Божинов изригна: Ще съдя „котките“, които си правят пиар на мой гръб! (Бил свободен, можел да си пише с всяка)

https://hotarena.net/laifstail/bojinov-izrigna-shte-sadia-kotkite-koito-si-praviat-piar-na-moi-grab HotArena.net
Божинов изригна: Ще съдя „котките“, които си правят пиар на мой гръб! (Бил свободен, можел да си пише с всяка)

Валери Божинов се закани да съди всяка златотърсачка, опитала се да си направи реклама на негов гръб, узна HotArena.

Футболистът се е свързал с адвокатите си заради публикуването на чатовете, които е водил с разни девойки, пише в. „ШОУ“.

 

Припомняме, че миналата седмица медиите изригнаха със скрийншотове от разговор на Божинов със студентката Ива Стаменова.

 

В чата той я нарича „малко коте“ и я кани в Белград на секс туризъм.

 

В последствие лъснаха и други разговори на Валери с „котки“.

 

„Това е скандално! Някакви никому известни жени решават да станат популярни на мой гръб“, избухнал Божинов.

 

„В това, че аз водя подобна кореспонденция, не виждам нищо лошо – аз съм свободен мъж и ще си пиша с която си поискам, и ще си каня която си поиска. Плюс това – не аз им пиша, а те на мен. Аз като един възпитан човек им отговарям. А те после тръгнали да си правят реклама“, възмущавал се Валери.

 

Заради разпространяването на чатовете, сега Божинов смята да съди „малките котета“.

17 Коментара

Ужас

преди 8 години

Как го издържа Николета 5 години тоя сельо не знам. Трябва златен медал за търпение да й дадът.

Коментирай

?

преди 8 години

Може дa се поспори по въпросa,кой кого е търпял.

Коментирай

блаа

преди 8 години

Моля?! Човекът, който ѝ угаждаше за всичко и буквално я извади от калта. Тя го била търпяла? Валери без жена няма да остане, но тя търпеливата повече такъв мъж, т.е. добър и милионер, няма да намери.

Коментирай

123

преди 8 години

В действителлност Николета има много по-голяма вероятност да създаде ново семейство. Тоя с двете деца от две жени ще си кукува сам от сега нататък, или ще разчита на "котенца" докато има пари, защото свястно момиче не би го и погледнала камо ли нещо друго.

Коментирай

Аз

преди 8 години

БОЖИНКА евалата брат......шибай ги тея боклуци,за друго не стават.

Коментирай

блаа

преди 8 години

123, не съм съгласна с теб. Дори Благо Джизъса е доказателство за това, че тези футболисти, с перфектна физика и милиони, сами няма да останат. И все ще се намери някое момиче, с което да създадат семейство. Колко да е свястно не знам, те след Николета всичките ще изглеждат свестни. Той човек като се опари веднъж и след това не повтаря. Според мен Божинов и сега може да създаде семейство, но не иска. Иска да си живее, да си ги оправя, а те миличките не могат да си направят сметката.

Коментирай

!

преди 8 години

Боже,a кой свестен мъж ще отрaзи к.рвaтa нa Бългaрия?Мъжете,който сa с нея сa нa приципa ч.кaш и бягaш,кaто не зaбрaвяш дa си плaтиш преди товa(кеш или в пaрцaлки).Кой ще се ожени зa нея?Шиши,Плейн,Ронaлдо,Свинaря,говедaря или овчaря?

Коментирай

!?

преди 8 години

Тоа па, бил свободен, щял да ги съди...Алоуу льо-льо има една разлика, че като си популярна личност това е част от "славата", да не говорим, че и липсата ти на елементарно възпитание, обща култура и трети клас грамотност ти липсват! Засрами се, а тези които така ти се предлагат са резултат на псевдо-мъжкарското ви поведение! Предлагането е според търсенето, май! Какво си мислиш, че простачката ще ти долази за секс, а няма да се похвали! Вие сте на един акъл все пак! А и като се има предвид какви са ти били предишните женски ахаха ти някоя културна ли очакваш?

