Бой в БТВ за стола на Биляна Гавазова! (Генка Шикерова и Мария Цънцарова в челен сблъсък)

3618
09 Януари 2015, 12:00


За поста на Биляна Гавазова в сутрешния блок ще се разхвърчат коси в БТВ. Настоящата водеща на „Тази сутрин“ най-късно до април ще излезе в майчинство, за да роди без усложнения през май, узна HotArena.net.

 

Въпреки че има още време, докато оваканти поста си, отсега се състезават няколко журналистки, да го заемат, пише „Всеки ден“.

 

Макар и горещ, столът на новинарката е като магнит за амбициозните репортерки в медията начело с напористата Мария Цънцарова, за която се твърди, че е с най-големи шансове да поеме щафетата. На този фронт обаче се очертава опасен челен сблъсък, тъй като до броени месеци може да се върне предшественичката на Биляна – Генка Шикерова, и логично да поиска да води новините призори.

 

Титулярката излезе в отпуск по майчинство през май миналата година, но колегите й са убедени, че тя едва ли ще остане вкъщи цяла година, макар че обожава първородната си дъщеричка Кая. Ако Цънцарова се домогне до мястото в „Тази сутрин“ и бъде назначена, пътят на Генка до студиото ще бъде блокиран и може да се окаже, че трябва да сменя амплоато, шушукат любопитни към задаващия се сюжет по коридорите на Би Ти Ви.

 

Няма спор, че и Мария, която отдавна се изживява като прима в телевизията, и Генка са биткаджийки и скандалът между тях няма как да се размине. Пламне ли война между двете, ще има трупове, хихикат клюкарите.

 

Гавазова пък хич не я е еня какво ще се случи, след като слезе от екран, тъй като изцяло е обсебена от мисълта за предстоящото раждане. Новинарката с огромно нетърпение чакала да се появи бебето и с половинката си Тодор, който е строителен предприемач, вече обзавеждали детска стая с всички екстри и удобства.

 

Биляна и Тодор са стари приятели, а искрата между тях пламнала едва години след запознанството им. Гавазова дори познавала добре и родителите на приятеля си още преди да се залюбят. Журналистката и бизнесменът мислели и за брак, но не са решили дали да подпишат преди раждането на детето, или да отложат церемонията за по-нататък.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени