Бомба! Андреа и още трима изпълнители официално скъсаха с Пайнер! Вижте ексклузивни подробности

https://hotarena.net/laifstail/bomba-andrea-i-oshte-trima-izpalniteli-oficialno-skasaha-s-painer-vijte-ekskluzivni-podrobnosti HotArena.net
Бомба! Андреа и още трима изпълнители официално скъсаха с Пайнер! Вижте ексклузивни подробности

След като вчера HotArena забеляза, че Андреа е отпаднала от каталога на музикална компания Payner и на нейно място е сложена ДесиСлава, от димитровградската фирма съобщиха, че се разделят и с още трима изпълнители.

 

От първи ноември аут ще са Крум, Даяна и Кристиана и едно от най-популярните имена и лица в империята – Андреа.

 

Музикална компания \"Пайнер\" взе решение да прекрати, по взаимно съгласие, договорите на четирима от своите изпълнители. От 1 ноември в каталога ни няма да присъстват имената на Андреа, Даяна, Кристиана и Крум. Всеки един от четиримата бе приет радушно в компанията, работи според силите и способностите си, разви таланта си като изпълнител и постигна своя възможен резултат. “Пайнер” благодари на четиримата за съвместната работа и им пожелава успех\", гласи официалното изявление.

 

До HotArena достигнаха разни слухове, които сочат, че Йорданчо Василковски - Оцко и Джена са пряко свързани със скандала.

 

Единият гласи, че Кристиана е гадже на Оцко, който е бил атакуван от „Пайнер“ да прави инструментали за Джена почти за без пари, а композиторът едва успявал и с другите си задачи. Претенциите на фирмата му идвали горница.

 

За Андреа пък се говори, че умишлено е пренебрегвана от продуцентите. Пример за това е как последната награда за Хит на годината е била предназначена за Андреа и песента й „Най-добрата“, а всъщност в последния момент е отишла при Джена.

 

В крайна сметка силен човек до колежки на Андреа стои зад провалените отношения на певицата с фирмата, сочат още клюките.

16 Коментара

sure

преди 8 години

Главният виновник е ТЯ! Няма глас , не може да пее, подаряват и се изкуствено нагласени награди извън страната от хора, които не са запознати с гласовите и възможности, а с ромо отвън и не на последно място ФЕНОВЕТЕ. Много хора не я харесват и няма с какво- пошли текстове и клипове, никакви гласови данни , едно фалшиво виене и мучене, което и компютъра не е в състояние да оправи и коригира. Да се доказва в друга сфера( например порно продукцията съвместно с приятелката си Николета Лозанова, певица от нея не става. Game over! ;)

Коментирай

Трагедия!

преди 8 години

За съжаление те няма да преустановят стремежа си да се натрапват, тъй че ще лъснат от някоя друга телевизия, пфф ...

Коментирай

:)

преди 8 години

Ааххахаахаххаахаххаахааахахахахахахахахахаххаахах и за тия ли Алисия е "виновна"...........айде Николет Арена бързо бързо, губите тренинг.....давам ви идеята си пишете: "БомбЪ!!! Алисия изгони Андреа от Пайнер барабар с Кристиана, Даяна и Крум" нищо че Алисия е в Ара. А и още нещо пишете: "Алисия спи с жената на Митко Пайнера, в която Андреа също била влюбена" ахахаххахаахахаххахахахаахах...............а ся дайте некой лев, справям се по-добре от ненормалниците дето пишат помийте ви!

Коментирай

До ":)"

преди 8 години

Алисия????? Wtf????Ти нормален ли си???? Къде пък видя да се споменава името на Алисия тук??? А стига ни я навира в очите, а? Психар обсебен -ти си за хоспитализация бе, шизофреник!

Коментирай

Т

преди 8 години

Хахах Хората буквално изпадната в еуфория и щастие, че Тодорка се маха он Пайнер! Навсякъде се радват и блягодарят на Димитров,че е изпвърлил Тодорка! Хахах Тая смешница искаше да създаде новина с напускането си, а от Пайнер са я сложили с още 3-ма други заедно в навината и тя пак остана без ПР хахаха

Коментирай

Цветан

преди 8 години

Когато Камелия каже, че Пайнер вече не стават, то значи, че те наистина не стават!

Коментирай

ИСТИНА

преди 8 години

Още някоя година и Преслава и Галена ще се почистят от там !!! И за тях ще му мине кефа !!! Митко ще донесе нови златни кокошки, за да му носят пари !!!

Коментирай

Лай

преди 8 години

Скоко те няма никога да бъдат изгонени от Пайнер ;) Те са най-големите звезди в България и тях никой не може да ги изгони от никъде ;) Освен това певици като тях са вечни! А Тодорче се освини и вече приличя на хитапатам. Преди поне с визия продаваше, а сега и това няма и я изхвърлиха хахаха Не глас, ни хит, ни визия-едно голямо нещо е Тодора и затова изхвърча ;)

Коментирай

todor batkata

преди 8 години

lelellelelele dyrjavata ve4e nqma da e syshtat pylen ujas

Коментирай

До

преди 8 години

Най-големите звезди в България ли ? Защо тогава никога не са били най-гледани певици на интернет ? Защо нямат песен с 20 или 30 милиона ? Защо никой не ги счита за певици на световно ниво ? И много други неща ! Най-великата и най-гледаната ѕвезда е Андреа ! Проверка в интернет, ако не вярваш !

Коментирай

Congratulations!

преди 8 години

Това отдавна трябваше Митко Пайнера да го направи, но чака Тодорка да стигне дъното, за да я изхвърли, като мръсен и ненужен парцал, каквато е. Поздрави на всички , които харесват хубавата и стойностната музика. Пошлостта и разврата си имат друг сектор! Порно индустрията ги чака! Тази от сега насетне и на сватби и кръщанета няма да я канят. Да се преориентира докато е навреме,че ще умре от глад , а и нейния Опулев ще я изхвърли от кревата и живота си. ТОДОРКЕ, казах го и пак ще го повторя тук: КОЙТО СЕ Е ХВАНАЛ С НИКОЛЕТА , НИКОЙ НЕ Е ИЗЛЯЗЪЛ ДА ДОБЪР КРАЙ! Хак да ти е!

Коментирай

.........................................................................................................

преди 8 години

Много си ниска топка , за да ти обяснявам- защо. А, и да ти обясня защо, пак няма да разбереш! Дерзай да си лаеш тук!

Коментирай

До

преди 8 години

Истината боли нали ?

Коментирай

vremeto go dokaza

преди 8 години

abe koito se e sblijil s nikoleta ne e prokopsal tq zarejda s negatiwi stawa duma za andreq za6tto tq e vse pak faktor

Коментирай

Оо колко си прост

преди 8 години

Даже най-големият тъпак не би павярвал, че песните на Тодоркя са толкова гледания. Погледни малко реално,бе! Едната и песен нява звук, ама има 30+милиона хахахах СМЯХ! Другат и е тотално копиране на Отчаяни съпруги (трейлъра). Само виж харесванията и гледанията-не отговарят. Виж харесванията на песните с по толкова милиони и ще ти стане ясно, че тази си генерира гледанията. То сляп ще го види! Друго- абсолютно никой не смята Тодора за световна звезда хахаа СМЯХ!!!!! Я и виж гледанията в Планета- няма и 3 милиона хахаххах Но в Планета са истински и затова Тодорка не може да си купи гледания там ;) И да- абсолютно всеки човек в България знае, че Галена и Преслава са най-големите звезди в България, най-обичаните и с няй-много хитове.А Тодорка никой не я взима насериозно. Ни знав дали си самата Тодора, нейната ПР-ка или някое заблудено фенче, но си смешен с подобни изказвания! :D

Коментирай

ИРОНИЯ

преди 8 години

Е, именно.... Няма го името, там е иронията. Понеже напоследък щом някоя певица се махне от компанията си или подпише с друга умето на Ася неминуемо присъства. Тук е чудно, че не...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.