Бомба! Божинката сваля Преслава! Лозанова се връща при Ники М. (Алисия първа резерва при Валери)

https://hotarena.net/pod-pricel/bomba-bojinkata-svalia-preslava-lozanova-se-vrashta-pri-niki-m HotArena.net
Бомба! Божинката сваля Преслава! Лозанова се връща при Ники М. (Алисия първа резерва при Валери)

Редакторска плесница

 

„Дързост и красота“ е само безвкусна пародия пред филма, който се разиграва покрай развода на Николета Лозанова и Валери Божинов.

 

Раздялата им повлича след себе си все повече герои в сапунката и историята се заплита, видя HotArena.

 

След слуховете, че Валери има мерак да се върне при бившата си Алисия, сега Преслава е на ход. Футболистът на Тернана започнал нагло да я сваля, като й пращал неприлични SMS-и и я „тормозел“ в социалните мрежи.

 

Дали певицата отвръща на свалката, не е ясно, но предвид скорошната й раздяла с Георги Станоев, това не е изключено.

 

Откакто съобщи за края на брака си с Николета, Валери изглежда видимо доволен. Той постоянно си прави веселяшки селфита във Фейсбук и е щастлив, че отново е ерген и може да сваля жените на килограм, писа в. Галерия.

 

Старата любов ръжда не хваща

 

Междувременно, близки до Николета Лозанова разкриха, че плеймейтката възнамерява да се върне при Ники Михайлов. Съвсем скоро тя ще бъде разведена жена, а малко преди Свети Валентин националният вратар се раздели с Алисия.

 

Сега, когато и двамата са свободни, Ники и Николета щели да възобновят връзката си.

 

Самата тв водеща неведнъж е казвала, че Михайлов е първата й голяма любов и след раздялата им тя още дълго е таяла чувства към него. Всъщност, именно така се запознава с Валери – футболистът я утешавал и я съветвал да се бори за Ники.

 

В крайна сметка, Лозанова и Божинов се ожениха, а Михайлов се загаджи с бившата на Валери – Алисия.

 

И днес, 4 години по-късно, изглежда всичко си идва на мястото. След поредицата изневери на Божинов, с Николета се развеждат. Водещата на „Папараци“ се събира с голямата си любов, а Валери… На него ако не му провърви с Преслава, винаги може да се върне при Алисия като първа резерва.

 

Стела Йорданова

40 Коментара

pepsi

преди 9 години

Валери никога няма да се върне при дъртата. Що мизерии му направи използвайки и детето им. Колко време не можеше да си вижда сина заради нея? То не бяха шантажи за пари, не бе чудо. Ще си намери някое момиче на неговата възраст. Тая бабка никой не я иска.

Коментирай

А3

преди 9 години

Стела Йорданова - със сигурност не си завършила журналистика! Толкова жалък материал, че няма накъде. Личи си ниското ти интелектуално ниво. Но в сайт като този е ясно, че работят само аматьори - меко казано. Никой, който се приема насериозно няма да пише в тази помийна яма! Дори читателите ви влизат тук, само за да се гаврят с вас.

Коментирай

hhh

преди 9 години

nikoleta nikoga nqma da e s niki mihaylov :DDDDDDDDDDDDDD neka pomechtae i po tozi nachin se opitva da drazni valweriii..no Niki mihaylov nqma da se varne pri takuv BOKLUK...ne se vozi v trabanti vse pak..:))))))))))) a ako e vqrno koeto me sumnqva ima afinitet kum bojinovite jeni :D otgleda mu decata pleshi :*

Коментирай

Raq

преди 9 години

100% sum SIGORNA CHE NIKOLETA I NIKI MIHAYLOV SA ZAEDNO DORI V TOZI MOMENT

Коментирай

Име

преди 9 години

"сигОрна"...Ти сериозно ли?

Коментирай

MIMI BOQNA12

преди 9 години

NIKI MIHAILOV SI OBICHA NIKOLETA I TOVA SE VIJDA OT KM.KOLKO VREME BESHE S DURTATA ASQ I NITO BRAK NITO DETE -ZASHTO?ZASHTOTO NE Q OBICHA.AKO BOJINOV TUPOTO NE SE SABERE S NI-Lo NOVATA DVOIKA SHTE BUDAT MIHAILOV I LOZANOVA

Коментирай

HAHA

преди 9 години

Аз не съм забелязала. Да си личи от км? Как разбра? И ако бъдат новата двойка, което не ми се вярва, срам за Михайлов, да се събере с трабанта .

Коментирай

MIMI BOQNA12

преди 9 години

STIGA S TOVA CHE E NEREKAL TRABANT AKO NE SI SPOMNQTE TOVA GO KAZA ZASHTOTO BESHE S ALEKS ARABADJIEVA,a TOGAVA NIKOLETA NAPADASHE NEQ.TOVA BESHE PREDI 10 GODINI

Коментирай

jenn

преди 9 години

Абе, детенце, пиши си домашните, стига коментира, където не ти е работа и нищо не знаеш...

Коментирай

Cigankata niama kogo da cica i reve do nebeto

преди 9 години

Krancheto spria i niama koi da hrani i da vodi po ekskurzii kradlivata ciganka.Zatova vie v predsmartna agonia.Da e jiv i zdrav Peevski da poeme shtafetata,ama edva li...Ciganite po dusha sa mnogo otmastitelni i bez panairi ne mogat da jiveiat.Otdavna na snimkite deto mangalkata si spretvashe da pokaje goliamata si liubov se vijdashe ,4e Valeri ne moje da ia disha!Sega Niklozeta shte napravi i nevazmojnoto da si varne doinata krava.No Kravata Valeri mai se e osaznal i 6te biaga kadeto mu vidiat ochite ot ciganite v Karadjovo.

Коментирай

офф

преди 9 години

Клозета казваше, че най–голямата и "любов" не бел Ники, а Жоро Главата, после изведнъж Божинов стана "голямата лИбоФ", междувременно много обичаше Неделчев...сега пък Михайлов пак на линия...Обаче с тези изтъркани клишета как ще стане не ми е ясно! Не отричаме и за "Обичам те, Шиши!", защото....ех, ако може там да върже..хаха ! Въдиците са пуснати навсякъде, но шарани вече няма, а и стръвта е Гнила...вонии !

Коментирай

WTF!

преди 9 години

ПРЕДПОЛАГАМ, ЧЕ ОТНОВО ЗА КОЙ ЛИ ПЪТ, НЯМАТЕ ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА НИЩО ОТ НАПИСАНОТО. И ПОНЕЖЕ ЗА КОЙ ЛИ ПЪТ ВИЕ СТЕ ЕДИНСТВЕНИТЕ КОИТО ПИШАТ ЗА ИЗНЕВЕРИ НА БОЖИНОВ - КОГА ЩЕ ВИДИМ СНИМКИ С ДРУГИТЕ ЖЕНИ????? А СНИМКИ С ОНОВА МОМИЧЕ "АНЕЛИЯ" ...... НЕ ВСЪЩНОСТ ТЯ БЕШЕ ЗА ВЧЕРА, ДНЕСКА Е ПРЕСЛАВА, УТРЕ МАЙ ЩЕ Е ГАЛЕНА, ВДРУГИДЕН ПРЕДПОЛАГАМ ЩЕ БЪДЕ КЕЙТ МИДЪЛТЪН, ПОСЛЕ ЕЛИЗАБЕТ ВТОРА, ПАПАТА И ЗА ДЕСЕРТ АЗИС - ПОЗНАХ ЛИ? ;) СОРИ, ЧЕ ВИ ИЗДАДОХ СТАТИИТЕ Т.Е. ФАНТАЗИИТЕ ЗА СЛЕДВАЩИЯ МЕСЕЦ.

Коментирай

!!!!!!

преди 9 години

Ne si izmislqite,che ako Birmata vidi tazi statiq pak shte naleti na boi :D

Коментирай

Иска ти се

преди 9 години

Иска ти се Николетке всичко това да не е само в твоята глава! Ако наистина това с Николай се случи, то значи той е най-големия смешник и тъпак.

Коментирай

:)

преди 9 години

А Ники Михайлов знае ли, че с Николета са гаджета или е тайна :D

Коментирай

д.пеевски

преди 9 години

в БЕРЛИН сам

Коментирай

belia

преди 9 години

Toy neznae ama gniloto mu prashta strelichki jajaja

Коментирай

Reni

преди 9 години

А колко време беше с Николета преди това , а нито дете, нито брак. Поредните глупости на нИкитУ!

Коментирай

Саша

преди 9 години

Николета , Николета колко си изпаднала момиче. Даваш на Николай , тоест му намекваш, че си готова да го приемеш ако има желание. Толкова си пропаднала че сама се предлагаш вече на мъжете хахахахахахахахахаххахахахаха! Няма как да стане, Николай ти се подиграва, Валери и Алисия също ти гледат сеира, смешна и жалка гледка си, направо не знам как се чувства бившия ти мъж като ти гледа сеира в момента, срам и позор си. Осъзнай се бе жена, ставаш повече от смешна, поостаря, погрозня, даже може спокойно да кажем че изглеждаш съсипана от злобата която ръсиш навсякъде. Никой нормален мъж не би те приел на сериозно, осъзнай се. На снимки си едно, но на живо коренно различна така че и на външния си вид вече не може да разчиташ ужас!

Коментирай

сигОрна била хахахаха

преди 9 години

Хахахаха, сигОрна е да, хахахаха. Пий си хапчето, Ники не понася Гнилоча, упс ТРАБАНТА. Той нали и баща му казват е бил с нея.

Коментирай

9

преди 9 години

Николета и Михайлов, хахахахахае, е, няма такъв смях. По скоро ще се събере с Божинов отколкото с тая хахахаха. А може да и предложат тройка с Валери. Ланайрова , извинявам се Николета Лозанова спри се, хората вече те взимат за подигравка.

Коментирай

Asen

преди 9 години

vsushtnost zabelqzah che Valeri sledi Preslava vuv istagram kakto i tq nego Preslava osven nego sledeshe i Niki Mihaelov no posle go istri tq sushto sledi i druk nacional na Bulgaria stava vupros za Nikolai Bodurov predi godini te dvamata imaha taina vruska predi Birmata sled kato se ostavi s Nikolai Bodurov tq trugna s Birmata interestnoto e che tq dulgo vreme ne si govoreshe s Bodurov no sled kato skusa s Birmata pak zapochna da si pishe Bodurov izobshto edna kakafonia stava pri taq jena ne e istina xaxa

Коментирай

Име

преди 9 години

Сигурно водиш доста скучен живот

Коментирай

:)

преди 9 години

Така, първо Преслава е известна личност ( с творчество зад гърба си). Известните личности, по-скоро тези които имат фенове, са с отключени профили, за да може всеки свободно да ги последва. Второ - всички знаем, че спортистите (не само футболисти) имат афинитет към фолк заведенията, така че съвсем нормално е да се познават с изпълнителите. И трето - повечето от хората, дали от любезност или възпитание, щом някой те е последвал ти също е редно да го последваш. ТАКА ЧЕ НЕ СИ ИЗМИСЛЯЙТЕ ГЛУПОСТИ, че Преслава да не яде още шамари от Бирмата. Знам, че искате да осерете Божинов, който докато беше с Николета беше страхотен, страшен пич от класа, а сега е най-черния.

Коментирай

Даяна

преди 9 години

Е, по-глупаво скалъпено свободно съчинение не съм чела. Драскачите, самоопределили се като журналисти, тя и Николета се се взема за такава след като се обръща към журналистите с " колеги" :) :) :) Боже, няма такъв смях и сеир наистина! Абе момиче, как се виждаш с Николай Михайлов-там тати централата казва коя ще бъде снахата. Ти само за изтривалка ставаш и за присмех. Наистина ли не си даваш сметка колко си пропаднала и как всеки те котка за в леглото, да кажат ей този е спал с Николета. Ами нищо ново под слънцето. Не са един и двама... цели футболни отбори, с треньори и знайни и незнайни палячовци. Колко са ти свирките нямаш коси по главата, е кой е този дето ще целува тази воня. Ти си прогнила от всякъде. Засрами се и си седни на гъза, защото слагаш петно и на детето си. Долна пачавра!

Коментирай

Хейтър

преди 9 години

Тъкмо си мислех, че няма днес сън без Криволета. Викам си този сайт не го отварям, но в един друг и ,, благославят" роднините до девето коляно....... Ама Курволето, ти с всичкия ли си? Знаем, че Валери е тъпанар, но ти си животно на N- та степен. Не вървиш добре и си пуснала пак статийки, че детето не ти е аксесоар- в други сайтове. Ти самата плачеш Социални грижи да ти го отнемат и да го гледаш през решетките на Сливенския!

Коментирай

gh

преди 9 години

Фотосесията с количките е безумна. Като гледам как си е подпряла кракът и какъв стайлинг й измислили курвенски. НИЩО ОБЩО ЖЕНА КОЯТО Е РЕШИЛА ЧЕ ЩЕ Е МАЙКА И ПРИМЕР ЗА ДЕТЕТО СИ.Тази фотосесия е по скоро за дрешки а-у нещо такова. А вместо количка една табуретка да й бяха сложили да си подпира кракът.

Коментирай

Тити Пa

преди 9 години

Eхеее по-голямо доказателство от това, че тази статия е поръчана и платена статия от Николета, здраве му кажете. Току що ми изтриха коментара. На никой не е тайна ,че това е с неин стил. Тя просто говори тук

Коментирай

Никой

преди 9 години

Всичките и сесии за CAM са пълна и грозна порнография, като самата нея. А тази статия е нейно дело. От космоса се вижда Хе хе хе

Коментирай

vroom

преди 9 години

Асе, ти сън не спиш да се информираш за всяка стъпка на Николета. Вземи пийвай тия хапченца редовно ма мила. Че тая обсебеност взема да плаши. Чак и фотосесиите на жената, какво казала и какво показала...Асе, в живота има и други неща освен Николета ма душко.

Коментирай

Никой

преди 9 години

Алооо, vroom .... май хапченцата са за теб. А кой е обсебен цяла България знае и по кой е обсебена вашия идол Свиркулета . А доколкото знам, Алисия пее във Варна тази вечер и отдавна е на път. Май, май писарите са се побъркали, както с всичко друго. А, че статията е поръчка на Курволета от самолет си личи.

Коментирай

Niki

преди 9 години

Ей, vroom, да не стане с взлом! Много кухо парче си , като Николета. Що не си гледаш свирката и да си биеш дузпата. Хайде, омитай се и духай супата заедно със Свиркулета. Тя ги обича тези неща... май си приличате , А?

Коментирай

ШШШ

преди 9 години

Голяма работа...по целия свят има разводи,изневери, раздели... С тая разлика,че всички знаем Николета с кой си ляга и кой и плаща. Не беше Ники Михайлов, не беше Жоро Главата,сега Валери... Не е важно какъв е,на кой е гадже и за кой е женен,важното е само да иска да й плаща селфитата с Филип Плейн. Тая жена след още 2-3 години съвсем ще се състари и погрознее. Много трудно ще намира кой да й държи високия стандарт.

Коментирай

ШШШ

преди 9 години

Николета Лозанова е от провинциалистките,които са готови на всичко,само да не живеят в къщи по селата, от каквато тя дойде... Дори коментарите и постовете в фб не си ги пише сама,има си човек който й върши тази сложна работа.. Тя не умее да се изказва и да говори...

Коментирай

ШШШ

преди 9 години

Целия й живот е фб, селфита,снимки. Нейния живот е пред камерата на телефона й. Грозна , пластична пача.

Коментирай

хаха :*

преди 9 години

Ще ти се да се събереш с Михайлов ама той не е чак толкова прост хаха

Коментирай

:)

преди 9 години

Защо му е на Николай Михайлов да кара трабант, като може да е нещо в пъти по-висок клас? Пък и той вече се е повозил....не пречи да направи едно-две кръгчета, но се съвнявам за нещо по-сериозно. То няма нищо лошо човек да есам, но след всичките истории за щастливото семейство и прочие си е падане от височко и е неприятно. То човек трябва да живее за себе си и да се радва на това, което има, а не да гледа коя какво си няма, че всичко тече и се променя. Аз бих я посъветвала да се пробва с Карбовски- човекътт много си я харесва, само не знам дали ще и смогне на стандарта на живот с $ :)

Коментирай

MAIA RYSEWA

преди 9 години

be tia xybawo waznameriawa...no niki da ne e tolkowa kyx....da prieme toz boklyk....mnogo i se iska na swirkoleta....no samo w me4tite i....

Коментирай

bobo

преди 9 години

tekat my ligite na trabanta po niki....no we4e pro4etena kniga.....ia da ia pozdrawim s edna pesen na ALISIA eeee....tapa mangalka si e swirkoleta

Коментирай

пепи

преди 9 години

Какво излиза, Валери прави деца, Ники ги гледа

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.