Божинов със сензационно твърдение: Николета и Алисия ще станат приятелки!

7903
01 Март 2016, 11:53


Валери Божинов призна, че не таи лоши чувства към двете си бивши дами Николета Лозанова и Алисия и дори прогнозира, че двете някой ден ще започнат да се разбират, узна HotArena.

 

Преди да сподели това предположение, футболистът заяви, че няма намерение някога отново да сключи брак.

 

Повече няма да се женя“, категорично отсича Божинов пред „България Днес“.

 

Напомняме ви, че Валери два пъти прави сватба с Николета, а сега е в процес на развод с нея.

 

В момента се е отдал на живот и наслаждания, предимно с „малки котета“, които посреща и изпраща в Белград.

 

Не таи зли помисли към бившите си Лозанова и Алисия, а даже смята, че някой ден те ще си пият кафето двечките, вместо да продължат да воюват по между си.

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
vot
преди 2 години
-10
Чак пък да се помирят едва ли.....Тогава с нищо няма да бъдат интересни на публиката. Как ще се "продава" Алисия ако не се вкара във интрига с Николета? Ако двете не делят общ мъж? Или не хвърчат злобни искри между тях....Любовниците в живота и е една също доста интересна и дискутирана тема. Няма ли ги тия неща, интересът към нея значително спада. Тя го знае това и си играе картите доста добре.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Грешиш
преди 2 години
-7
Съвсем обратното е. Николета се мазни и се прави на света вода ненапита, но иначе е много злобна и проста, с черна душа. Неведнъж са пускали нейни злобни коментари и интриги по адрес на някой или пък как е напсувала/обидила някой, който й е пускал коментар във фейсбука. Такива двулични, дето се правят на каквито не са, са ми най-противни.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Дарина
преди 2 години
-28
Не ми се вярва. Алисия още е влюбена във Валери. Не мисля, че някога ще прости на Николета, че Божинов я предпочете пред нея. Освен това Ася е страшно комплексирана и несигурна. Красивите жени я озлобяват и комплексират още повече. Струва ми се че Николета би подала ръка. Добродушна е и дори наивна. Но в Алисия има някаква агресия и дори омраза. Едва ли би могла да бъде приятелка с друга жена.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
не си в час
преди 2 години
-7
Ти не си в ред честно! Николета добродушна и наивна!?!!! Алисия и агресия!!! Явно при теб нещата са са с краката нагоре и огледалото обратно. Сякаш чета точно обратната характеристика! Абсолютно!
оф
преди 2 години
-10
Валери два пъти сватба с Николета, били са два пъти на няква сватба, те ли са се женили два пъти никаква идея. Мега хипер неграмотни. А Алисия никога няма да се унижи дори здравей да каже на това нещо което преди само няколко годинки и скапа връзката с Валери. А и Алисия е някоя, а другата никоя така че! И Валери е наясно с тива така че едва ли би изцепил подобна глупост. Голяма ви е фантазията.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Да ама не
преди 2 години
-12
Няма нищо лошо да се надява, но Алисия не е луда, че да се сприятелява с това злобно извънземно. Само беди може да й навлече... Пък Божинката да спре с женитбите, купоните и глупустите и да наблегне повече на спорта, щото кариерата му върви надолу. Още някоя друга година ще рита и после какво?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ко?!Не?!
преди 2 години
-6
......."Напомняме ви, че Валери два пъти сватба с Николета, а сега е в процес на развод с нея." Много сте неграмотни, ей!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
д
преди 2 години
-29
Знаеш ли какво означава "неграмотност"? Обоснови се защо ти се струва, че написаното било неграмотно.
Грамотен до "д"
преди 2 години
-4
"Д" би ли ми отговорила на следния въпрос с "повишена" трудност: в изречението "напомняме ви, че Валери два пъти сватба с Николета..." къде е сказуемото? Ще ти дам и жокер - сказуемо е синоним на глагол. Липсата на глагол в това изречение го прави абсолютно безсмислено и е показател за абсолютна неграмотност на редактора. Апропо, и на твоята.
ха ха
преди 2 години
-1
Наистина ли мислите, че тези, които драскат тези свободни съчинения специално ТУК, в този сайт, са грамотни? Има само една грамотна- Стела Йорданова. Но и тя е яхнала метлата под опеката на шефовете налагащи за кой и какво да се пише. Парата ебе фукарата в тези гладни години. И грамотните , които са на изчезване, предимно от старата генерация са се продали за жълти стотинки и служба. Всичко отива на загиване в тази държава. Пошлостта и падението е взело своя връх. Факт!
д
преди 2 години
0
Не забелязах, че липсва дума. Гледах за правописа и реших, че имаш предвид, че някоя дума е написана погрешно.


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени