Богомил Грозев окончателно разделен със съпругата си

1965
21 Август 2016, 14:00


Богомил Грозев окончателно се е разделил с жена си Кристина, научи HotArena.

 
Вече няма никакъв шанс бракът му да бъде спасен. Съпругата му не можела да му прости изневярата и категорично отказала да го придружи по време на лятната му ваканция. Актьорската щерка дори се колебаела дали да пусне на море с журналиста децата им Теодор и Антонина, но в крайна сметка дала съгласието си. 
 
 
До преди няколко месеца Грозев се радваше на пълна семейна идилия. Всички си мислеха, че бракът му ще пребъде, но се оказа, че не е така - журналистът беше заловен от жена си, че й кръшка с омъжена дама. Изневярата сложи край на 14-годишното му съжителство с щерката на популярния наш актьор Антон Радичев.  


“Доколкото знам, сега са в процес на раздяла… Дъщеря ми няма никаква вина… Гледам да й помогна, но от друга страна не искам да се бъркам, за да не изляза след време виновен, ако един ден пак се съберат”, сподели наскоро пред „Уикенд” звездата от “НЛО” и “Оркестър без име”. А добре осведомени наши източници пък твърдят, че водещият на Нова вече е заживял под един покрив с любовницата си. Тя също била започнала процедура по развод и в най-скоро време щяла да разтрогне брака си.


“Кристина е много обидена от прелюбодейството на съпруга си. Никога няма да му прости, но от друга страна си дава сметка, че не бива да забранява на Грозев да вижда децата си и да прекарва от ваканциите си с тях”, споделят пожелалите анонимност информатори.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени