Божинов заведе Валерко и Биляна Дол коледно в Дубай (Вижте как се забавляват + реакцията на Алисия)

https://hotarena.net/laifstail/bojinov-zavede-valerko-i-biliana-dol-koledno-v-dubai HotArena.net
Божинов заведе Валерко и Биляна Дол коледно в Дубай (Вижте как се забавляват + реакцията на Алисия)
Коледните чудеса наистина се случват - Валери Божинов влезе в ролята на супер татко, научи HotArena.


Футболистът си е откраднал малко време със сина си Валерко и е решил да го оползотвори... в Дубай. Там е в комапнията на новата си любима Биляна Дол. Трима са заминали след Бъдни Вечер и коледа, който Валери-младши е прекарал с майка си.


Емиrството е любимата дестинация на футболиста и неговата сръбска красавица. Там те разпускат активно и се отдават на щури купони. Сега, обаче, когато са трима, не са сметнали за удачно да променят навиците и програмата си със забавления, които са по-удачни и за хлапета.


Биляна публикува селфи, на което е с Валери-старши и Валери-младши. Снимката е правена в заведение по тъмна доба, а основното занимание на троицата е пушенето на наргиле. Не знаем дали е само заради снимката, но устройството за пушене е точно пред устата на хлапето.


Вместо да се разгневи на пдообно показно и игри на семейство, Алисия даде публичното си одобрение за тази колаборация. Тя коментира фотото със сърчице, което е красноречиво за отношението й към Божинов и неговата нова изгора.


Алисия никога не се е опитвала да ограничава контактите на сина си с баща ми и екскурзията до Дубай е поредното доказателство за това. Видимо Валерко и Биляна се разбират повече от добре. Това не е първата им среща, защото Божинов ги запозна на родна земя преди няколко месеца, пише kliuki.net.

25 Коментара

А ОНАЯ НИКОЛ?

преди 7 години

Тя не му ли беше дъщеря? Валери показа червен картон на дъщеря си! Наби им шутовете на двете мазни свини с майка ѝ дето и свети путката с коледни лампи от джъмбо. Вчера Иван я нарече селянкав ефир и много се изкефих, че я постави на место, а ко водещата ѝ Моника не спира да имитира кривите крака на Николета!

Коментирай

barbi

преди 7 години

Nikol gleda detski 24/7 zashtoto bashta i ne se seshta che sushtestvuva, prashta i izdrujka i go boli huq a valerko alisia go puska da se zabavlqva. Istiriqta se povtarq otpredi 6 godini

Коментирай

.

преди 7 години

Samo tupo jivotno kato gnilata moje da hodi s futbolisti. Of kolko si jalka ma vchera ti vidqh konskite zubi po btv. Nishto ne mojesh super smotana si i zlobna. Basi tupata

Коментирай

бейби

преди 7 години

Е и какво толкова чудно? Валери и Биляна са приятели и поддържат добри взаимоотношения, включително и в инстаграм, с Алисия и Бирмата. И изобщо не съществува в техния свят това пошло разчекнато същество Николета. Дано Валери е осъзнал кака простотия е направил преди време, женейки се за това същество НиЛото.

Коментирай

123

преди 7 години

По тъмна доба...в момнета в Дубай е зима,въпреки ,че е 27C и слънцето залязва рано,още в 18 ч е тъмна доба...just for the record .да не го изкарате ,че води сина си по нощни заведения,само защото е тъмно

Коментирай

?

преди 7 години

Кое е предаването?

Коментирай

Мария

преди 7 години

ТАЯ ОТ ПРЕКРИВАНЕ НА БРЪЧКИТЕ И ОСВЕТЯВАНЕ И ФОТОШОП,ЧАК БЕЗ НОСОВЕ ОСТАНАЛИ ВСИЧКИ.САМО СВЕТЛИ ПЕТНА.

Коментирай

Т

преди 7 години

Най голямата помия в този свят е да водиш детето си с поредната курва която след време ще е сменена с друга децата мразят това те си искат семейството и грозния боклук е излишен

Коментирай

do T i ?

преди 7 години

Predavaneto e mama got i po dobre ot snoshti, a ti T ne pomnish li che valeri vodi malkiq pri kurvata svirkoleta? Bilqna ne e zubata i grozna kato gnilo

Коментирай

Kokokoleda

преди 7 години

Защо,когато мъж и жена отидат някъде, винаги пишете, че мъжът я е "завел"?

Коментирай

123

преди 7 години

Защото едва ли безработна жена, като лелчето, може да си позволи подобни глезотиики.

Коментирай

ее

преди 7 години

еее ,сетихте се да пишете за божинката ,забравихме го тва момче

Коментирай

Биляна Станоева

преди 7 години

Абе ,и вие сте едни новинари...чули,недочули и с празни смс разбрали истината...тапънари,само плюете по хората

Коментирай

ccc

преди 7 години

Да за съжаление е точно така.Тези деца ги подмятат както си искат, нямат семейство - майките и бащите им все са с нови с които трябва да свиква.Изобщо картинката е ужасна.Семейството като ценност се срина.Жалко.А тези хора, които са известни допринасят за този модел.Днес съм с един утре с друг, а детето се размята насам натам, без дори да го питат дали иска да бъде в компанията на любовниците на майката или бащата.То безропотно трябва да приема поредната курва/курвар и да се прави че е щастливо.Жал ми е за тези деца, а глупаците дето ги създават без да мислят, рано или късно си го получават.Само гледат да си начешат собствената краста, а жалкия пример дето дават на тия деца не им пука.Нали им подхвърлят по някой лев, това е достатъчно.Все едно като си в Дубай с поредната на баща ти това компенсира липсата на стабилно семейство.Абе деградация.Ама май нарочно тия ни ги набутват като пример, за да деградира цялото общество.

Коментирай

ccc

преди 7 години

И тази Алисия глупачката даже сърца праща.Проста жена.Набута и тя хиляди любовници , сега на бащата любовниците- е с каква ценностна система ще израстне това дете.Ама не то не се мисли.Дай на момента да живеем - утре като стане поредния курвар сина и ще се чуди защо- ами защото така сте го научили с прекрасния пример дето му давате.Може ли да пращаш сърца за това че бащата на детето ти първо трябваше да свиква с Николета, сега с някаква Биляна и с твоите Бирми и Михайловци.Това ако не са прости хора не знам кои са.Честно просто жалка история.Ама иначе на приказки детето ми е най-важно.Най важен ти е меркантилния гъз май и на теб и на бащите на детето ти.

Коментирай

ха-ха

преди 7 години

Съгласявам се със ссс-Алисия е мега-просто и меркантилно същество!Праща сърца да не и намалят пак издръжката.За нея явно има разлика между Биляна-сръбската дърта брантия и Николета,че така се радва.Ами няма, Офцо ,няма-само ти пак си показа истинското лице на адски меркантилно и фалшиво същество-за Алисия се отнася-за неразбралите!

Коментирай

...

преди 7 години

каква компания валери и биляна алисия и бирмара и нилолета и михайлов какво семейство каква въртелешка

Коментирай

Gossip Girl

преди 7 години

Да, тя само прилича на мъж, хич не е грозна иначе.

Коментирай

Така са щастливите хора, злобарчета гнусни!

преди 7 години

ххахахахахахахахаха виж ги, виж ги, глупово коментиращите комплексарчета, не можете да преглътнете, че Валери би шута на Николета и е прекрасни отношения с Алисия!!! Малкия нямал семейство, подмятали го, хахахахахах те щото пък другите деца, които ежедневно са по новините с всякаква длипса на елементарно възпитание, които растат с родителите си цъфнаха и вързаха! Предпочитам щастливо дете с разведени родители в добри отношения отколкото семейство изпълнено със скандали, никакво внимание и резултата провалени личности. Валери знае кой е неговия баща и коя е неговата майка. От там нататък те с кои хора ще са си е тяхна работа. Освен това вие ги изкарахте, че си сменят половинките през два месеца. Толкова сте зле, ограничени и злобнички, че чисто ви съжаляват хората, като ви четат коментарите.

Коментирай

Така са щастливите хора, злобарчета гнусни!

преди 7 години

групово* /пояснение за малоумните, които преобладават тук/

Коментирай

........

преди 7 години

Как коментираш статута на хора, които не си виждала дори на живо, овца? :D :D :D

Коментирай

Истината

преди 7 години

Ами дебелото Никол къде е?Хахаха любимката му вече не е много любимо дете май ааа!Така е на чуждото нещастие не може да се гради щастие всичко се връща сега е време на която много и знаеше устата да го Д**А...

Коментирай

дядо мляс

преди 7 години

Дебелото черво ще вика дядо мляс в село караджово! С бабка Ерна и майка ѝ Николетка с кривото зъбче.

Коментирай

АБ

преди 7 години

Да- оправданието на курварите, че видиш ли като майката и бащата са щастливи да сменят любовниците то и детето щяло да е щастливо.И никой не е казал, че дете с родители дето са заедно, но се карат ще е щастливо.Едно дете ще е щастливо със семейство с двама родители, които се разбират.Но не ми казвай, че ще е щастливо- днес с едната на баща му, утре с другата, вдругиден с третата.И това че бащата или майката е с тези жени и мъже не значи, че детето автоматично трябва да ги харесва и то.То бива модерни отношения, ама май се мина границата.Божинов като знае, че не може да си начеше оная работа, защо създаде 2 семейства, които с лека ръка разруши? Ами чукай си курвите, ама не създвай деца.

Коментирай

Жалка картинка

преди 7 години

Който чете коментарите тук, знае отношението ми към Табуретката. То се остава непроменено. Но да говорите така за деца, в частност за дъщеря й, е голяво падение. С тия пръсти галите собствените си деца и с тия усти ги целувате.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.