Божинов и Ники Михайлов се връщат към ергенския живот (Баджанаците стягат общ купон за Нова година)

https://hotarena.net/laifstail/bojinov-i-niki-mihailov-se-vrashtat-kam-ergenskiia-jivot HotArena.net
Божинов и Ники Михайлов се връщат към ергенския живот (Баджанаците стягат общ купон за Нова година)
Националите Валери Божинов и Ники Михайлов, които цял живот делят общите си жени, ще посрещнат заедно Нова година, разбра HotArena.

Според  техни приятели към купона ще се присъедини и друг национал – Иван Бандаловски, който играе с Валери в сръбския „Партизан“.

Купонът ще се състои във вилата на Михайлов в Бояна, а алкохолът и кетърингът са поръчани в промишлени количества. Ники не е щадил средства за купона, за който дълго ще се говори в светските среди. Дори двамата с Божинов са се шегували, че се връщат към ергенския живот.

Това още веднъж доказва, че връзката на Ники и Алисия е вече в миналото, пише „Телеграф“.

Ася, както е истинското име на певицата от Вакарел, до последно е без участие за Нова година, но по всяка вероятност ще е далеч от столицата, където бившия й възлюбен ще вдига купона.

Домашният новогодишен купон на националите няма как да мине и без засукани мадами. Според запознати Ники и Валери вече са отправили покани към знойни девойки. По ирония на съдбата повечето от тях са отказали на мачовците, които се славят като плейбои, бройкащи всичко за една нощ.

6 Коментара

мхм

преди 8 години

А не са ли в Дубай заедно с Роналдо, Плейн,Гришо,Шишо, Ейкън...да пропускам някой...ако е така, моля да ме извините :D

Коментирай

123

преди 8 години

Da pokanqt Nikoleta,tq nqma da im otkaje,,,,a moje nali e pri Ronaldo :))

Коментирай

Минчо Лордов

преди 8 години

Ники, що си ми откраднал дамската чанта? Върни ми я, когато дойдеш отново на гости. Хайде,отивайте на кОпон :)

Коментирай

да

преди 8 години

да, и пеят серенади под терасата на Убавицата и умницата Николета :D

Коментирай

до Извънземното плашило- Курволета

преди 8 години

Горката ИЗВЪНЗЕМНАТА, НЕДОСТИЖИМАТА в профила си е направила равносметка на изминала година. Щяла да пише скоро книга- бестселър. Ще и я напишат и ще си плати , но се чуди как да привлече вниманието към себе си.Чудя се, кой ли ще си купи тази книга и какво ли ново ще научи за нея там? А в изминалата година хем била неповторима и се срещала с извънземни хора, само на Луната не била отишла, защото не била пожелала, но била иначе самотна и отчаяна. В 2015 оставила страхливците, комплексарите и марионетките....А, ти както каква се определяш? Детето и давало кураж. Питам я: Дали е видяла това дете 365 секунди през годината? Иначе старата година и била тежка и тъжна, но хората в нея извънземни..... ха ах ах ха. Николинке, поне Патрашкова или ПР-ката ти да се бяха постарали малко по-правдиво да те възвисяват в небесата,че от високо , като паднеш казват много боляло.

Коментирай

Искрен смях

преди 8 години

Е не, не е истина..... Няма такъв смях .... Ох, ха-ха-ха-хаааааааааааааааааааааааа. Това виц ли е? Ох, сълзи ми текат от смях ........... Онуй маймун, дето не може да пише - ще пише книга? Ха-ха-ха-хаааааааааааааааааааааааааааааааааааа. Момент - вече даже си я представям: "От малкъ работъ. Правих многу свирки по дискотьекити. ПослИИИи станах плеймлейт, щоту съм извънземну красивъъъъъ. Е, и най-многу свирки напрайх, де тогав на журиту. После мани намерих един будала, дето го вързах с идно дитье (Оффф доообре чи е майкъ да го гледа, аз саму за селфи и снъмки го ползвам туй дитье) ама сига и той ми НЪби шутъ в газъ та затва съм в добай и в испаниата затва ходих. тежко е многу ма са Оспокуявъм чи сам извъземноу касивъ.... нъли знайти че руналду, плейчо, гришката съ лъди по мени и фсички ма искът за жина ма аз ощи ни могъ да избира кои дъ вземъ пък дъ знайти че и фринц хариту оня от Ънглия бе кат ма видял и ся ни можи дъ спи от лъбоф по мени. УБИЧЪМ ВЪ! "

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.