Божинов и Ники Михайлов се връщат към ергенския живот (Баджанаците стягат общ купон за Нова година)

3632
31 Декември 2015, 10:00


Националите Валери Божинов и Ники Михайлов, които цял живот делят общите си жени, ще посрещнат заедно Нова година, разбра HotArena.

Според  техни приятели към купона ще се присъедини и друг национал – Иван Бандаловски, който играе с Валери в сръбския „Партизан“.

Купонът ще се състои във вилата на Михайлов в Бояна, а алкохолът и кетърингът са поръчани в промишлени количества. Ники не е щадил средства за купона, за който дълго ще се говори в светските среди. Дори двамата с Божинов са се шегували, че се връщат към ергенския живот.

Това още веднъж доказва, че връзката на Ники и Алисия е вече в миналото, пише „Телеграф“.

Ася, както е истинското име на певицата от Вакарел, до последно е без участие за Нова година, но по всяка вероятност ще е далеч от столицата, където бившия й възлюбен ще вдига купона.

Домашният новогодишен купон на националите няма как да мине и без засукани мадами. Според запознати Ники и Валери вече са отправили покани към знойни девойки. По ирония на съдбата повечето от тях са отказали на мачовците, които се славят като плейбои, бройкащи всичко за една нощ.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
до Извънземното плашило- Курволета
преди 2 години
-1
Горката ИЗВЪНЗЕМНАТА, НЕДОСТИЖИМАТА в профила си е направила равносметка на изминала година. Щяла да пише скоро книга- бестселър. Ще и я напишат и ще си плати , но се чуди как да привлече вниманието към себе си.Чудя се, кой ли ще си купи тази книга и какво ли ново ще научи за нея там? А в изминалата година хем била неповторима и се срещала с извънземни хора, само на Луната не била отишла, защото не била пожелала, но била иначе самотна и отчаяна. В 2015 оставила страхливците, комплексарите и марионетките....А, ти както каква се определяш? Детето и давало кураж. Питам я: Дали е видяла това дете 365 секунди през годината? Иначе старата година и била тежка и тъжна, но хората в нея извънземни..... ха ах ах ха. Николинке, поне Патрашкова или ПР-ката ти да се бяха постарали малко по-правдиво да те възвисяват в небесата,че от високо , като паднеш казват много боляло.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Искрен смях
преди 2 години
-1
Е не, не е истина..... Няма такъв смях .... Ох, ха-ха-ха-хаааааааааааааааааааааааа. Това виц ли е? Ох, сълзи ми текат от смях ........... Онуй маймун, дето не може да пише - ще пише книга? Ха-ха-ха-хаааааааааааааааааааааааааааааааааааа. Момент - вече даже си я представям: "От малкъ работъ. Правих многу свирки по дискотьекити. ПослИИИи станах плеймлейт, щоту съм извънземну красивъъъъъ. Е, и най-многу свирки напрайх, де тогав на журиту. После мани намерих един будала, дето го вързах с идно дитье (Оффф доообре чи е майкъ да го гледа, аз саму за селфи и снъмки го ползвам туй дитье) ама сига и той ми НЪби шутъ в газъ та затва съм в добай и в испаниата затва ходих. тежко е многу ма са Оспокуявъм чи сам извъземноу касивъ.... нъли знайти че руналду, плейчо, гришката съ лъди по мени и фсички ма искът за жина ма аз ощи ни могъ да избира кои дъ вземъ пък дъ знайти че и фринц хариту оня от Ънглия бе кат ма видял и ся ни можи дъ спи от лъбоф по мени. УБИЧЪМ ВЪ! "
Минчо Лордов
преди 2 години
0
Ники, що си ми откраднал дамската чанта? Върни ми я, когато дойдеш отново на гости. Хайде,отивайте на кОпон :)
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
123
преди 2 години
-1
Da pokanqt Nikoleta,tq nqma da im otkaje,,,,a moje nali e pri Ronaldo :))
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
мхм
преди 2 години
-1
А не са ли в Дубай заедно с Роналдо, Плейн,Гришо,Шишо, Ейкън...да пропускам някой...ако е така, моля да ме извините :D
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
да
преди 2 години
0
да, и пеят серенади под терасата на Убавицата и умницата Николета :D


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени