои заподозряха евтин ПР, вече е в миналото, но отзвукът от нея е на дневен ред. Дойде време за второ действие, в което в ролята на атакуващ влиза Богданска. Разбира се, основното й оръжие отново е пръстът, който пак не излиза от устата й, щом камерата снимка.


Сега обаче позирането с този жест има за цел да покаже, че тя е успяла да превъзмогне цялата гадост, която се изля на главата й, и вече е готова дори да се самоиронизира. В това начинание, освен новото й италианско гадже, се включиха и лица от родния хайлайф.


На последния фотос, който Александра публикува, тя позира в компанията на Емил Кошлуков, Любен Дилов-син и още една дама. И четиримата предизвикателно са доближили пръсти до устата и си подозират с насмешка пред камерата. Посланието категорично е насочено към Петканов и гласи: "Не можа да ме бутнеШ, върнах се по-силна и имам хора зад гърба си, с които ти се присмиваме!", пише "България днес".Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Диди
Преди 1 година
0
Вече става досадна тази девойка
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ujas
Преди 1 година
-4
Pak I spam nqma kurveto
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ujas
Преди 1 година
-3
Pak I spam nqma kurveto
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени