Бомба! 64-годишната Богдана Карадочева нудистка! (Вижте какво й се случи на плажа)

2027
27 Август 2014, 12:00


Въпреки че вече е на 64 години, Карадочева продължава да плажува без бански костюм, разбра HotArena.net.

 

„От години обичам свободата на голото си тяло и усещането да се отървеш от всичко излишно по себе си. Стефан в началото не беше много съгласен да се събличаме на открито, пред хората, но в крайна сметка и той се поведе по моя акъл“, разказвала Богдана, цитира в. „Всеки ден“.

 

Певицата плажувала гола дори и по времето на соца, когато подобни прояви се наказвали от закона. На няколко пъти била дори заплашвана с арест, но единствено популярността й я спасила от милиционерските белезници.

 

Любимите й нуди плажове били край устието на р. Велека. Те били трудно достъпни и нямало много хора. Също така ходела и на плажна ивица в Несебър, предназначена само за любители като нея.

 

Изпълнителката на „Остаряваме бавно“ била почти неразпознаваема, заради огромните й слънчеви очила и голямата сламена шапка.

 

Според Богдана Карадочева хората не трябва да се срамуват от голите си тела. Наясно е, че всички не могат да приличат на Клаудия Шифър, но не бива да подценяват индивидуалната си красота.


ЕКСКЛУЗИВНО!!! Невероятното отслабване на Ваня Червенкова вече е постижимо от всеки с уникалния й продукт – BEVARED! Вижте и кои звезди се вталиха с добавките! Поръчайте ТУК!


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2017. HotArena | Всички права запазени
php ram used: 4.29 mb
total execution time: 62.452077865601 miliseconds
mysql execution time: 23.023366928101 milliseconds