Богомил Грозев изпитва ужас от... котки (Водещият с фобия от животинките)

927
21 Май 2017, 13:00


Популярният водещ на новините по Нова телевизия Богомил Грозев изпитва панически страх от котки, призна самият той, разбра HotArena.


Фобията си от пухкавите писани, новинарят получил в детството си, когато с тумба дечурлига на село хванали скитащ по дворовете котарак. Животното искало да се откопчи от ръцете на Богомил и в суматохата го издрало по лицето. 


Оттогава, въпреки че е на 32 години, водещият изпитвал ужас от безобидните животинки. Неговите колеги и приятели, които са наясно със страховете му, често се шегуват, като публикуват на личната му страница във фейсбук снимки на малки и големи котки.


„Страхът ми се изразяваше в това, че не можех да понасям близостта на котки, да не говорим, за това да се докоснат до мен, особено лятото, когато съм с боси крака. Не един и два са случаите да блъскам масата в заведение на открито, в стремежа си да вдигна краката си на високо от искащата да се отърка в мен котка. Разбира се това ме поставяше в неудобни и забавни ситуации, тъй като за хората около мен бе непонятен страха, който изпитвах към тези иначе толкова мили животинчета”, разказва Грозев, предават от Уикенд
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени