Божинов падна в мрежите на сръбска психоложка (омаяла го със сеанси)

3332
25 Декември 2015, 10:00


Валери Божинов е хлътнал здраво по психоложката на отбора „Партизан“ Белград – Миряна Берония, узна HotArena.


Русата психоложка наскоро била наета с цел да повдигне духа на ритнитопковците. Миряна явно е приела задачата си присърце и повдигала не само настроението, а и мераците на спортистите.


Всяка седмица Берония провеждала индивидуални сеанси с всеки от футболистите. По време на срещите психоложката била облечена като за друг тип сеанси – с платена любов.


Валери, понеже е със слаб ангел, лапнал плувката още на първата си среща с Миряна. Тя пък знаела как да си изпроси вниманието и било трудно при разговор с нея да я гледат в очите, а не в бедрата или деколтето.


Психоложката без проблем успявала да предразположи Валери да си изпее и майчиното мляко и вече познава личния му живот в подробности. Личните терзания на футболиста оказвали влияние на представянето му на терена, което и без това никога не е било на особено високо ниво.


Божинов най го боляло заради отношението към него на родната футболна общност. Той бил постоянен обект на подигравки и критики относно колебливата му кариера. Наричали го „Божинката“ и всички негови снимки в спортните сайтове били залети с негативни коментари, пише „Галерия“.


Последният удар, който бил нанесен на самочувствието му бил фактът, че въобще не влиза в сметките на националния селекционер Ивайло Петев. Това довело до нови подигравки. Футболните фенове коментират, че куцо, кьораво и сакато е влязло в тима, но Божинката и там не е намерил място, което говори достатъчно за уменията му.


Откакто започнал да ходи на сеанси при Миряна обаче, Валери започнал да гледа по-лековато на падовете в кариерата си. Въпреки че на Божинов много му харесвало да е в нейната компания и да се свалят, той не смеел да предприеме по-сериозни стъпки, за да не си навлече гнева на отбора.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени