Божидара Бакалова говори с кокошките

887
24 Октомври 2017, 22:00


Божидара Бакалова за пореден път демонстрира колко ексцентрична може да бъде, видя HotArena.


След като тази вечер за втори път беше пратена за ратай във „Фермата“, светската персона отново се сблъска със селския бит и животните отблизо. В продължение на близо седмица тя ще рине тор и ще се грижи за крави, кози и кокошки. Най-интересна се оказа срещата й с кокошките, които Бакалова трябваше да прибере в кокошарника. Вярна на китайския хороскоп, на който се осланя, Божидара пробва да ги убеди с думи.


„Аз съм петел по китайския, нали знаете – кокошките трябва да слушат петела. За твое добре го правя, бе, прибирам те, защото ще те издебне невестулката и ще ти изпие мозъка, как не разбираш като ти правя добро? Ще ви дресирам“, занарежда Бакалова сред учудените пернати.


Предния път, когато беше ратай, дизайнерката опозна по-отблизо кравите и дори се научи да дои. А чистенето на тор беше най-малкият й проблем.


И докато общуване с животните й се отдава, и тази седмица дизайнерката разбра, че бърка в здравето на останалите фермери. Тя  отново „заслужи“ ратайска участ, след като фермерът на седмицата Яни я прати да върши най-мръсната работа заедно с емигранта Гечо. „Разочарован бях, че не ме подкрепи срещу Владо Николов, а обеща“, мотивира избора си Яни.


Бакалова обаче скочи, че не е искрен и тук действа принципа на шуробаджанащината, защото не праща никоя от жените от приятелския си кръг. И без още да е избрана за първи дуелист, беше категорична, че иска да отиде на втора битка за оцеляване и да разбие приятелския кръг на Яни с Виолета и Ивона.

 

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени