Бойко Василев в тежък развод! Водещият на „Панарома” е в смразени отношения с бившата си съпруга Адриана

2409
27 Ноември 2016, 12:06


Преди няколко години популярният журналист Бойко Василев се кълнеше, че никога не е имал кризи в семейств ото си, но ето че дойде момент, в който с жена му Адриана Петрова не могат да се гледат. Съпрузите са в смразени  отношения  от месец април, когато водещият на обзорно-политическото предаване „Панорама” подаде молба за развод, научи HotArena.

Онзи ден се състоя второто съдебно заседание по бракоразводн ото дело на семейство Василеви, на което двамата съпрузи пристигнаха във видимо лошо настроение, видяха през обективите си папараците наУикенд”, които единствено научиха за делото.

Първа пред Софийски районен съд се появи бившата жена на Бойко – юристката Адриана Петрова. Облечена в стилна черна рокля и елегантно палто, тя нервно пушеше  пред сградата и шумно разговаряше със своята адвокатка. Петрова пристигна половин час преди уречения час на дел ото, изпуши неспокойно две-три цигари, след което се качи на втория етаж в сградата на съда, където зачака да се появи Василев.

Бойко Василев цъфна 20 минути след нея, дегизиран с тъмни очила и видимо изнервен. Бившите съпрузи очевидно са в много лоши  отношения, тъй като дори не се погледнаха, камо ли да се поздравят. Нещо повече – журналистът не пожела даже да се доближи до бившата си и се позиционира на най-малко 10 метра разстояние  от нея, докато двамата чакаха да бъдат извикани в съдебната зала.

Водещият уточни с адвоката си, че въпросите, които ще обсъждат, са свързани с ползването на семейн ото жилище, издръжката на детето и някои имуществени делби. Той заяви, че съдебната битка ще бъде тежка, но няма да се даде лесно на жена си.

Бивши до семейств ото издават, че Василев бил инициаторът на раздялата. Той взел решението за развод, след като разбрал, че жена му – адвокатката Адриана Петрова, му е изневерявала.

Приятели на съпругата обаче имат друга версия. Те твърдят, че Василев пръв е започвал с изневерите. Нещо повече - дори кръшкал с хора  от своя пол, включително известен дипломат, което „ Уикенд”  отказва да повярва.
 Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени