Божинов пуска къси пасове към Николета! Носталгична снимка се появи във фейсбука му (Вижте различните версии за ТОВА ФОТО)

https://hotarena.net/laifstail/bojinov-puska-kasi-pasove-kam-nikoleta-nostalgichna-snimka-se-poiavi-vav-feisbuka-mu HotArena.net
Божинов пуска къси пасове към Николета! Носталгична снимка се появи във фейсбука му (Вижте различните версии за ТОВА ФОТО)

Валери Божинов май го налегна носталгията, забеляза HotArena.

 

Футболистът явно взе да се разнежва по съпругата си Николета Лозанова и си припомни доброто старо време.

 

Ритнитопковецът пусна снимка във Фейсбук от втората им сватба на Бора Бора – тогава, когато двамата бяха най-щастливи и влюбени. Ето я:


\"\"

 

„Носталгия ли е това, Валери? Виждам, че пускаш спомени от рая“, пишат фенове на футболиста.

 

Валери и Николета напраxвиха втората си сватба след раждането на Никол.

 

Те заминаха в райска Бора Бора, където не са само за да си отпочинат, но и да се венчаят по тамошните обичаи.

 

Това се случи преди 3 години, като след това двойката два пъти се разделяше и в момента са пред развод.

 

Дали пък фотосът не е подсказка, че Божинов и Николета отново се сдобряват?

 

По-скоро не. Трябва да подчертаем, че профилът на Валери се поддържа от администраторка и именно тя качва снимки и постове.

 

Така че по-вероятно е момичето да се е размечтало за Бора Бора

 

17 Коментара

Бозичка

преди 8 години

Нали не се очаква някой да повярва, че това е дело на Валери? Николинка ги върши нещата.

Коментирай

regred

преди 8 години

АДМИНА И НА ДВАМАТА НА СТРАНИЦИТЕ Е КРИСИ. ТЯ ПУСКАШЕ ВСИЧКИ ОНЕЗИ НЕГОВИ СНИМКИ С МИХАЙЛОВ ДОРИ ПО ВРЕМЕТО, КОГАТО ТОЙ БЕШЕ В ПРАВЕЦ С НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР. ДОРИ ТОЙ БЕШЕ НА ТЕРЕНА И ТЯ ПУСНА СНИМКАТА КАК ТОЙ СЛИЗА ОТ БУСА НА НАЦИОНАЛНИЯ. ЕДНО МОМИЧЕНЦЕ НА 15-16 ГОДИНИ С РАЗЪТЕН МОЗЪК И БЛЯНОВЕ ПО ЛЕКИЯ ЖИВОТ НА НИКОЛЕТА, КАКТО МНОГО ДРУГИ. ВЖИВЯВАТ СЕ В РОЛЯТА НА МОДЕЛИ, ПЕВИЦИ И ТЕМ,ПОДОБНИ. СТРАХОВИТА РАБОТА! ТЕ НЕЙНИТЕ ФЕНОВЕ СА ТАКИВА ДО 18 Г И ПУСКАТ ЛИ ПУСКАТ СЪРЧИЦА, ЕМОИКОНКИ В ПРОФИЛА И ДО ЕКЗАЛТИРАНЕ. ЖАЛКА ИСТОРИЯ , БЪЛГАРИООООО!

Коментирай

priqtel na valeri

преди 8 години

na valeri mu e prez huq za nikoleta oshte ot purvata im razdqla. toi e kato blago darji mu 1 mesec i posle sledvashtata. nikoleta q izdurja zaradi nikol. tq e merkantilna kurva i tova q ustroiva chudesno. tam semeistvo nqma. vseki pravi akvoto si iska a za lubov i duma ne moje da stava. osven tova valeri nqma kak da obi4a jena koqto mu struva 200 evro na vecher i samiq toi si q e poruchal v parma predi 4 godini. beshe hlutnal po detski i se ojeniha no do tam. otdavna si ima razlichni momicheta kato nikoleta za zabavleniq i luskane na egoto, mujete sme taka

Коментирай

АЗ

преди 8 години

Ако обичаш не поставяй всички мъже под общ знаменател. Не всички се интересуваме от курви и проститутки, някои си обичаме и уважаваме жените и семействата. Но не на всеки му стига акълът до там...

Коментирай

do az

преди 8 години

qvno si tunkoobiden gei i obichash analnite igrichki bratle

Коментирай

Жоро

преди 8 години

Искaм дa пусне порно клипчетa с нея :)

Коментирай

Валери Божинов

преди 8 години

Не свързвайте името ми с това на Госпожица Лозанова. Не ми липсва, не ме интересува и не я обичам, обичам единствено дъщеря си Никол. Мога да имам жени като Николета колкото си искам и ги имам но не смятам че това е ваша работа. Харесвам живота си и кариерата си имам свойте постижения жените не са ми преоритет, те са просто част от играта. Lasciami stare!!! Grazie!

Коментирай

ok

преди 8 години

nqma kakvo da se vidi edno ku4e kak pikae na durvo vijdal li si phahahah tq e durvo taq toqjka ne si misli 4e stava za ebane guza i e s hemoroidi i ima kosmata putka, obi4a da q lijat, mnogo daje i svur6va na momenta, obi4a da q hapqt po zurnata i da i smu4at klitora ednovremenno s tva da i burkat otzad otka4a ot kef

Коментирай

А3

преди 8 години

Това какво обичам си е моя работа. Живеем в жалък свят - ако не си падаш по евтини курви си гей. Ако имаш ценности си балък. Ако ходиш по долнопробни чалготеки, напиваш се с долнопробен алкохол, пишеш на латиница, обиждаш всеки срещнах без да го познаваш си много тегав и готин. Ти затова си и такъв - няма как да намериш нормална жена до себе си, защото си неграмотен и комплексиран боклук. Такива като теб си умират сами, жалки и пияни, понеже са били "ноо тегави, брат"!

Коментирай

do Az

преди 8 години

abe kvo se opitva6 da razsujdava6 kato jenati e kurva a ti si 4ehlio s debel razplut korem, za kvi diskoteki govorij be bastun. da ne si ebal maika si ili ba6ta si 4e si tolkova tup i skusan. alkohol ne piq skuslqk za razlika ot tebe i selskata ti osrana familiq. shte akam na liceto na jena ti da znaesh hahahahah are lapai 4epa mazen gei

Коментирай

хаха

преди 8 години

Направо повярвахме, че си Божинов. Пий си хапчетата.

Коментирай

какви снимки, какви пет лева?

преди 8 години

1 0 Mдa, oт интepec дa видя зa ĸaĸвa cнимĸa cтaвa нa въпpoc нaдниĸнax в пpoфилa мy, или e имaлo тaĸaвa cнимĸa нo тя нaбъpзo e изтpитa или изoбщo e нямaлo, зaщoтo нитo eднa oт 2тe тyĸ cлoжeни cнимĸи вeчe ги нямa в пpoфилa мy. Ho интepecнo чe имa фoтoc пoд ĸoйтo пишe чe изпитвa нocтaлгия eдвa ли нe caмo пo ĸapиepaтa cи, нo нe и по дpyги paбoти xaxaxaxax.

Коментирай

:)

преди 8 години

"Изпитвам носталгия към хубавите професионални моменти ,но не и към друго! " - написа Валери Божинов в личната си страница......Ще ви се Николет Арена, и на вас и на психопатката дето обижда хората по моловете.......мечтите са безплатни :)

Коментирай

111

преди 8 години

Има право да изпитва носталгия.... когато беше с Алисия играеше в Англия и Португалия в най-елитните европейски отбори. Проумя, до къде падна след като се събра с Николета...но , късно е либе за китка! Хак, да му е! Алисия може да му остане приятел за цял живот и както сама се изрази, детето ще ги свързва цял живот, но не и да се върне при него. Достатъчно умна и с достойнство жена е!

Коментирай

----------------------------

преди 8 години

хахааааааааааааааааааааааааааааааааа, ако не друго поне е забавно тук!

Коментирай

!!!

преди 8 години

А, на снимката с Николета на плажа,.... какво Гергьовско агне е само!!!! Дано му е светнала лампичката! По-добре късно, отколкото -никога! Далече от този парцал и боклук! Жени , колкото искаш!

Коментирай

Оф

преди 8 години

Оф, всички знаят, че снимките ги пуска админката, поддържаща му фейсбука...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.