Божинов проговаря ексклузивно пред HotArena дали е гей! Вижте шокиращите му разкрития, какво иска да направи тази нощ + актуален и много скандален слух за него!

https://hotarena.net/pod-pricel/bojinov-progovaria-ekskluzivno-pred-hotarena-dali-e-gei-vijte-shokirashtite-mu-razkritiia-kakvo-iska-da-napravi-tazi-nosht-aktualen-i-mnogo-skandalen-sluh-za-nego HotArena.net
Божинов проговаря ексклузивно пред HotArena дали е гей! Вижте шокиращите му разкрития, какво иска да направи тази нощ + актуален и много скандален слух за него!

Гей ли е Валери Божинов? Това е най-актуалният въпрос, който от снощи вълнува всички, узна HotArena!

 

В първото предаване от новия сезон на „Биг Брадър“ 21-годишният гей от Плевен Кристиян Стойков хвърли бомба с думите:

 

„Аз съм маниак по секса, мога да го правя часове наред. Спал съм с много известни личности, един от тях е Валери Божинов. Той е много добър в леглото, достойнството му е много голямо, надарен е\".

 

Час по-късно адвокатът на футболиста Георги Градев избухна, че завежда дело срещу Нова телевизия и продуцентите на „Биг Брадър“ за уронване на престижа на клиента му.

 

 

Всъщност чисто юридически, ако Божинов заведе дело, ще го загуби с гръм и трясък. Номерът е в това, че Кристиян не уточнява с кой Валери Божинов е спал. Онзи - футболистът, или някой друг? И всъщност защо нападателят на „Партизан“ толкова бързо се припозна, че именно той е геят, който момчето визира?

 

Искам Нова телевизия и Биг Брадър да се отнасят с уважение и респект към мен. А не някой да си прави ПР с името ми по грозен начин. Ако не ми се извинят, ще ги съдя. Най-важно в този момент за мен е отборът ми „Партизан“ тази вечер да победи „Бате Борисов“, като аз ще помогна с всички сили това да се случи. Не ме вълнуват простотии“, коментира Божинов пред HotArena.

 

Той буквално е бесен, заради интригата, в която е вкаран. Валери обаче би трябвало да е претръпнал откъм слухове и скандали, касаещи него и семейството му и няма за какво да се сърди.

 

Месеци наред, например, срещу съпругата му Николета Лозанова тече компроматна кампанийка, в която й се приписват всякакви секс подвизи с различни мъже.

 

Божинов точно толкова е спал с гея Кристиян Стойков, колкото Николета е спала със свинар от Стара Загора.

 

Близки на Валери коментират, че за него е супер голяма обида да го свързват с мъже. Виж, за бръмчалки със скандална слава, като че ли било по-приемливо. Макар и за тях той категорично да отрича.

 

Между другото актуален слух от последните дни сочи, че на гости при Божинов в Сърбия през последните дни е била бившата участничка в конкурса Мис България Звезделина Иванова. Тя е с имидж на „неотказваща нищо по-така“ и срещу интимните си услуги има навик да прибира около 150-200 лв.

 

Преди дни Звезделина си беше пуснала снимка във Фейсбук, седнала в кола.


\"\"

 

Возилото е на Божинов.

 

Фотото беше украсено със сърчице. Минути по-късно иконката беше сменена на намигване. А ден след това снимката вече беше изтрита, след като Звезделина разбра, че цяла София говори как Валери си я е поръчал и тя му е отишла на крака.

 

Дали тази история е истина или лъжа, засега не е ясно. 

57 Коментара

юрист

преди 8 години

Чисто юридически, ако адвоката на Валери Божинов е добър, то тогава ще спечелят, защото никому неизвестният гей казва, че е спал с много известни личности и една от тях е Валери Божинов, аз лично друга известна личност с това име не знам. Общо взето, неизвестен гей от село, твърдящ, че е модел в Холандия и фолк певец си прави ПР, стара позната техника.

Коментирай

юрист

преди 8 години

И Хотарена, не се пише "прЕбира", а "прИбира", ако имате нужда от редактори кажете, насреща съм!

Коментирай

ана

преди 8 години

Не мога да преценя това момче Кристиян дали някой не го е накарал да говори така.Всички знаем,че Биг Брадър е интригант и се търсят интриги.Не мога да отрека обаче,че поне за това,което видях Кристиян искрено изказа мнението си за съквартирантите и той беше подготвен за това как ще бъде посрещнат.Мисля,че мисията,която му дадоха беше предварително уговорена с него...

Коментирай

.

преди 8 години

Георги Градев не е никакъв адвокат,той е самозван "спортен специалист", на когото Г. Илиев,лека му пръст, подаде ръка да стане футболен мениджър и този се възползва на макс, пълен некадърник е, не случайно Божинката и другите му клиенти намират отбори само в посредствени първенства! Относно казаното от този, който си търси поредните 15 минути известност и кара семейството си да се черви от срам, мисля, че е ясно, че лъже, все пак е трябвало да измисли начин да го одобрят за предаването. Пълно е с олигофрени, готови да се продадат срещу съчиняване на клевети. А жените в Къщата са просто потрес - грозни, зле тунинговани, нечии богаташки щерки и/или държанки на мутри.

Коментирай

Истината

преди 8 години

Божинов наистина е спал с 2-3 гейчета и тоз селянин е един от тях. Истината боли, мила!

Коментирай

123

преди 8 години

Ти да не би да си светил или си участвал, че знаеш толкова много ... ! Аман от идиоти и идиотки.. !

Коментирай

реално

преди 8 години

При казването на нещо такова,продуцентите на Биг Брадър са наясно с последиците.Може да е търсен ефект като парсата ще я обере Кристиян(имам в предвид негативните коментари).Той ще бъде употребен от ББ.Обаче на това момче защо пък му е да лъже?Аз не изключвам думите му да са истина.

Коментирай

смяяяяяяхххххх

преди 8 години

Валери няма да го коментирам.Онова бившето футболистче,дето е много честен и е зарязал футбола....,та той си личи,че е бивш спортист,дори бих казала,че е и невъзпитан.Тези хора са в една игра-експеримент..Ако е спортсмен,трябваше да се здрависа с Кристиян-това е добрият етикет!!!Неприязантта към гейовете е едно,но възпитанието е друго.Ако ББ не оплеска образа на Кристиян,ще видите,че доста хора ще му симпатизират повече от колкото на разни тузари и силикони и т.н....

Коментирай

Майничката 1

преди 8 години

е КАК разбрахте ,че е колата на божинов ? а относно клюката-вчера със сълзи съм се смяла ,че истината лъсна... според мен божинов може и изобщо да не е докосвал курволета...а да спи само с мъже ... нищо чудно! мое мнение!

Коментирай

АзЪ.

преди 8 години

Бате, тоа лебед даже спомена и името Николета, така че тия тинтири–минтири у статията кък Нова не моа да бъдат съдени що не било уточнено кой е тоа Божинов, айде леко. Колко известни се казват Валери Божинов и имат общо с неква лейка Николета. Според мене Нова са оттекли яко, ако адвоката е и тоа къде си мислим! Божинов моа да е секакъв, ма тва беше снощи бахти долното. Направо съм отвратен!

Коментирай

lili

преди 8 години

NIKOLETA TE DOKARA DO PODIGRAVKI I UNIJENIE DA IMA6 VSI4KO I DA OSTANE6 BEZ NI6TO TOVA TYPAK S KARYK

Коментирай

АзЪ.

преди 8 години

Така е, откък Божинов изфърли Парцала, стана веднага гей. Колко удобно, а? За съжаление сега на Божинов ше му е много трудно да изчисти имидж, поради което сметам, че тва е умишлена и много злобна атака срещу него, добре обмислена и целеща зверско отмъщение. Сещате се кой ше изкяри най–много от тва, нали? Е там ше намерите и Престъпника ;-). Валери требваше да разбере, че не мое да натири толко лесно циганската шунда, без да плаща жестока цена. Е са ше научи по трудния път кък не требваше въобще да припарва до такива презрени боклуци като Мършоляка, Своднико 1, Неделчев, Карбовски и целата банда дебили. Мани къде кариерата му замина, а сега и като личност ше се опитат да го скапат. Напълно съм потресен и отвратен от подобна мерзост. Не знам дали Перката спи със свинари, най–вероятно не, даже и да е жрица, но съм на мнение, че спи с много по–мръсни ,кални и миризливи, душевно и физически индивиди, та да се стигне дотука. Вие си правете изводите.

Коментирай

блаа

преди 8 години

Гледах му визитката на това момче Кристиян и нищо ново, нищо интересно не може да представи на публиката. По тази причина простотията с Божинов ще накара някои хора да говорят за него за два дни и толкова. По-лошото е, че някой изобщо би седнал да го гледа това предаване с тези типажи. Толкова ли ни е скучен живота?

Коментирай

юрист

преди 8 години

Жена съм :D Иначе за другото си прав

Коментирай

GLUPAK

преди 8 години

BOJINOV E MNOGO TUPO PARCHE.OSTAVI SI SEMEISTVOTO I HUBAVATA JENA I NE SPIRA DA SE IZLAGA S GLUPAVITE SI SNIMKI I AKO TOVA S TAZI BOLNATA OT SPIN E VERNO JALKO ZA SAMIA NEGO

Коментирай

.

преди 8 години

Ти .си напълно ненормален и малоумен!

Коментирай

mdaaaa

преди 8 години

Тя в чата с Андреа, който Моника Валериева сподели в нейната страница каза точно и ясно в типичен арогантен и просташки стил. Чакам с нетърпение Биг Брадър ще има много сензационни разкрития и на Валериева ще и се стъжни живота в къщата. Вероятно и Валериева щяла да влиза, но в последствие се е отказала, след това гнусно изказване на Курволета. От къде Курвата долна и злобна знае тези подробности преди започването на предаването , след като не работи в тази телевизия? Това са достатъчни факти човек да си помисли, че зад всички тези сценарии стои И тя. Tази жена е способна на всичко, но ще си намери майстора. Крайно време е!

Коментирай

мдааааа

преди 8 години

Божинов може да е тъп, но НЕ Е педал! И колкото и да е тъп има душа и сърце, за разлика от злобната, заразна, отмъстителна, долна, неграмотна, необразована, проста, тъпа, елементарна, егоцентрична, ексхибиционистка пачаврата- ПРОСТИТУТКАТА- Курволета Лапнимногопишкова.

Коментирай

валри е гнусен педераст

преди 8 години

ебе се с бандаловски това е ясно като бял ден, правил е свирки и на азис и ванко 1, валери е метнак и затова николета го остави. долен лизач на змъжки зърна, азис го подмята месеци наред не помните ли бе?

Коментирай

goro

преди 8 години

ne go li vijdate ana snimkata che e chist pederast, snimal se e za gei sait v koito tursi koi da go chuka otzad toq spermoqd negramoten, zatova go izritaha ot sporting sigurno sa go hvanali da duha v wc-to, te vsichki futbolisti sa pederasti do edin ili pone sa probvali, samiq bekam prizna kak sa go karali v manchestar da si sabue bokserkite v sublekalnqta i a si bie chekii pred otbora za da dokaje che stavaj

Коментирай

justice!!

преди 8 години

Е вие какво го изкарахте човека - като беше с Лозанката беше много хубав, пък като й би шута е педал. Аз съм сигурна, че е добър, но е доста наивен и позволява постоянно да се гаврят с него. Стана на палячо човека. Николета Лозанова го съсипа просто, изсмука му парите, срина му имиджа, скара го с половин България, изложи го пред целия свят. Сигурно проклина деня в който я е срещнал.

Коментирай

гнусен педал си ти

преди 8 години

Ти си озни гнусен педал, който плюеше и с компромата за Моника тук и приятел на Курволета ,живеещия уж в Италия. Изглежда, тогава ти направи дъщерята на Николета щом Валери е педераст.Тя и без това не прилича на Валери. Колко си жалък и гнусен ауспух , ако знаеш!

Коментирай

ДО ВАЛЕРИЯ БОЖИНОВА

преди 8 години

СКЪПА ВАЛЕРИЯ, КАТО ТИ СВЪРШВАХ В УСТАТА МИ СЕ ХВАЛЕШЕ С ДЪЛБОКОТО СИ ГЪРЛО А СЕГА ХЛИПАШ ЧЕ ТЕ РАЗКРИХА КАКВА ДОЛНА МАСИЯ СИ В НАЦИОНАЛЕН ЕФИР, АМИ КАТО СИ ПОДЛАГАШ АНАЛА НА ВСИЧКИ И КАТО СИ КУРВА ТАКА ТИ СЕ ПАДА, МРЪСНИЦА ЕБЛИВА

Коментирай

ursula

преди 8 години

i me ne e ebal va boj mili mi sladurcheta, beshe mu mnogo hubavo tuk ot zad na tqsno. dade mi i bakshish da si traikam, no e istina che e minal na leviq brqg

Коментирай

до Валери Божинов

преди 8 години

Божинов, ХАК да ти е Николета! Разби си семейството заради нея, остави без бащина ласка първородния си син, принуди те да се ожениш за нея , за да ти прелапа имуществата( движими и недвижими) и финансите, които имаш. Тя си каза публично, че ще те унищожи по всякакъв начин след като и би шута. Това Тя няма да ти прости ,ЧЕ ТИ ПЪРВИ И БИ ШУТА пожизнено, знаейки каква душа носи и на какво е способна. И тези затопляния на отношенията от нейна старана са само параван, за да не се усъмни Валери, че зад всичката мърсотия по негов адрес стои именно ТЯ“ Е, на път е! Дано, поне кариерата ти да потръгне, след като изрита този вонящ разложен боклук от живота си! А, с тези клюки никой няма да те направи педераст. Гледай си живота и не давай тази вещица злобна да припари до теб!

Коментирай

ЯСНОВИДКАТА ЕСМЕРАЛДА

преди 8 години

КРИСТАЛНОТО КЪЛБО ЯСНО МИ ПОКАЗВА ЧЕ ВЪПРОСНИЯТ МЪЖ Е С ХОМОСЕКСУАЛНА ОРИЕНТАЦИЯ, ОБИЧА ДА ПРАВИ ФЕЛАЦИО И ДА ЕЯКУЛИРАТ В ЗАДНИКА МУ. ИСТИНАТА ВИ КАЗВАМ ПРАТЕТЕ СМС НА www.pediboji86 И ЩЕ ВИ РАЗКРИЯ НАЙ-ИНТИМНИТЕ МУ ФЕТИШИ

Коментирай

Урсула си на майка ти п*тката

преди 8 години

хайде педал смотан и гнусен, на всеки тук е ясно, че си един и същи дето се представяш под различни имена. Ти си болен мозък и наистина долен нещастен педераст от Италия за коша.

Коментирай

това с психичните отклонения пак затрупва с простотията

преди 8 години

Гнусен нещастен Травестит

Коментирай

hahahahahaha

преди 8 години

изчезвай бе, педро. Стига писа 100 коментара, стига спам

Коментирай

една

преди 8 години

никол да не е дете на шиши? хм, явно е модерно гейовете да осиновяват чужди деца за камуфлаж

Коментирай

goro

преди 8 години

zatova valeri izneveri na nikoleta s travestita monika valerieva, mislil si e che e ursula ili kristiqn hahahahahahahahahahahahah

Коментирай

ВАЛЕРИ ОБИЧА ДА СЯДА НА ЧЕПОВЕ

преди 8 години

КАТО ГО ПРАВИМ И ОБИЧА ДА Е ОТГОРЕ, А АЗ МУ МАЧКАМ ТАШАЦИТЕ ДОКАТО СЕ Е БЕ С ГОЛЕМИЯ МИ ЧЛЕН

Коментирай

elena kuchkova

преди 8 години

valeri ne e gei i az moga da garantiram na 100% che e hetero seksualen muj zashtoto sum imala vuzmojnosta da go testvam, tova sa gluposti ne vqrvam da e probval s muje!!!!!!!!!!!!

Коментирай

до Админа

преди 8 години

Алоооо , Админа, да не си травестита изживяващ се в ролята на журналист? Как ояе не поемстили коментара и отрицателния вот е лъснал. Отдавна имам подозрения, че Админа е педал гнусен и долен, като всички тези изчадия Божии. Държа и ЩЕ НАУЧА кой е Админа на тази вонящ сайт. Бъдете сигурни и ще го споделя тук. Журналистическо разследване!

Коментирай

АзЪ.

преди 8 години

Валерката не е гей. Не е и би. Кардиналната му грешка е, че докато беше с Перколясника си поверва колко е готин и неотразим, къкто секи средностатистически мачо, та освен покрай жените, е така за купона се зальохваше с НагЪзис и оттам се създаде впечатление, че е неква кифла с тестиси. Изглежда добре поддържан, щото е спортист та му се налага, а и по природа си има дадености, добри пропорции и мускули. Тия къде се занимават със спорт знаат за кво говора. Порсто покрай мангустите продоби цигански навици, а покрай тех и тва да се прай на интересен с тъпи селфита. Са що не се чеплензи като онаа маймуна, къде му се води бивша жена? Те тва ги яде гадовете. Че човекът се събуди от комата и неще да чуе за извратените им простотии. За капак затопли отношенията с певачката и ако чуваме за него, то е само покрай Партизан. Що си мислите, че Перката моа да преглътне тва? Нема кък с таа зверска злоба.

Коментирай

да бе аз съм Барак Обама

преди 8 години

Хайде, еби си майката , пак ти болния мозък

Коментирай

болното парце в акция

преди 8 години

Божееее, не се ли усещаш , че ставаш вече за смях тук!

Коментирай

повече от ясно е!

преди 8 години

Точно!

Коментирай

АзЪ.

преди 8 години

Знаеме, ама тука изпълзеа некви пуберски психопати, страдащи от биполярно разстройство и на лека дрога, къде ги тресе здраво абстиненцията, та просто нема смисъл да се спори с тонколонка. Даже не бих си губил времето да ги наредим грозно, щот после требва си дезинфекцирам клавиатурата;-)

Коментирай

да ама не

преди 8 години

Моника е хем по-красива, хем по-свежа, хем по-млада и хем по-висока жена със сексапил , за разлика от късо-кривокракото спечено черно джудже Курволета. Много повече над нея е. Няма спонсорите и ебачите на Николета , това и е по-малкото.

Коментирай

........................

преди 8 години

За Шиши и дъщеря му Никол -Да! Апелирам Божинов да направи ДНК тест , за да забие в земята този вонящ парцал- Дудука. Но, Валерката със сигурност НЕ е педераст. Това са постановки на бившата му съпруга ,калтака долен и гнусен проститутката - Николета Лозанова

Коментирай

Някой

преди 8 години

Общи познати са ми казвали ,че се съмняват ,че Божинови са правили тройка с Азис...една вечер като си пийнали се спукали от подмятания и бъзици...а другите са си мислели ,че е майтап. Само ,че Азис от тогава е почнал много да се увърта около Валери,държал се като влюбен....тогава Николета направила така ,че да го разкара/знаете как го снима/. Сега като се замисля как Азис продължи да движи с Валери и мрази Николета ми се избистрят някой неща.

Коментирай

А се пишете "журналисти"...

преди 8 години

Нали уж статията беше за Валери? Кой е този футболист Георги Градев? "Час по-късно адвокатът на футболиста Георги Градев избухна"??? Какво нещо е да си неграмотен!... Те тези неща не ни ги предават ей така за спорта в училище... В крайна сметка схванах какво сте искали да кажете, но не защото сте го написали добре и информирате, ами въпреки написаното. В случая името на адвоката е вметнато допълнение и трябва да е обособено със запетайки, иначе излиза, че говорите за някакъв футболист Георги. Пък и дори и да не знаете правилата на писане, то от чисто говорна етикеция и малко мисъл при писане, само се усеща, че там трябва да има пауза/ запетая.

Коментирай

А се пишете "журналисти"...

преди 8 години

И човекът е казал: "с известни мъже" и после "Валери Божинов". Как така защо се бил припознал? Колко известни Валери Божиновци има в държавата?2

Коментирай

М.Грозева и грамотна?!?

преди 8 години

За какво говорите? Каква грамотност търсите тук? Тук са събрани от кол и въже, кой хомосексуалист, коя проститутка, кой със средно образование, кой завършил НБУ, все отбор "журналисти". Вие грамотност търсите.... Няма да я намерите в този сайт. Къде по- неграмотни изцепки са правили. Те са прословути с това!

Коментирай

никой/я си

преди 8 години

Глупости на търкалета!

Коментирай

НОВИНА

преди 8 години

Варери се е насрал по време на мача защото ануса му издиша от многото клатене снощи с Кристиян от Биг брадър. Оставил е лайняна диря до съблекалните и са му дали кафяв картон и малко тиксо да си залепи аналния отвор + дамска превръзка и памперс

Коментирай

Aleksi Sokachev

преди 8 години

Udami i gospoda vchera macha na Partizan beshe oficialno prekusnat poradi vnezapnoto izpuskane na valeri bojinov na terena. Futbolistat se naakal i macha bil sprqn zaradi golqmata lokva raztroistvo. Bojinov otkazva komentar po sluchaq no se predpolaga che e pravil analen sex neposredstveno lredi izlizaneto na terena i se e razhlabil kato star chorap otzade

Коментирай

ket

преди 8 години

Стига “осирахте“момчето!Какво ви е направил!Живее си неговия живот,не пречи на никого!Дали е добър футболист,или не,има кой да реши!Всеки да си гледа собственият живот и джоб!

Коментирай

Спарта

преди 8 години

Валерката 100% е праснал Азис.Дори в Сърбия го писаха по весниците как се прегръща и целува по бузките с Васко. Явно му е харесало и е продължил и с други момчета....все пак в Спарта и Гърция повечето са си имали жени и са спали и с мъже... Явно Валерката е яко разгонен тип и се изживява на спартанец.

Коментирай

gargata

преди 8 години

Valeri praveshe svirki na viden politik za da stane futbolist. Filip Dimitrov se kazva, stiga luga za naklonnostite si, toi kato nikoleta pravi vsichko za pari

Коментирай

Ами да!

преди 8 години

Ами то,всеки след Николета ще стане гей. Сигурно си е намразил оная работа хахаххах

Коментирай

Мдаа

преди 8 години

Ами каъо му гледам снимката с физиономия на кифла,като нищо прилича да е гей.

Коментирай

Da

преди 8 години

Един истински мъж никога не би направил такава снимка,такава фозиономия.

Коментирай

Трол

преди 8 години

Цялата помия изписана,е поръчка от Клозета Лозанова!Личи от 100 километра!То се знае,че хотарена,са гъзолизците на Клозета.Само като ви видя ЕКСЛУЗИВНО...еди кой си проговаря,и ми е ясно.На Клозета всички статии с разкриването на срането и духането и започват с ЕКСКЛУЗИВНО !!!Жалка история...и вие и гноясалата Николета! Валери го ненавиждах как остави Клозета да се гаври с него,но сега от сърце му желая да я смачка тая гнусна гнида Клозета.Да и вземе детето,че ще пропадне

Коментирай

Dianne

преди 8 години

Подигравате се на Алисия за английския,а вие и българския не оправяте! ( " завежда дело срещу Нова телевизия и продуцентите на „Биг Брадър“ за Уронване на престижа на клиента му." ) ?! какво означава Уронване ? В 10-ти клас съм,засрамете се. Или поне не се смейте на другите,като сте по-зле и от тях.

Коментирай

хех

преди 8 години

Колко сте тъпи и двамата, Георги Градев в адвоката :))))

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.