Бой в Мис България! (Вижте)

2510
20 Юли 2013, 15:00


Истински бой е на път да избухне в "Мис България". Въпреки че разделението между „пепеляшките” и „принцесите” приключи, вече припламнаха първите искри, видя HotArena.net.


Красавиците в риалити шоуто са на път да се избият помежду си, след като момичетата от тъмницата бяха събрани с останалите в двореца. След няколко дни, прекарани в две отделни групи, пропастта между тях изглежда непреодолима.


 „Пепеляшките” от тъмницата се сближиха много, благодарение на трудностите, които преживяха заедно и сега са изключително сплотена и мощна група. Дори враждуващите Звезделина и Вили, които още в първата вечер се скараха жестоко, в крайна сметка намериха общ език и дори се прегърнаха.


И докато едни приятелства се раждаха покрай споделените несгоди, други пропаднаха заради играта. Вили предаде най-добрата си приятелка Ингрид, която е от групата на „принцесите”, като лисна шоколад в очите й по време на битка.


По време на номинациите снощи, "принцесите" и "пепеляшките" си показаха характерите. Като номинираха участнички от другия отбор.


Както изглежда борбите в течен шоколад, в които миските се включиха няма да бъдат единствените, които ще видим. И много миските ще спретнат истински батални сцени, в които няма нищо сладкои мило, пише „Всеки ден”.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени