Бой на конкурса най-грозен мъж в света (Победителят бил твърде хубав)

1986
27 Ноември 2015, 12:19Мъже се биха за титлата най-грозен мъж в света. В Зимбабве имат странен начин да се забавляват, а именно — да си устройват конкурси по грозота, научи HotArena.

Победителят в четвъртия конкурс за най-грозен мъж в света в Зимбабве обаче успя да разстрои всички привърженици на предишния носител на титлата, който се класира едва втори.

Съдиите избраха 42-годишния Милтън Сере заради липсата на зъби и гротескните изражения на лицето му. Той се наложи над единствения досега победител от създаването на конкурса – Уилям Масвину, който е носител на приза от 2012 г, пише „Всеки ден“.


Историята естествено не се размина без бой. Бившия поледител и неговите поддръжници се скараха със съдиите, след като чуха решението им. 


Недоволната публика настоя, че тазгодишният победител е „твърде красив“, за да спечели
.


Според тях, липсата на зъби е неоснователна причина за избора му. „Аз съм естествено грозен, а той не е. Той е грозен само когато си отвори устата“, заяви Масвину, търсейки подкрепа от другите участници.

Пострадали нямаше, но се стигна до зрелищна размяна на обиди и сблъсъци.


Победителят Сере отхвърли критиката и без свян си прибра печалбата от 500 долара. „Те просто трябва да приемат, че аз съм по-грозен от тях“, каза той.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
:d
преди 2 години
0
UJAS !
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени