Божинов забрани токчетата на Дъртото коте

https://hotarena.net/laifstail/bojinov-zabrani-tokchetata-na-dartoto-kote HotArena.net
Божинов забрани токчетата на Дъртото коте

Футболистът Валери Божинов забрани на приятелката  си Биляна Дол, известна в светските среди като Дъртото коте, да носи токчета, научи HotArena. 

Божинов бил категоричен, че като излиза с нея блондинката трябва да е обута с равни сандали или маратонки.

Близки до Божинов разкриват, че той от край време има комплекс от ръста си и фактът, че новата му любима е висока, не му давал мира. На новогодишната им снимка, която Биляна сподели в Инстаграм се вижда как Божинов сее повдигнал на пръсти, за да изглежда по-висок.

За да избегне подобни конфузни ситуации в бъдеще футболистът забранил токчетата на Биляна. Самата тя не била въодушевена от забраната, но не искала да спори с Божинов по време на празничната им ваканция, която прекараха в Дубай.

23 Коментара

elinor

преди 7 години

Ednata q zamenii a po mlada a drugata s po dyrta

Коментирай

Е

преди 7 години

Николето, стига злобя, че Биляна не е нисък трол като теб. Превъзхожда те на години, на само можеш да си мечтаеш за такова симетрично и стегнахо тяло. Изсъхнала от солариума, с провиснали бузи като булдог, видяхме те в новогодишния брой на предаването ти колко си изхабена. Едно време имаше бебешка кожа, млад вид и излъчване, а сега си развалина, преди дори да навършиш 30. Обработените снимки помагат само за набиране на клиенти, истината я видяхме.

Коментирай

каква гнусна статия на злобни драскачи

преди 7 години

Имаше времена, когато имаше журналисти. Сега всеки неграмотник с пари и успех среден завършва в свободните университети , купува си някаква диплома и с връзки или разкрачка става " журналист". Навират го ни в клин , ни в ръкав в различни медии и започва да драска тъпунгера ЗЛОБЕН, то от тъпите и елементарни непрофесионални и неграмотно скалъпени уж статийки лъха , прозира всичко казано до тук. Типичен пример за това са тези драскачи тук в този сайт и неговите подсайчета. Колко жалка картинка сте!!! А , тази манекенка и модел Биляна е стъпала НАД Николета във всяко отношение. Може само да копира от нея. Тя и без това копира всичко и всички. Жена без НИЩО. Просто едно НИЩО и търкулнало се гърнето намерило си похлупак с Перукан. Някой да се е учудил???

Коментирай

Диа

преди 7 години

Не просто е нищо, както по-долу се изразихте, а представете си колко е жалка, щом единственият мъж, с когото стигна до псевдо(защото Николайчо умира от страх татко Боби как ще се кара за залитането му по жената от Караджаво) връзка е този, който я нарече трабант пред цяла България. Николета, топлят ли те чантите и дрешките, като те омажат цялата в хотелската стая и изоставят с пари на ръка?

Коментирай

абсолютно точно казано

преди 7 години

Аз не бях я виждала от много години , тъй като не живея в БГ. Гледах това предаваме с Андрей. Меко казано ми се отлепи долната челюст от изненада. Това, което споделят , като снимки за нея и в действителност е траги-комично. Наистина ли тази Николета е на 29 г??? Та, тя е обезобразена, аз имах чувството че гледам жена над 45 г прилича на Донатела Версаче в лицето-1/1.Ужас! Аз мислех , че е по-стара. Те бузите и точно като на булдок са увиснали и джуките също. Нямам думи! Онемях!

Коментирай

мдаааа

преди 7 години

Защо ли се срамува Ники Михайлов да се покаже с нея публично и да оповести УЖ връзката им. Защото е ясно , както те, така и всички го знаят , че това чукане ще е ден до пладне и после си два сметка това тъпо момченце, какъв срам и сриване до кота под нулата ще е за имиджа на него и семейството му. Явно е роден да обира огризките след Валери Божинов и да бабва неговите деца. По-добре да се хване с Анджелина Джоли ха ха ха и да помага на децата по света. Там поне ще работи за една добра кауза и ще има добър имидж. Но тя простотията не ходи по гората. и Господ не е скитач. Повече от ясно е,че там семейството никога няма да приеме тази проститутка в кръга си. Нека се поебат още малко и после кой откъде. Дано не изглупавее, като Божинов да създаде дете с този парцал, че ще си кълне дните защо се е раждал. Какви естествено красиви и образовани момичета има в България и не само , точно за този преупотребен, състарен и обезобразен долен боклук се залепил. Дърта крава с телето. И не, че това е проблема, детето,а самата Николета. Коя е тя и каква е? Боклук и едно нищо.

Коментирай

е, да

преди 7 години

Kрасива двойка са , годините са само цифра. В семействата с по-възрастни съпрузи също стават разводи. Николета също е по-голяма от него, както и Алисия. Явно харесва и се чувства по-добре с по-големи жени от него. Има такива мъже. Биляна е класа, стил и красота. Тази Николета дори и в сънищата си не може да мечтае да изглежда така на нейните години. Факт! И то без Фотошоп.

Коментирай

Emi

преди 7 години

Blondinka? Vie ste mnogo prosti "jurnalisti" pishete kakvoto vi padne I vse palni izmislici...

Коментирай

ha ha

преди 7 години

Халюцинации имат драскачите.... халюцинациии... и не само...Да си сменят дилъра.

Коментирай

ма

преди 7 години

мале, таз е грозна като смъртта бре, не че божинката е самата прелест, но все пак...можеше и някое малко по-представително коте да набара

Коментирай

МУУУХАХАХАХА

преди 7 години

Интересно след има-няма месец като го махнат от Партизан (това в Сърбия се знае от много време) колко ли време ще издържи с лелчето. Като я гледам не ми се вярва да дойде да живее тук, в държава, която е доста по-назад от Сърбия. А Валерко на 32 години доста трудно ще си намери отбор в Европа. Така че дните им са преброени. Да се готви следващата.

Коментирай

haha

преди 7 години

A s Nikoleta nqmashe poblem Bojinov s rusta i i visokite tokcheta.E normalno tq kato e 1.50 visoka...

Коментирай

УЖАС

преди 7 години

Тя е по-мъжествена от него. Много рядко се случва някой човек да ми е грозен, но тук положението е повече от грозно. Едно прилично тяло, а в главата нещо средно между кон и маймуна.

Коментирай

fact

преди 7 години

Nikoleta e po - malka ot nego. Toi e mart 86, a tq e noemvri 87.

Коментирай

Сони

преди 7 години

Тръгнал слепия да води хорото... Къде видяхте Божинов да се е повдигнал на пръсти, че нещо не можах да разбера. Хем сте прости, хем сте слепи. Неграмотни статии, изсмукани от пръстите! Като искате горещи новини, излезте навън, вижте кой какво е създал, кой какъв проект готви, намерете нещо стойностно, или направете журналистическо разследване. А, не си гледайте в телефона и търсете под вола теле. Вие тези двама човека, на живо един до друг виждали ли сте ги?

Коментирай

ахааа

преди 7 години

Много по-хубава е от предишната му съпруга

Коментирай

опсс

преди 7 години

Ти не го мисли него, погледни себе си

Коментирай

Бонбони

преди 7 години

Страхотна двойка са! Много са сладки. Изглеждат истински щастливи, което е най-важното.

Коментирай

ти да видиш

преди 7 години

Бюро справки , пак се изсекна. Кой тe пита? А и какво значение има. Vажното е, че и би дузпата Boxinkata по най-безцеремонния начин пред цяла България, точно когато тя залъгваше,че била много обичана и била Незабравимата. Е, видя се! Както всичко останало. Изкуствената й обич, и изкуственият й живот. така ще скача , като кучка от пес на пес, докато е жива . Ще си остане само с фукнята и ебнята. ха ха хаааааааааааааа Тъпа оФца!

Коментирай

хубав жена е Биляна

преди 7 години

Ти май се гледаш в огледалото и пишеш

Коментирай

e ne

преди 7 години

taq e mn zle v liceto be

Коментирай

tr3rtzk

преди 7 години

валери, взимай пак ася, сега са на мода старите гаджета

Коментирай

pro24

преди 7 години

Страшна е тази бабичка в лицето. Страшна!!! Но Божинката е свикнал да се излага. Или предизвиква смях в околните или съжаление. Изтипосан до тая сбръчкана стафида не знам кое от двете натделява.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.