Болни амбиции! Виктор Николаев зарязал дъщеря си Дара, когато била на 2 дни!

2576
13 Септември 2015, 13:00


Виктор Николаев е известен сред колегите си като работохолик.

 

Дори раждането на дъщеричката му Дара не успяло да секне журналистическия му ентусиазъм, узна HotArena.

 

По това време - преди 8 години, водещият на „Здравей, България” все още работил в БНТ и проследявал процеса срещу българските медици в Либия. Когато Дара се появила на бял свят,  той отпътувал за либийската столица Триполи по спешност и зарязал бебето и жена си два дни след раждането, пише „Уикенд“.

 

„Получи се неприятна ситуация, но вече имах издадена виза и билет. Реших, че щом съм поел ангажимент, трябва да замина”, разказва Виктор. С половинката му Людмила Железова всеки ден се чували по телефона, но това не могло да компенсира липсата му. Тя така и не успяла да прости на мъжа си, че я е зарязал в този важен момент вместо да изпрати свой заместник на пътуването.

 

Люси също се занимава с журналистика и има дългогодишен стаж в БНР. Тя е с десетина години по-голяма от Виктор, но според него разликата във възрастта никога не е била пречка за тяхната връзка.

 

„Влюбих се в нея още в първия миг, в който я видях!”, откровеничи екранният партньор на Ани Цолова.

 

В медийните среди обаче се шушука, че любовта била последното нещо, което  ръководело Виктор в избора на партньорка. Говори се, че той избрал по-възрастна жена със солиден журналистически опит, за да може покрай нея да се уреди на хубава работа в някоя медия.

 

Когато Людмила забременяла, с Виктор крили до третия месец от суеверие.

 

„Не искахме никой да знае, първите месеци от бременността са рискови и всичко може да се случи”, спомня си водещият..

 

Бебето Дара се появило на бял свят на самия рождения ден на Виктор – 15 декември. „По-хубав подарък от това надали можеше да получа”, разказва той.

 

Скоро след това обаче водещият на „Здравей, България” решил, че предпочита да гради кариера, вместо да дундурка бебе. С отегчение се прибирал вкъщи, заявявайки на жена си, че непрекъснатите детски крясъци му пречат да бъде пълноценен в работата си. 

 

Така скоро малката Дара била заточена при баба си Денка в Бургас, а после при родителите на Виктор – Роси и Николай, в Разград. Бабата и дядото с готовност поели грижата за момиченцето, дори настоявали тя да посещава детска градина в провинциалния град. Николаев нямал нищо против, но жена му Людмила тропнала с крак и тогава си прибрали детето обратно в София.

 

„Какво толкова - Разград е прекрасно място, а и уикендите ще пътуваме до там и ще сме заедно”, оправдавал се Николаев пред приятели. Изтъквал още, че в провинцията е много по-спокойно, отколкото в столицата и самият той е имал незабравимо детство, което преминало в каране на колело и игри на криеница.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени