Бойко Борисов носи палто на 17 години! (Вижте историята на връхната му дреха)

8579
18 Декември 2016, 12:00


Бойко Борисов не сваля любимото си палто от телешки бокс вече 17 години, видя HotArena.
 
 
Стари приятели на Борисов от Банкя свидетелстват, че коженото манто, с което той ходи до ден днешен, се появило на гърба му за първи път през зимата на далечната 1999 г., когато той все още не бе влязъл в политиката, а охраняваше Тодор Живков и Симеон Сакскобургготски.


Мантото е купено и подарено на Бойко от сестра му – медицинската сестра Красимира Иванова. Тя зарадвала по-малкия си брат с уникалния шлифер от телешки бокс за 40-ия му рожден ден. Тъй като има поверие 40-годишнина да не се празнува, подаръкът на Борисов от сестра му бил връчен авансово, в студените първи месеци на 1999 г.


„Шлиферът на Бойко е от кака му, тя му го взе от чужбина, но не мога да си спомня дали е от Турция, или от Унгария. Струвал й цели три заплати на медицинска сестра. Когато го получи, Бойко беше много доволен и първата година почти не го сваляше от гърба си. Тогава обаче никой журналист не го познаваше”,  спомня си съсед на премиера в оставка от родната Банкя.


Коженият шлифер е с размер XL и няма късане заради качествената си изработка – телешка кожа и сатенирана вътрешна подплата, предават от Уикенд.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Рони
Преди 1 година
0
Сестрата на Бойко Борисов е лекар, а не медицинска сестра. Не, че има някакво значение.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени