Божинов е новият Коко Динев: Сваля Кучкова, Гери-Никол и Анн-Джи! (Техниката му на прелъстяване обаче е супер тъпа, ВИЖТЕ)

https://hotarena.net/laifstail/bojinov-e-noviiat-koko-dinev-svalia-kuchkova-geri-nikol-i-ann-dji HotArena.net
Божинов е новият Коко Динев: Сваля Кучкова, Гери-Никол и Анн-Джи! (Техниката му на прелъстяване обаче е супер тъпа, ВИЖТЕ)

Казанова и Дон Жуан „ряпа да ядат“ пред Валери Божинов и техниките му на прелъстяване, узна HotArena.

 

Името на футболиста скоро ще стане


нарицателно за ново поколение свалячи – такива, на които не им се получава!

 

Откакто е сам, Божинов е като отвързан и се слага на всичко живо в пола. Отскоро на прицел е дори младата певица Гери-Никол, която все още няма 18 години.

 

Валери издирил девойчето във Фейсбук и в съобщение към нея тъпоумно се обърнал с репликата: „Патенце, много як хит си направила!“.

 

Гери-Никол тактично отклонила опита му за свалка и поканата да се видят някой път във Варна, твърди „Всеки ден“.

 

Това далеч не е единственият опит за забивка на Божинов. Неотдавна плеймейтката Елена Кучкова също получила покана за среща – отново чрез социалната мрежа.

 

Там като по чудо ритнитопковецът не ударил на камък и според запознати плеймейтката му вързала.


Двамата имали няколко креватни срещи, но Кучкова явно е останала недоволна от изпълненията на Валери.


„Какъвто на терена, такъв и в леглото“,


разочаровано разказвала пред приятелки Елена.

 

Фитнес моделът и певица Анн-Джи също станала обект на ухажване от страна на Валери. Тя обаче го отрязала с думите, че не се занимава с женени мъже и още повече такива, които имат деца.

 

„Със сигурност списъкът на дамите, които сваля, не се изчерпват дотук. Той често се хвали, че си пише с еди-си коя красавица, като дори им показва снимките, за да се фука с тях“, разкриват приятели на Божинов. Заради тъпите му похвати обаче, вече рядко може да се случи някоя да му върже.

 

10 Коментара

Боби

преди 8 години

Те ги сравнявайте двамата. Валери поне има визия, а Коко Динев е шопар.

Коментирай

о

преди 8 години

Баси комплексара! Тича като разгонен бизон след тази и онази, изплезил език след всяка срещната, няма дори достатъчно смелост да ги заговори лице в лице, за да не го отрежат, но е много силен иззад компютъра, че и накрая бързал да се хвали тук и там със снимчица от профилче или с изпратено съобщенийце по нета... Жалка работа! Ама то с тази мишишка физиономия му личи, че и по душа е мишок. Много са ми гнусни такива мъже. Много би ме било срам да кажа, че съм била една от поредните, по която е точил лиги и че съм се излъгала така, че да се вържа. И си оправете капчата вече, че 3 пъти стана вече как я пиша и не ми позволява да пратя съобщението.

Коментирай

о

преди 8 години

мишЕшка

Коментирай

t

преди 8 години

Имал визия? Ебахти вкуса имаш и ти....

Коментирай

ами

преди 8 години

По всичко личи, че Клозета и Клозетоподобните го ползват настървено за пиар...и че доста добре е бил шута на травеститоподобното циганско джудже!

Коментирай

-

преди 8 години

Ъпсурт да стане с Гери-Никол, защото тя получава хиляди съобщения и не отговаря. Смисъл няма време. Преди време отговаряше защото не беше известна. Елена Кучкова и Анн-Джи пък по тъпа лъжа не бяха измислели тия весници. И двете си имат сериозни Мъже(на Елена) и Момче(на Анн-Джи)

Коментирай

!!

преди 8 години

Лозанова бе жена Валери пак ли те отсвири, не става нещо работата а. А ти чакаш ли чакаш нещо да се промени и затова забавяш прословутото интервю за някакво си списание нали, ама май и с клизма да опитваш няма да ти се получи горката хахаха. Валери не го мисли,помисли за себе си че остаряваш, погрозняваш и с дете , да не говорим за реномето което имаш та кой ли ще те вземе миличка, а и нали в ЛА щеше да ходиш и там ли удари на камък хаха.

Коментирай

ff

преди 8 години

А не остаряваме ли всички, смешнико? Някой става с всеки ден все по-млад ли? Чувал ли си за такъв? Намерил дрисльото за какво да се присмива! Всички остаряваме, но хора, които са в 20-те си години, са още мнооооооооооооооооооооооооооого далеч от това да бъдат "стари", така че спокойно с плюнките и дишай. Само защото си го казал, няма да стане истина.

Коментирай

ами

преди 8 години

В "Плейбой" на 27 ги "пенсионират"..има даже филм за това ( не помня името)..Една плей.–.блей..квото е там..хаха.. (сред други такива в имението на "Плейбойският дЕдо") има рожден ден... Тъкмо се радва и..иииии...вместо подаръци и купон, бива изхвърлена през вратата заедно с куфара си с обяснението, че вече е "стара" и няма място там ! А Божинов е един полигамен мъж, когото подхлъзнаха временно с една циганска проститут..а !

Коментирай

Ужас

преди 8 години

Божооо, такъв сюнет ке ти напраям, не е истина просто!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.