Божинов нагъва сандвич с крила от прилеп + още за китайските му приключения

2277
07 Април 2017, 12:00


Животът на футболиста плейбой Валери Божинов в Китай се оказва истинско приключение. Само месец и половина, след като заигра за тамошния отбор „Мейджоу Хака”, нашият се видял в чудо от културата и необичайните нрави на китайците. Божинката вече е минал през ред приключения, сред които ядене на сандвич с криле от прилеп, научи HotArena.

Валерко бил наясно, че в местната кухня има всякакви небивали манджи и много внимавал какво си слага устата. Наскоро обаче в един павилион за бърза закуска в града нашият ял сандвич с месо от прилеп, вместо пилешко. 

Божинката нямал намерение да се тъпче с подобни деликатеси, но от менюто на китайски се ориентирал само по картинките. Нашият си харесал един приличен на вид сандвич и го поръчал, без да подозира какво всъщност го чака в чинията. След няколко хапки обаче футболистът усетил странен вкус в устата си. На българина му станало любопитно и се поинтересувал с какво месо е. Хъката-мъката, накрая продавачът тръгнал да обяснява с жестове и започнал да маха с ръце - все едно, че лети. Божинката първо си помислил, че яде пилешко, само че се оказал изгубен в превода. В крайна сметка други клиенти му разяснили на английски, че яде сандвич с крила от прилеп.

Валерко останал като ударен с мокър парцал, а след това оставил деликатеса недояден. След като си заминал, първата му работа била да се обади на лекаря на футболния отбор „Мейджоу Хака”. Докторът му обяснил, че няма опасност за здравето му. Нашият се зарекъл, че това му е последният прилеп в менюто му, пише "Уикенд".

Друг от първите челни сблъсъци на българския футболист с чудатия китайски свят станал на улицата, издадоха още негови приятели. Валери станал очевидец на потресаваща гледка на търговската улица. Оказало се, че на тротоара работи истински зъболекар, а нашият дори го уцелил в действие. Пред слисания поглед на Божинов зъбарят извадил клещи, наврял ги в устата на пациента и с няколко напъна му изтръгнал зъба. „Беше ужас! Този все едно му изкърти ченето”, разправял шокиран нашия за уличната стоматология в Китай. 
 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
16
Преди 1 година
-5
на тоя плеймейтчо некой нацепен китаец да не му изкърти задния двор, че тогава ......
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени