Богомил Грозев съсипа тъста си Антон Радичев! Водещият още не се е развел с дъщерята на актьора, но живее с друга

7113
24 Март 2017, 11:47


Макар че все още няма развод с майката на децата си Кристина, Богомил Грозев  от една година живее с друга жена, издават негови близки, научи HotArena.

Според запознати водещият на Нова телевизия дели един покрив с любовницата си, която също била семейна, но напуснала мъжа си заради него. Апетитната дама и журналистът имали връзка  от 2015 г., но се стараели да пазят  отношенията си в тайна. Разлъката настъпила, когато Кристина по случайност изловила мъжа си да кръшка и моментално го натирила  от семейн ото им жилище.

Красивата съпруга на Богомил е дъщеря на големия български актьор Антон Радичев, който не приел никак добре новината за развода. Тъстът на Грозев бил съсипан  от личната драма на щерка си, защ ото приемал журналиста като свой син, и предателств ото му дълбоко го наранило. Той се притеснявал за щерка си, която напоследък била тъжна и унила, макар че се стараел да не се меси в  отношенията на младите и да стои настрани  от проблемите им. „Те си знаят най-добре, но ми е много мъчно“, обяснявал Радичев пред хора  от близк ото си обкръжение.
Колеги на Богомил  от медийните среди издават, че навремето той бил луд по жена си и дори не смеел да се загледа по чуждо.

След близо 11 години семеен жив от обаче водещият коренно се променил. Той вече възприемал съпругата си като даденост и изобщо не си давал зор да запази брака си. С днeшнa дaтa жypнaлиcтът и щерката на Антон Радичев ca разделени, cлeд ĸaтo Гpoзeв нaй-нагло cи вдигнaл чyĸaлaтa и зaживял пoд eдин пoĸpив c любoвницaтa cи. Πocлeднaтa cъщo билa ceмeйнa, нo вoдeщият ycпял дa я oтĸъcнe oт дoмa и мъжa й. Кристина научила за извънбрачната връзка на съпруга си съвсем случайно – тя прочела няколко съобщения, които Богомил по невнимание забравил да изтрие  от телефона си. Така грозната истина лъснала.

Заформил се грандиозен скандал и Грозев най-накрая бил принуден да признае, че има друга жена в живота му. Нещо повече – твърдял, че е влюбен в новата си изгора и ще живее с нея под един покрив, пише "Таблоид". 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени