Божана и Косьо Филипов се събират

2761
20 Януари 2014, 13:00


Телевизионният тандем Божана и Косьо Филипови е на път отново да се събере под един покрив. Двойката все по-често бива засичана заедно, а според близките им и тръпката малко по малко се завръщала, научи HotArena.net.

 

Разделеното семейство е на път да заглади отношенията си. „Старата любов ръжда не хваща, Божана винаги е страдала по Косьо и правеше всичко възможно да си го върне в живота, може би най-сетне е успяла”, коментират техни колеги.

 

Друга причина е и детето им – малката Елия. „Старата любов ръжда не хваща, Божана винаги е страдала по Косьо и правеше всичко възможно да си го върне в живота, може би най-сетне е успяла”, признал Косьо пред авери, пише в. „Всеки ден“.

 

Той трудно щял да прости изневерите на Божана. Тя се възползвала от всеки момент, когато го няма, и водила чужди мъже в дома им.

 

„Бяхме много млади и незрели за сериозна връзка, а вече имахме и дете. Раздялата дойде естествено, просто се бяхме много отчуждили, но напоследък сме все по-близки”, откровеничила журналистката.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени