Божидара стана най-сръчната мома във „Фермата“

928
19 Октомври 2017, 22:00


Божидара Бакалова претърпя пълна промяна само за няколко дни във „Фермата“ и си спечели титлата „най-сръчната мома“.

Ексцентричната дизайнерка не беше от най-работливите в първите дни на риалитито. После стана деспотичен фермер на седмицата, който подлуди всички, а седмица по-късно осъмна на ратайския бряг, вършейки най-мръсната работа. След дуела, в който победи Анита обаче, Божидара е решила да покаже друго лице на фермерите.

Тази вечер тя спечели фермерите, които представиха поредния стар българския обичай – традицията за избор за най-сръчна мома. Половината дами трябваше да омесят по една питка, а другата част да бродират. След това трябваше да облекат най-бързо фолклорна носия. Божидара омеси най-вкусната и красива питка и се справи със задачата най-бързо.

„Развълнувана съм, защото бях в изгнание, изтезаваха ме и само седмица по-късно от най-галената Богданка станах най-сръчната мома“, доволна беше Бакалова. При избора й за дуел, тя се обиди от това, че останалите й обясниха, че работела най-малко и я нарекоха „галена Богданка“, което амбицира Божидара сериозно да запретне ръкави и да работи над селските си навици и тя дори се научи да дои.

Бакалова беше доволна, че е спечелила одобрението им именно след участието си в стар български обичай.

„Така се връщаме към корените си и така можем да разберем повече за себе си, когато знаем повече за прадедите си може да стоим по-горди”, обясни най-сръчната мома на фермата.

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени