Бойкотира мисията! Тя ли е Къртицата? (ВИДЕО)

2238
02 Април 2013, 16:31


 Участниците в Базата имат нов заподозрян за Къртицата. Конспирациите ще виреят все така поне до… края на шоуто.

 

Какво да се прави, едва тогава ще разберем повече по въпроса, ако до преди това въпросният човек не бъде тотално разкрит. Снощната мисия на звездите и избраните в риалитито даде повод за нови съмнения.

 

Всички имаха специална задача да държат дълги прътове в продължение на часове и Азис от самото начало ги предупреди, че надали ще успеят да се справят. Докато той мрънкаше, един час си мина неусетно или поне за тези пред екрана. Тогава изведнъж на Марияна й прилоша.

 

Тя свали слънчевите си очила, започна да се подпира на гредата и да се свива, твърдейки, че й е причерняло. Всички я приканваха да слезе от пънчето и да отиде да си легне, но русокоската продължаваше все така мъчително да устоява на предизвикателството, пишат от  kliuki.net.

 

Накрая не можа да стои повече и почти се свлече, но Азис веднага й се притече на помощ. Марияна се разстрои, че е провалила всичко, а певецът и Николета започнаха да я успокояват, че здравето й е по-важно.

Тя дори май пусна някоя и друга сълза, но не всички зрители й повярваха, че е искрена. „Май точно тя ще се окаже Къртицата, голям театър разигра!”, „Аз пък мисля, че наистина беше зле!”, гласят противоречивите реакции.

А вие как смятате?
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени