Боже, опази! Месечков влиза в манастир, покайва се

2347
21 Февруари 2015, 15:00


Атанас Месечков иска да се замонаши, научи HotArena.

 

Танцьорът смятал да се оттегли за известно време от светския живот и да се покае за греховете си.

 

Дори вече е изпратил запитване до Бачковския манастир дали биха го приели като послушник.

 

Това ще му позволи да се отдаде на религията, но без да дава обет и без да се отказва от изкушенията на света отвън. След като излезе „на свобода”, послушникът може да продължи да поддържа интимни отношения и да развива светската си професия.

 

Месечков бил убеден, че ако издържи няколко месеца в манастир това ще го направи по-извисен и одухотворен човек, а и ще спечели уважението на околните. Негови познати обаче са категорични, че зад крайното му решение се крие друга причина, а не желание да се издигне духовно.

 

„Тук има някаква нещастна любовна история, убедени сме, сигурно се е скарал с гаджето и сега иска да избяга малко от проблемите си”, споделят негови познати.

 

Месечков сам призна във „ВИП Брадър“, че е опитвал любов и с жени, и с мъже. Сред завоеванията му с тестостерон има дори депутат. Това не пречи на танцьора да мечтае някой ден да предложи брак, за да има съпруга и деца. Коя дама ще се съгласи обаче, след като наскоро лъсна негова чисто гола снимка, която преди време Наско сам е публикувал в сайт за запознанства между мъже, пише Всеки ден.

 

Най-вероятно заради желанието му да загърби завинаги „срамните” си отношения с представители на своя пол, Месечков е решил да се отдаде на служба на Всевишния. „Искам Той да ми прости и да продължа напред, тревожа се някой ден, когато имам деца те да не страдат за моите грехове,”, разсъждавал танцьорът, който вътрешно бил страшно суеверен.

 

Наско няма да е първият популярен гей, който ще се затвори зад четирите манастирски стени. Един от най-известните хомосексуалисти Дим Дуков, който се спомина преди повече от две години, се бе замонашил през 1991. Тогава той получи името Дамаскин, но не издържа дълго време като послушник и продължи след това по старому.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Много сте зле
преди 3 години
0
Вие съвсем сте превъртели !!! Заслужавате и вас да осъди!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени