Болният от цироза Иван Ласкин се поду като балон, лежи в болница с тръби в корема

https://hotarena.net/laifstail/bolniiat-ot-ciroza-ivan-laskin-se-podu-kato-balon-leji-v-bolnica-s-trabi-v-korema HotArena.net
Болният от цироза Иван Ласкин се поду като балон, лежи в болница с тръби в корема

Болният от цироза Иван Ласкин продължава да е на легло в болница, научи HotArena.

Актьорът, който го загази здраво след години наливане с алкохол, сега има нов проблем – асцит. Това е заболяване при което се натрупва течност в коремната кухина, която се извежда извън тялото му с две тръби, забити в стомаха, разкри пред „Уикенд“ медик от Втора градска болница в София.

„Причините за появата на болежката са много – като се започне от заболяване на черния дроб или рак и се стигне до застойна сърдечна недостатъчност или проблеми с бъбреците. В повечето случаи обаче е напреднало чернодробно заболяване“, коментира информаторът. По думите му предвид състоянието на пациента оставането му в болница е наложително поне за още десетина дни.

„Корав българин е, не се оплаква, въпреки че положението му не е цветущо. В момента е подут като балон от водата в корема и жълт като платно от чернодробната недостатъчност, но стиска зъби“, допълва медикът.

Припомняме, че Ласкин бе приет по спешност в болницата с последен стадий на чернодробна цироза, причинена от системна употреба на   етилов спирт. Мнението на лекуващия екип е, че трябва спешно да му бъде имплантиран нов черен дроб. С търсенето на донор са натоварени всички приятели на лошото момче на българското кино.

4 Коментара

:)

преди 5 години

Органи се трансплантират, не имлантират! Това е черен дроб, те силикон. Май някой има нужда от " имлантация" на грамотност :D

Коментирай

Биси Чекмеджето

преди 5 години

Този сайт трябва да се гордее с мега грамотните си читатели, които четат помията на журналистическата клоака! Клааас...

Коментирай

Sad Satan

преди 5 години

Ами, те като по цял ден пишат за силикони и силиконки, нормално…

Коментирай

Факир

преди 5 години

Миналата седмица в нашата болница един професор умря от също от алкохолна цироза. Всички се питаха ЗАЩО се пропи този човек. Истината е че внучката му беше в нашата болница и той случайно видя кръвните й проби и разбра че не е дете на сина му. От тогава започна да прекалява с алкохола и това го довърши.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.