Божана Филипова върти любов с банкер от КТБ (Подробности)

2767
21 Октомври 2014, 10:29


Божана Филипова върти любов с банкер от КТБ, научи HotArena.net.

 

Синоптичката завъртяла главата на финансиста от печално известната банка, като добре си опекла нещата – банкерът е фрашкан с пари!

 

Отношенията в популярното семейство Филипови станаха печално известни в обществото, след като на няколко пъти Божана слагаше рога на възлюбения си. Близки до нея разказват, че в интерес на истината тя никога не е била вярна на Косьо, но влюбен и загубен по нея, той търпял до едно време изневерите й. Когато обаче те станали прекалено очевидни за роднините му, синоптикът решил да й покаже пътя и през 2008 година двамата заживяха отделно.

 

Очевидно обаче старата любов ръжда не хваща, тъй като в началото на тази година, след 5-годишна разлъка, Косьо и Божана заживяха отново под един покрив. Навръх десетата годишнина от сватбата си двамата прецениха, че е време да си дадат нов шанс и отново да бъдат щастливо семейство. Идилията им обаче не изтрая повече от няколко месеца, тъй като от август насам Филипова отново цъфти от любов, само че не от тази, изпитвана към законния й съпруг, а към мастит столичен банкер, с когото се запознала в коридорите на ТВ7. Близо 40-годишният мъж все още бил ерген и връзката му с Божана се разразила изключително бързо, пише Всеки ден.

 

Интересен факт е, че красивата синоптичка не крие за новия си възлюбен, напротив. Тя често се хвалела пред приятелки, че е ударила шестица от тотото и до нея е застанал мъж мечта. За отношенията си с Косьо е категорична, че двамата все още са заедно и се обичат, но по-скоро като приятели, а не като съпруг и съпруга.

 

„С бившия ми мъж имаме много общи неща и няма сила, която да ни раздели. Всеки от нас си има свой собствен живот, но това не пречи на приятелските ни отношения. Най-малкото помежду си имаме дете – дъщеричката ни Елия“, сподели наскоро в телевизионно интервю Божана.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени