Божинов пробута бившата си Алисия на новите си съотборници в „Партизан“ (Треньорът му го смъмри)

https://hotarena.net/laifstail/bojinov-probuta-bivshata-si-alisiia-na-novite-si-saotbornici-v-partizan HotArena.net
Божинов пробута бившата си Алисия на новите си съотборници в „Партизан“ (Треньорът му го смъмри)

С музикалното творчество на родната чалга дива Алисия вече са подробно запознати футболистите на „Партизан”, разбра HotArena!

 

От автомобила на Валери дънели хитовете на бившата му жена, с която изкара 3-4 години преди да го открадне Николета, пише „Уикенд“.

 

Освен това и мобилният телефон на футболиста звънял с мелодия на Алисия.

 

Явно обаче някой от „гробарите” обаче се е оплакал на треньора си Зоран Милинкович, че стадион „Партизан” не е чалга арена.

 

Специалистът наредил на Божинов и на другия българин в отбора, Иван Бандаловски, да слушат кръмчарски песнопойки извън пределите на спортното съоръжение.

 

 

 

12 Коментара

jenn

преди 8 години

ох, умирам от смях

Коментирай

!!

преди 8 години

Еха, явно Алисия много му липсва ;). Сигурно когато и Лозанова го притеснява по телефона му звъни с мелодия на Алисия ахахахахха.

Коментирай

JUSTICE!!!!

преди 8 години

Бас хващам че Валери дори женен за Лозанова, винаги е слушал Алисия в колата си. Даже мисля че го беше споменал в едно интервю

Коментирай

Николета е курва и съм я е*ал

преди 8 години

кръмчарски песнопойки-друг път..Тая мацка разбива с ритми напоследък.Едва ли някой би казал,махай тая чалга.Николетоо сън не спиш да та е*а в кур*ата разпрана...

Коментирай

123

преди 8 години

Асьо грам самоуважение нямаш ли ма, че си поръчваш тъпи статийки? Бившия ти се интересува от теб толкова, колкото и сегашния. Вместо да хвърляш змийска отрова и да се бориш с въображаемите си врагове го укроти малко това момче, че не се спря. Рогата ти са като на елена Рудолф ама иначе все в чуждата паница надничаш.

Коментирай

1001

преди 8 години

ГрозНева, че си тъпа , тъпа си, както и твоите прости съчинения тук. Но, не се опитвай да създаваш интриги между хората, защото всичко ще се стовари на главата ти проста и злобна! И тази тъпата под мен ( 123), Алисия си била поръчала тази статия.... Е, не може да си толкова проста! Не е честно! ХотЛайнена, сйата толериращ и величаеш Николета , ти се опитваш да си чешаш езика миризлив. Хайде, цяла България знае чии интереси обслужва този сайт, ти се опитваш да се правиш на това, което не си и най-вече на интересна. Не лепнеш, много си елементарна , за да ти се получат нещата!

Коментирай

ха, недейте да я пробутвате, тя си има човек до себе си , пробутайте приятелката си

преди 8 години

Няма нужда да пробутва бившата си -Алисия. Бившата си Николета сама ще се пробута и предложи, стойте и почакайте. В процес на търсене на клиенти е в в западната ни съседка и едновременно , да си мисли, че прави на ЯД на Валери. Дреме му на сйадера на него за една разбридана и заразна кошница, като Курволета- свирката. А, това, че слуша песните на Алисия и дори на тела е нейна песен говори друго, че уважава и все още има чувства към тази жена-преоткрити. Но, късно е либе, вратата хлопна там!

Коментирай

само ти ли?

преди 8 години

Бързо приятел в кожно-венерическия , че мен тази мърша ми еба майката , та ме зарази с трипер и трихомони. Няма да ти кажа, какъв сърбеж и болеж от антибиотиците е после. Няма лъжа , няма измама. Разказа ми бойната слава , а преди това ми разправя, че не е спала с мъж от месеци. да е*а и кучката му долна и шибана! Самата истина е! Тази е бъкана от зараза!

Коментирай

sure

преди 8 години

Тодорка или ( Андреа) била направила клип в Холивуд, че то всеки там може да отиде и да си направи клип( няма да обяснявам подробности), но и на Луната да се качи , пак няма да пропее с приятелката си Курволета освен да се снимат , как си лижат миризливите сливи, друго няма какво да покажат от десетилетие насам. Андреа никога не е била номер едно в своята компания и няма да бъде , за разлика от Галена, както и Алисия в Ара. Затова ли им ядете гъзовете тук всеки ден? Злобейте , те на пук на вас все по-хубави стават и все по-хитови парчета вадят.

Коментирай

7gb

преди 8 години

Ама каква снимка сте изтипосали на дъртата не е истина. Поздравления! Нека да се види естествена и натурално "красива", че откакто се наоперира като чучало толкова се наежи, че с нея не се говори. Ама ето го истинското лице на крокозъбела Ася Дойчева.

Коментирай

ами

преди 8 години

Щом говорите за "крокозъбели" не е лошо (даже препоръчително) да видите снимките на Клозета към статията "Защо Ники не иска Николета" в "Хотнюз" ! КРОКОЗЪБЕЛ "на квадрат" ! След това вижте колко е готина ( и си е същата ) Алисия в клипа "Песен моя, слънце мое",.в началото на кариерата и...Абсолютна КУКЛА – сладуранка, прекрасно тяло, прави крака, хубава коса( прическата и е каквато и сега....ха да видим Клозета от кого копира ), мила, харизматична...Алисия винаги е излъчвала позитивизъм, приятна е, а за успехите и какво да се каже ( колкото и да се гърчат и плюят бездарните завистливи интриганти ) – те са факт !

Коментирай

Ай

преди 8 години

Алисия е най-важната жена в живота на Божинов.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.