Коментирай

N

преди 8 години

И сега след този чат, който е самата истина, пак ще се появят някакви неандерталки, които ще твърдят, че все още били заедно с николета. И ги били видяли да пазаруват.....хаххахахаха смях в залата. Връзката им просъществува по-малко дори от връзката на Ася и Валери... Смях

Коментирай

ъ

преди 8 години

Много сте ми смешни като възвисявате единия за сметка на другия. И двамата нямаха да останат сами, защото има достатъчно мъже и жени, но са си един дол дренки, затова се намериха. "Перфектна физика", "милиони", "добър"... Абе вие в час ли сте! Със зрението добре ли сте? За добър познавате го лично ли? Не е нужно, за да покажете колко не харесвате единия, да се правите, че харесвате другия. Не са скачени съдове (ако знаете какво е де).

Коментирай

Хаха

преди 8 години

Валери си скубе косите, че изобщо познава проститутката на България, на която с целия си акъл направи дете.. Какво ли е очаквал? Циганката дето се е шибала с по 3ма на вечер за цигарки да е се превърне в съпруга и майка? Трудно му е - без акъл и с пари след които тичат разни пачаври.

Коментирай

яяяяяяяяяя

преди 8 години

Вземете се успокойте най-накрая! Нито единия, нито другия ще останат сами, стига сте дрънкали небивалици, че и да останат пак ще се съберат и толкова, какво сте се притеснили?!? Моралисти

Коментирай

Фифи

преди 8 години

Валери, ти си бил много малоумен мъж. ''Мъж'' в кавички. Само боклук/ци си правят пи ар на твой гръб. Някой да е чул счетоводителка да се хвали с чат или с прекарана нощ с Божинов, аз не съм.

Коментирай

историята с Николета Лозанова се повтаря нали и онази му беше поръчана

преди 8 години

Не разбирам къде е проблема че си бил чатил с жени, та той е свободен мъж и може да прави каквото му сърце поиска. Съсъ сигурност съжалява за последните няколко години, та сега си наваксва. Хората като му казваха да не прави тази грешка и да не си съсипва връзката с певицата разади еднодневки като Николетка Лозанова той не, оная му изпи мозъка че му завиждали. И сега ти като и би шута оная от злоба само гнусотии ръси по твой адрес и си кюта сама, използвана като изтривалка за ден -два от този и онзи, на такава жена ли се завижда. Та докато има такива парцали като въпросната правеща си ПР нека си ги к.ати бе хора, на тях им харесва. Проституцията си е стара професия, а и бившата му жена си му беше поръчана, сама си казваше как се натъкмила за да я хареса. По същия начин се случиха и техните работи, що пък сега да не опитат момичетата хаха.

Коментирай

аз

преди 8 години

така беше...даже разправяше с каква перука била и как като се изкъпала,той я видял без перука и много я харесал с късата коса/тя тогава се беше постригала късо,даже беше бръсната от едната страна,ала Риана/,та и казал---остани си така,без перуката...а тя даже като се къпала внимавала да не и се разтече грима...ужас...

Коментирай

абе, ъ

преди 8 години

Защо си мислиш , че си най-умната ? Скачените съдове се изучават още в 8 клас по Физика. А, има хора и с Технически Университети. Така че, по-леко ! А има стара поговорка търкулнало се гърнето, че си намерило похлупак. Така и тези двамата Божинов и Николета. И двамата неграмотни и необразовани, единия роден и пропилян талант, на другата таланта и е между краката. Хвани единия , блъсни другия. Но , самочувствие не им липсва. Така ще гонят и двамата вятъра! Тя, простотията няма граници и почивен ден!

Коментирай

абе и ти

преди 8 години

Той и правописа се овладява до 3-ти, 4-ти клас, но много не знаят да пишат. Явно си някъде около тази възраст, щом знаеш/ помниш точно в кой клас се били изучавали тези неща. И между другото това да знаеш нещо, не е до "ум", но както и да е. Отиваме в други теми вече.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.