БОМБА! „Аз пуснах инфото, че Моника търсеше богати клиенти в Италия, имам доказателства!“ Вижте източника с име и снимка + как Валериева призна, че е спала с Ники М.

https://hotarena.net/pod-pricel/bomba-az-pusnah-infoto-che-monika-tarseshe-bogati-klienti-v-italiia-imam-dokazatelstva-vijte-iztochnika-s-ime-i-snimka-kak-valerieva-prizna-che-e-spala-s-niki-m HotArena.net
БОМБА! „Аз пуснах инфото, че Моника търсеше богати клиенти в Италия, имам доказателства!“ Вижте източника с име и снимка + как Валериева призна, че е спала с Ники М.

Редакторска плесница

 

Източникът на HotArena, който вчера в читателски сигнал до нас разкри шокиращи подробности за интимния живот на Мона Валериева, излезе от анонимност.

 

Той разкри не само името си, но и ни изпрати снимка, както и още любопитни подробности.

 

Лицето се казва Кевин Колев, а това е фотосът, на който позира заедно с Мона.

 

 \"\"

 

„Вчера ви писах новина за Мона Валериева и гледайки коментарите днес, останах с впечатлението, че доста хора се залъгват, че новината е пусната лично от Николета или Андреа. Аз го направих, защото исках да докажа колко долно същество е това момиче“, разкрива информаторът.

 

И продължава: „Само парадира с класа и ум но това е пълен макиаж. Изкараните пари от нея са само с тяло. Знам доста неща за нея, тъй като бяхме доста близки, но с времето и аз си изпатих от нея. Заставам зад думите си и нямам проблеми да го потвърдя. Имам и доказателства как тя лично ме пита да и намирам клиенти тук в Милано все едно съм й сводник.

 

Кевин Колев“

 

Припомняме, че във вчерашния сигнал читателят разкри как Моника е спала с Ники Михайлов и Валери Божинов. Валериева хващала самолета за Италия, за да прави компания на вратаря и често се хвалила на своя приятел – въпросния Кевин Колев. Дори го молила да й търси и други клиенти.


Днес обаче той е безкрайно разочарован от нея и е категоричен, че с приятелството им е свършено. Но държи да разкрие цялата истина за Мона, защото му е писнало да се прави на класна мадама, каквато не е.

 

Още след вчерашната ни публикация

 

реакцията на Валериева не закъсня.

 

Тя нападна HotArena, като заяви, че си е нейна работа с кого си ляга. Ето какво точно написа!

 

 \"\"

 

Какво всъщност разбрахме от горното словоизлияние на Моника?

 

Първо, тя не отрича, че е била в Италия за лов на богати клиенти. Значи инфото е вярно. Тоест, Моника признава, че е работила като компаньонка. 

 

Второ, Моника не само, че не отрича, че е спала с Ники Михайлов, но дори и се хвали с това. Грозно атакувайки Алисия да се замислила защо се е стигнало дотам и защо мъжът й предпочита други.

 

С този пост, Мона не само потвърди думите на читателя ни, но и още повече се изложи.

 

М. Грозева

76 Коментара

do grozeva

преди 8 години

Zashto vinagi q narichash Mona? Na lichna osnova li sa ti statiite ili M.Grozeva e psevdonim na Nikoleta Lozanova? Chovek shte kaje che tvoqt muj e spal s neq, takava zloba te razqjda

Коментирай

N

преди 8 години

Аз ви писах вчера за Кевин, но се съмнявам той са ви е писал. Мисля , че спекулират е много това. .Мона, както и Николета преди практикува секс туризъм. Питайте Мари Вачева. А Мона се изплющя с Кубрат и Тодорка се пука, но тя така или иначе има бая рога.

Коментирай

ха

преди 8 години

И този въпросния господин Колев с какво се занимава че ми е интересно? Като видя, че някоя статия е писана от Грозева и веднага се съмнявам в достоверността и безпристрастието които трябва да притежава един журналист. Нищо не постигнахте с тази статия, в нищо не се убедих.

Коментирай

bim

преди 8 години

Много внимание и обръщате на тая грозна пача. Ама прекалено много. Нека да прави каквото си иска, животът си е неин.

Коментирай

офф

преди 8 години

"Върти, сучи..." и накрая пак до Ники и Алисия се стига.....винаги ! Дреме им на тях за болните ви мозъци !

Коментирай

JUSTICE!!!!

преди 8 години

Темата с Алисия и Ники М. е запазена марка на Грозева. Добре, че са те, че да изкарва вякой друг лев за прехраната си

Коментирай

Agree

преди 8 години

То наистина ако няма две антилогични статии за деня в този сайт за въпросните персони.. "писарите" все едно не са си били на работа!

Коментирай

Agree

преди 8 години

Аз се убедих след публикуването на снимката на Кевин, че явно Мона му е откраднала някое гадже и за това държи да се знае тя що за човек е! Мона, 300 камшика са ти малко на това хубаво дупенце!

Коментирай

69

преди 8 години

Istisnkoto i ime na MonikA e Melina Georgieva i e ciganka kakvato e i Nikoleta ...

Коментирай

баце роман

преди 8 години

Грозева писа ли ти тоз въпросния момък ,че е жиголо в Италия от доста години там и с това се препитава и чука дърти заможни бабки и вдовици .Като ще вадиш кирливи ризи ги вади обективно .Двамата деляха един апартамент и момъкът късаше дъртите чанти на шпоразия ???

Коментирай

Не се излагай

преди 8 години

Момъка е гей.

Коментирай

6

преди 8 години

Кевин е гей, не знам как е чукал баби. Абе някой знае ли Мона още ли я с Бентлито ??

Коментирай

of

преди 8 години

по-голяма гнусотия аз отдавна не бях чела,чула или виждала.Тоя педал по-добре да мълчи,че и той не е цвете.Ръчкат го и него за пари.Да мисли за своя задник,не за тоя на Моника.

Коментирай

баце роман

преди 8 години

Няма значение ,че е гей чукаше баби и вдовици на поразия , нека Моника каже , но мисля ,че има достатъчно ум да не се занимава с такива тъпотии . Той е жиголо там и компаньон .Придружава някой дърти чанти на приеми , срещи ест срещу заплащане . За 1000 евро няма как да не ти стане патката при наличието ,че той тия пари ги сънувал и в момента ги изкарва за 2 часа може и по малко работа. Моника разправяла ,че се ужасявала като ги видела тези дъртите , зашото по някога ги водел в апартамента и е карал да излиза докато била там. Доста тъпо от негова страна да каже такива работи след като и той се занимава с такова като се има напредвид ,че неговите са 50 +

Коментирай

e i

преди 8 години

Kakvo kato e gei..To ne pre4i da gi dupi...I e istina,4e e jigulo.Ne podbira stiga da ima kinti...

Коментирай

pppp

преди 8 години

Грозевa Моникa е нaписaлa" зaмислете се зaщо мъжете ви предпочитaт други" ! Товa трябвa дa знaчи,че не визирa сaмо Aлисия,кaкто ти си нaписaлa,a и оновa извънземно Николетa,чийто зaдник ти целувaш ежедневн.Нaли ти сaмaтa си писaлa по горе,че въпроснaтa " дaмa" е спaлa и с Вaлери и с Михaйлов( то мaй имaше и снимки нa колaтa нa първия пред блокa нa госпожицa Вaлериевa) Трябвa дa си следиш мисълтa,кaто пишеш,не сaмо дa се опитвaш дa оплювaш и унижaвaш Aлисия!

Коментирай

kevin

преди 8 години

Ahahahahaha ymiram . I za 10000 niama da mi stane ot jena kamoli ot babà.Za apartamenta niama i kak da sme se karali teikato tq beshe gost.no tova niama znacenie .komentirai s realni fakti a ne s fantazii za da iskarash Muna svetica..ahahahaha

Коментирай

kevin

преди 8 години

Oshte ne se e rodil tozi koito me rucka za pari ahahahaha

Коментирай

До Николет Арена!

преди 8 години

Айдеееееееее пак сте свалили снимка от нечии профил и пак съчинения по картинка, защо не покажете самото писмо в оригинал? Иначе такива преписани "писма" и аз получавам.................от Елвис Пресли. Въртиме и сучеме, но всички пътища водят към Алисия и Ники - ненормалници! Хващани сте в лъжа повече пъти от колкото са китайците по света, така че на платените статии никой не се връзва. Не сме слепи и глупави, сами виждаме какво е написала и разбираме какво е искала да каже, защото обръщението е към двете простакеси Андреа и Николинка и ТЕХНИТЕ МЪЖЕ визира! На нас за разлика от вас никой не ни плаща и казва какво да мислим и говорим, така че не сте вие тия дето ще ни обяснявате какво трябва да разбираме, защото вие винаги лъжете, манипулирате и казвате на бялото черно!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Коментирай

Моля отговерете

преди 8 години

Защо само вашия платен жалък сайт не отрази писмото от щаба на Григор Димитров, с което буквално унижиха НикоУетка, отричайки глупостите на тая психопатка? С писмото си направо я определят като боклук, който никоя "нормална човешка логика" няма да допусне, че има нещо общо с "първокласен" спортист като него и естествено след като заговориха и за съд Николетка подви опашка и взе да опровергавала и тя смешницата

Коментирай

Алоуу, Грозева

преди 8 години

... "Грозно атакувайки Алисия да се замислила защо се е стигнало дотам и защо мъжът й предпочита други." ... ама Монката явно визира не само вратарчето, а и Божинката, защо не правиш горенаправеното заключение и за цигането от село, а Грозева?! Божинката милия, лично съм го виждала как му изтичат очите по няколко мадами, седящи на съседно сепаре в столично заведение ... онова джудже май трябва да се замисли защо се е стигнало до там! Чу ли, Николето, да, правилно си прочела, твоичкия вече бивш отдавна съблича с поглед доста мадами!

Коментирай

баце роман

преди 8 години

А ве Кевка жиголо мръсно ако си ти като деляхте апартамент е караше да излиза навънка като ги водеше ония дърти чанти у вас и ги чукаше .Точно ,че беше гост и е караше да излиза ,че си имал работа за вършене . Пък и колко си бил компаньон на чантите не е истина . Ти за пари правиш всичко бе пич , не забравяй от къде идваш докъде стигна благодарение на кой и как едни сводници те бяха хванали , да им изкарваш пари обаче те видяха ,че си педераст и те оставиха .

Коментирай

kevin

преди 8 години

Ahaha stava mi qsno...Kato shte si izmisliash pone ne prekaliavai ce posle si lici ,ce e nerealno.kakto i da e ...za men mojesh da pishesh kakvoto si iskash to taka ili inace e laja.ne sum cyval i vijdal gay da cyka jeni mai vece babi za pari .detto ciò...

Коментирай

една

преди 8 години

ЕЕЕх,като чета тука всички актуални мъже ходят по чуждо,изневеряват,бройкат мадами само Никито на Алисия,милия ,е като монах-жив да го ожалиш.Гледа си само Алисия от 4-5 години и не поглежда встрани и така ще бъде вовеки веков-аферим,машааалла!

Коментирай

баце роман

преди 8 години

Кевка , е недей моля ти се прави на майка тереза бе пич . Е нека лъжа тъй като е прочъков сайт и се обръща повече внимание на гНИ ЛО няам как да докажа , тъй като ако пратя материали как си се снимал на един коктейл с 2 бабички ти може да им си внук ,но нека . Има гейове които им стават патките недей така се прави на света вода ненапита .Ти си точно от тях , но не мога да разбера какво ти е направило момичеот след като ти беше на гости и бяхте приятели . Пак казвам ,не забравяй от къде си тръгнал ,че това е най важно и сега в момента кой те направи такъв .

Коментирай

баце роман

преди 8 години

хахаахха пълни нещастници тоЗ момък досега писа тук видяха ,че казвам истини и ги зитриха .Тоя сайт е пълно мъртвило .Некво жиголо което чука дърти бабички да пише лелелле

Коментирай

свободни съчинения

преди 8 години

Моника не е спала с Валери, той я преследваше, но тя го отряза. А с Ники М. дори не се познават, той на достатъчно други е запълвал...свободното време.:)

Коментирай

до бaце Ромaн

преди 8 години

Източниците нa хотaренa сa жрицaтa нa любовтa Лозaновa и нения мъжки вaриaнт Колев!

Коментирай

ана

преди 8 години

Моника,защо не си научила в училище елементарните правила за точки и запетаи в нашия език?Като искаш думата ти да тежи,поне се изразявай правилно.аз не харесвам и Андреа,но все се чудих защо Кубрат е ликвидирал Моника от приятелския й кръг-явно заради лош имидж и репутация ще да е!

Коментирай

Toooo,xexxexeeee

преди 8 години

Това момче,много се изложи!Само на много проста,злобна и нереализирала се в живота жена отива такава постъпка!И да,Моника има пълното право да прави с живота си,каквото поиска и да бъде където си поиска!Един зрял мъж,разочарован и огорчен,какъвто казва че е въпростният Кевин,не би постъпил така подло и грозно........Ноооо,разни хора!

Коментирай

Ели

преди 8 години

Много е странно , че дрислата смръдлива казва край , след отвореното писмо на мениджъра на Гришо !!! Защото , ако такова писмо не се беше появило , тази пиявица , паразит , плевей , брадавица , както ви харесва повече , никога нямаше да отрече и щеше да си трупа дивиденти на гърба на момчето , което постигна всичко с труд , характер и упорство !!!! Чу ли , плевей , има и други начини , с които да забогатееш и да бъдеш известна , твоя живот се върти единствено около това !!! И още нещо . Забелязахте ли , че във високо интелигентното ѝ обяснение , напада Григор ?!? Не можело нея да обвиняват , за чужди спортни неуспехи ?!?!?!?!?!?! Думи не ми останах вече !!! Освободи ни от нищожното си съществуване .... Неприятна и противна си на 90% от хората !

Коментирай

блааа

преди 8 години

Моника визира Кубрат Пулев и Валери Божинов. С втория е спала със сигурност. Николай Михайлов го замесвате покрай Алисия, а не заради реални факти. Който е имал възможността да общува с него последните години е наясно, че той вече е зрял мъж и момичета на повикване не му трябват. Той си намери майстора, да видим другите.

Коментирай

s

преди 8 години

С кой спала и с кой не тя си знае, че и тя е като другите и бръмчи за пари е ясно обаче поне не ми изглежда толкова проста колкото другите. Особено Николета, класната дама.... "мършо" кой ще те иска тебе такава бе?! Андреа и тя се показа колко е проста, и че годините на нищо не са я научили. Бъдете каквито си искате, ама защо се показвате в обществото колко сте прости и елементарни. Парите на нищо не са ви научили. И не, че Моника е най-свястната, но поне се държи малко по интелигентно от другите.

Коментирай

sss

преди 8 години

хахаха беше супер смешно, прави си ПР на гърба на него и се стресна. Пълна мърла

Коментирай

Абе педал

преди 8 години

Абе педерунгели долни,до вчера сте й били приятели,а днес за да ви обърнат внимание се чудите какво да напишете за да навредите на Моника и на Алисия....Еее тоя Н.Михайлов не го оставихте на мира,все с някоя спи,айде престанете.Иска й се на Николинка, Михайлов да изневери на Алисия,ама нееее,той не е кух, като Валери...

Коментирай

Тъпанар

преди 8 години

Кой си ти бе,измекяр? Като те гледам на снимките какъв си Педал,май ти си се молил на Моника да ти намери клиенти,докато тя е работила за модната агенция. Гвй смазан,да го духаш. Толкова пък да й завиждате на Моника,че всеки ден някой се появява с нова история.Не разбрахте ли, че никой не се връзва. Не може тея трите да се осерат и после да се чудят как да си изчистят имиджа и то пак на гърба на Моника. Всички я знаят Николета от къде тръгна и през колко мъже мина за да изглежда така сега....Андреа да пее не умее,гледах няколко нейни клипа,музиката по-силна от гласа й. А оная Светлана малииии няма такъв крокодил.....

Коментирай

Тодоркеее

преди 8 години

Абе Тодорке,я виж клиповете ти в които участва Моника ,колко гледания има и новите ти клипове с Николина колко гледания има... Коя е по-добра?? Ако ще сега секс да правите на живо с Николина няма да има толкова гледания,колкото с участието на Моника... Николина те дръпна яко надолу,мнооого пропадна... Видя се коя е Мършата хаахахахах а сега полудехте и не знаете как да се отсрамите,че сте злобарки. Та някакъв Кевин изникна. ..айде тоя сигурно е гадже на joronow и сега пише простотии... Давай Моника мачкай ги тия лелки, дето си скубят екстейшънитв сега от завист,че вс.те подкрепят.

Коментирай

Hahaa

преди 8 години

Николета ти мило забрави ли от къде тръгна??? Колко много фотосесии имаш гола и гнусна пачавра. А забрави ли за клипа на Устата ,дето си русичка още,а след афтърпартито на какво те направиха хахахахаха Забравяш ти каква мърша беше, преди онзи глупчо В.Божинов да се подлъже да те вземе..... Айде първо виж себе си,после плюй по другите.

Коментирай

Ля ля ля

преди 8 години

Ей ВИП-а как се изложи хахахха Тодора я освиркват винаги по участията,дебела кранта с цялулит,като дойде на участие в Лондон хората направо изтрещяха, каква е кобила. Светлана кривозъбата нямам думи, тя няма нужда от коментар,снимката каза достатъчно....а за Николета от години няма положителен коментар за нея...просто трябва чудо да се случи за да се хареса на народа,но явно. ... Сега както инази фирма спря снимките й с детските колочки,така и през септемяри може и да не я видим на екрана...хахххаха

Коментирай

Да

преди 8 години

Като гледам снимките на Моника от преди,не виждам чак такава разлика,освен носа. Но като погледна снимката на Светлана и Николинка от Караджово и се плашааааа. За това гледайте първо себе си и с колко сте преспали, а после съдете.

Коментирай

баце роман

преди 8 години

Кево не са прави на гръмнат ,че ще люба ей .Колко дърти чанти изпраска за пари бе и колко пъти прави компания на оная дъртата с черното мазерати , та и подаръци ти прави отгоре на всичкото аа??? Помниш ли дето ти подари оня часовник и ти се радва като ученичка цяла седмица .

Коментирай

leleeee

преди 8 години

Tuka edin susht chovek si komentira :D vie ne ste v chas. Monika e strashen krokozubel. Na tva chuchelo li simpatizirate?? Luda rabota

Коментирай

преди 8 години

Момичето се казва Моника. И какви дълги крака има само.

Коментирай

Сиси

преди 8 години

Думи , думи и пак думи ... Къде са ти доказателствата?! Да не би Николета или онази другата мърша Андреа да са ти обещали малко ПР да си направиш , като говориш неща без реално да доказваш нещо с тях

Коментирай

kevin

преди 8 години

Ami nikoi ne mi dava pari za PR teikato ne mi i triabva..ne jiveia v Bulgaria ot mnogo godini i slabo me valnuva da imam PR v Bulgaria .Kolkoto dokazatelstvata ...ima gi.prosto triabva da si turpeliva ;)

Коментирай

kevin

преди 8 години

Ot samia komentar i dumite koito opotrebiavash si lici ,ce si zavurshil Samo 3 klas v selo Pobeda .ne komentirai ...produljavai da beresh domatite i mulci

Коментирай

M.ГрозНева

преди 8 години

Разбрахме ,че смисълът на живота ти е да оплюеш всяка друга, но не и Николета. Никога по никакъв повод ти не обиди, не злепостави или не разкри истини за Николета, въпреки , че знаеш това, както и да поместиш уронваща нея и достойнството и статия от други сайтове, но същевременно не пропускаш такива за Алисия и всеки друг. Нима не е вярно? ХАЙДЕ, КАЖИ ТУК В ПРАВ ТЕКСТ, КАКВА ТИ Е НИКОЛЕТА, КАКВИ СА ВИ ВЗАИМООТНОШЕНИЯТА И КАКВА Е ПРИЧИНАТА ДА И ПРИКРИВАШ ГЪЗА? Направи го. за да не го направи някой друг и тогава, наистина ще изтръпнеш и не само. Толкова злоба, толкова преследване до дупка, толкова изопачаване на нещата, просто няма в цялото жълто пространство. Ти си изключително маниакално злобно, болно същество. Ти си един парцал и срам за журналистиката!

Коментирай

познавам го

преди 8 години

Момчето от снимката е гей и е искал да бъде с мъжете на Моника, но като видял , че не върви започнал да я изнудва за пари.След което тя до е отпорила по направление. ПО този начин иска да си и от Много е злобен и отмъстителен, типично за педалите. Педал гнусен и раздухан гъз- нещастник!

Коментирай

До Кевин

преди 8 години

Гейчо,що се хабиш? Лапай си пишките там и се моли и Моника да не си отвори устата срещу теб,че тогава съвсем няма да се прибереш в БГ

Коментирай

Д.ПЕЕВСКИ

преди 8 години

МНОГО СИ ПРАВА ЗАТОВА БЪЛГАРИА Е НА ТОЗИ ХАЛ КАТО ИМА ЖУРНАЛИСТИ КАТО М.ГрозНева

Коментирай

ха ха ха

преди 8 години

Относно мъжете , Моника има предвид единствено и само Николета, което стана достояние на цяла България, а не Алисия. За сведение на писарката М.Грозева от ХотЛайнена.

Коментирай

Все си мисля,че ако. .

преди 8 години

Все си мисля,че ако само един чоеек коментира тук нямаше да има толкова лайкове, Така че не се надявайте,че само един човек подкрепя Моника. Може да видите във фейса или инстаграм,че поне 2000човека са й лайкнали поста. Така че,сори Лайнолето,Тодорке и Светланке,хората подкрепят Моника. И всеки който се е подразнил е коментирал,а като гледам доста коментари има.

Коментирай

Ех Кевин

преди 8 години

Много си зле бе момче,как може до вчера да ти е била приятелка, а сега такива глупости да пишеш. Гей мазен,сега сигурно ревеш и си издухваш сополивия нос,защото и ти се изложи, като ония трите..

Коментирай

смотан грозен педал

преди 8 години

Хайде спри се бе, неграмотен и злобен ПЕДАЛ! Кой го е грижа за твоите доказателства? И защо си мислиш, че само ти си виждал Моника и знаеш, че била крокозъбъл. Ти си крокозъбъла, но не можеш да се видиш, защото не виждаш по далече от сополивия си нос , като Курволета. Mай сте комбинас нея сега си или ти пробутва нейните клиенти. Колко ти плати да пускаш тези компромати? Педал гнусен. Я изчезни, че вониш от всякъде!

Коментирай

ами

преди 8 години

Как? Кажи му педал и повече не го обиждай!

Коментирай

............

преди 8 години

Крокозъбъл си ти, педал нещастен! Колко ти платиха за тази информация? Не се учудвам свикнал си да си даваш гъза, да те шибат и без пари долно изчадие на природата!

Коментирай

ха ха хаааа

преди 8 години

Николета е олицетворение на онзи лаф... Дръж ми курво копелето, да се присмея на другата курва!

Коментирай

педал нещастен

преди 8 години

М.Грозева да не искаш да кажеш, че Курволета е по-малко проститутка от Моника? ха ха хаааааааааааа. ... A, това педалче нещастно , за колко лева си продаде гъза тук срещу тази статия? Вместо да си направиш ПР се осра до ушите, че цяла България ще те чете и знае кой си и какво представляваш и колко си долен! И как могат приятелите ти да ти се доверят за в бъдеще.... Смятай, какъв смотан педерунген е!

Коментирай

kevin

преди 8 години

Ostavam s vpecetlenieto ,ce bulgarite shte sibostanite prost narod..edin komentar ne yspiahte da napishete kakto triabva..neznaete kaknse vodi dialog.znaete Samo da pishete pedal pedal pedal gay...ami gay sum si kvo da prava ama tva ne e vuprosa v slyceia .Prosto vie ste tupi i si mislete ce dymata gay é obidna..cesno kazano ne e..pone za inteligentnite hora

Коментирай

kevin

преди 8 години

Ahahahah ..kazah ti ..razvivash mnogo fantasii ;)

Коментирай

kevin

преди 8 години

Shte ri otgovoria ytre zashtoto sled 21:00 casa ne si govoria s seliani

Коментирай

Hihi

преди 8 години

А ти си най-интелигентния хомосексуалист...В трите ти изречения има милион правописни грешки. Стой си в Италия не ни трябват такива, като теб в случая си педерсст,защото постъпи така с долните си лъжи....

Коментирай

разбридан гнусен ас

преди 8 години

Неграмотнико педал, научи се да пишеш и преди всичко да бъдеш човек, защото тук освен злобата и неграмотността си, а и интригантството ,друго не показваш. И да, едно е да си гей, друго е да си ПЕДАЛ! Правиш ли разлика? Ти си просто един злобен и долен шубан анус- педал смотан! И понеже нямаш клиентела, кой да те оправя си търсиш тук чрез сайта. Никой няма да си мръси оназ работа с един долен и мръсен педерунген , като теб. Изигра ти лоша шега тази твоя ПР-ска и педераска изцепка. Типично по педераски! Така ще ти умре гъза без шибане, като катър без история! Смотльо, изчезвай, че ми се повръща от теб НЕдошибан, грозен и миризлив ауспух! Изчезни, че ако си ми пред очите ще те смеля от бой! Но, ти ще си го намериш, нали вече се оказа кой си!

Коментирай

ха

преди 8 години

Майко ти колко си неграмотен! По-добре се откажи от българското си гражданство!

Коментирай

kevin

преди 8 години

Ot BG grajdanstvoto sum se otkazal oshte predi 10 godini...spokoino ;) boh vi napisal purvia komentar na italianski no znaeh ce nishto niama da shvanete...sega liagaite ce ytre nivata vi ciaka

Коментирай

REALNOSTTA

преди 8 години

Tova che Monika Valerieva e prostitytka ne e nai loshoto,po-losho e che e i prosta I negramotna,intrigantka i Kradla,igrach na drebno....Ako namirate razlikata sega???Vie ne ste vinovni,horata koito rabotite,sardechni ste I dobri I ne mojete da proymeete che nqkoi e sposoben da e tolkova otvratitelen!!!!!!!! Vqrvate ili ne Vasha si rabota,no samo malko hora znaqt gorchivata istina!!!!Ne proumiavam naistina, kak moje da idealizirate tazi jena,koqto nqma estestvena krasota,dobrota I Stil .....ostavqm na vas da razsajdavate nad dumite napisani....A az moga samo da se nadqvam che shte se interesuvate ot hora koito naistina rabotqt I sa postignali neshto v jivota!!!!!!!! BADETE SHTASTLIVI I OSTAVETE PROSTOTIQTA DA SI GNIE I DA IZCHEZNE ❤️❤️❤️❤️

Коментирай

Do Kevin

преди 8 години

Мислиш ли, че някой се интересува от доказателствата ти. Тук срава дума за това, че няколко пачаври коментират живота на жена, която е пълнолетна и може да прави каквото со иска. Ти, ако не го правиш за пари или реклама, значи го правиш да се мазниш на тея кози. Дори да е истина това за Моника, най малко тези 3-те имат право да се обаждат. И ако Тодорка "пее", Николина "води" нещо, то Светлето Квази-Гонзо-Прасевица си изкарва кинтите точно по начина по който твърди,че го прави Моника. НЛО-то не по-малко се е шлякала за 20-тачки.Продължавайки тоя цирк, само правите услуга на Моника. А онея се наакаха и омазаха с лайна до ушоте (Никлозета до плешивото теме). Та, така де, по-добре замълчи, че стана смешен точно колкото тея на които се мазниш.

Коментирай

Mm daa

преди 8 години

Кубрат, плющя (както се изразихте) и една моя приятелка която от години не живее в БГ. Беше си дошла за пръв път от 5 години. Излязохме да разпуснем, да се повеселим, и попаднахме на него, брат му и още няколко мъже. Тя е ужасно красива и се почна едно сваляне. Таа, така де, на следващия ден мисля са се видели и...... Не вярвам да ме лъже, не е такава. А и няма защо да го прави. След 3-и дни си замина за Австралия. Едва ли е само тя, с която е..... Да кажем СПАЛ

Коментирай

Of

преди 8 години

Ai tiho be. Ne se bil rodil. Toi shte mre, ti...... Kato reshite da zlepostavqte nqkogo, 1-vo si vijte vashite osrani ga6i.Smeshnik....idi da blijesh i da se maznish na Klozeta i Todora. I 2-te s rogata napred.

Коментирай

Tapak

преди 8 години

Освен т'ва си просТ, неграмотен, двуличен, лицемерен, използвач и гъзоблозец. Най-незначителното е, че си гей. И какъв диалог, след като всеки мой коментар, отправен към теб като отговор бива премахнат. Симпатична я направихте ти и парцалите, които я коментираха. Работата е там, че тялото си е нейно. А гаргите дето я плюят са не по-малко долни.

Коментирай

просто една майка

преди 8 години

Кевин ли си или псевдоним, това няма никакво значение! Който се интересува от теб ще намери начин да те открие кой си и къде си. В този ред на мисли, които ти излагаш в последния си коментар , аз също бих желала да ти кажа...Кой си ти и от позицията на какъв ще съдиш, когото и да било? Има си власти , институции и инстанции. Ако са верни думите ти, а те може да са, никой не ги оспорва, защото не може да се знае истината на 100%. Монетата има винаги две страни, но начина по който ти процедира , а именно избра жълтата преса, показва, до колко човек може да се отнесе сериозно към обвинението ти на тази девойка и до колко истина има в него. Не ти прави чест тук и по този начин да плюеш, излагаш факти от живота на други лица( което е наказуемо) и отражение на твоята ЕТИКА ,култура, възпитание, ценностна система и още много други неща. Не смяташ ли, че това момиче добро или лошо заслужава точно както теб да избира собствения си начин на живот, така както го желае, разбира и прави щастлива. Това е все едно някой да тръгне да упреква ТЕБ, че си ГЕЙ и че си избрал тази сексуална наклонност и този начин на живот. Всеки прави това, което го влече! Кой си ти да съдиш останалите и то в публичното пространство? Замисли се ти над думите ми и докато не е късно си поправи грешките, защото наистина може да има лоши последици. Доказателства всеки може да намери. И спри да се излагаш тук и навсякъде. Показа достатъчно същността си! А, това момиче Моника, тя ще отговаря за нейните си постъпки и действия в този живот един ден. Така е устроена вселената , че рано или късно всеки си получава заслуженото и всеки си плаща греховете!

Коментирай

....продължение, тъй , като постинга е дълъг и системата не го отчита в един коментар

преди 8 години

Това е все едно някой да тръгне да упреква ТЕБ, че си ГЕЙ и че си избрал тази сексуална наклонност и този начин на живот. Всеки прави това, което го влече! Кой си ти да съдиш останалите и то в публичното пространство? Замисли се ти над думите ми и докато не е късно си поправи грешките, защото наистина може да има лоши последици. Доказателства всеки може да намери. И спри да се излагаш тук и навсякъде. Показа достатъчно същността си! А, това момиче Моника, тя ще отговаря за нейните си постъпки и действия в този живот един ден. Така е устроена вселената , че рано или късно всеки си получава заслуженото и всеки си плаща греховете!

Коментирай

и да

преди 8 години

И не забравяй, че това е твоята реалност! Нещата, понякога не са това, което чувате и което виждате!

Коментирай

хх

преди 8 години

Обаче, вижте колко празен живот имат тия, а се имат за нещо. Тия Михайлов и Божинов имам чувството, че са спали с всички актуални жени... Спала с тоя, спала с оня, пък Божинов беше а Алисия ,смени я за Лозанова, после с тази с не знам си коя, Михайлов пък обратно Николета,Алисия , тази , плюс куп други..И това, което ме учудва най-много е ,че такива жени имат егаси и самочувствието?! Е на кво основание- да се на*бе ,може и Айшето от Столипиново и кво? Постигнали ли са нещо(сама),образование имат ли? Значими ли сте,с нещо, за някого или само ви е*ат и захвърлят...

Коментирай

Ti si

преди 8 години

Teodorke (Andrea) tva ti li si xaxaxaxa ,raboteshtata

Коментирай

Men

преди 8 години

Единственото, което намеква Моника е, че Божинов спеше с нея още, когато беше с Николета!!!!!!!!!!! Тя казва, че мъжа на Николета предпочита нея. А тази статийка е толкова платена от Николета!! Пак се опитва да намеси Алисия по всякакъв начин и Михайлов. Болен мозък е тази жена! Дано да отиде да се лекува!!! Болна и жалка.. това вече доста време .... Не харесвам Моника, но поне не е толкова зле да се занимава с долни интрижки!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.