БОМБА! Черната Златка стана Руса Златка на квадрат! (Платиха й, за да се превърне в блондинка)

https://hotarena.net/laifstail/bomba-chernata-zlatka-stana-rusa-zlatka-na-kvadrat HotArena.net
БОМБА! Черната Златка стана Руса Златка на квадрат! (Платиха й, за да се превърне в блондинка)

Черната Златка се изруси и вече няма как да бъде различавана от адашката си Златка Райкова, известна като Русата Златка, узна HotArena!

 

Бургазлийката промени цвета на косата си в изискан варненски салон.

 

Това разкриха в аванс от хитовото светско предаване „Папараци” по Би Ти Ви. Екип на шоуто успя да заснеме трансформацията на прочутата моделка преди няколко дни.

 

Кадрите ще бъдат излъчени тази неделя в актуалния брой на предаването, което върви по традиция в 22 часа.

 

Черната Златка официално стана руса в салона на известния варненски стилист Конда Кондов. Според запознати причината за трансформацията е мащабен моден проект, за който бургазлийката е била поканена.

 

За да премине в отбора на блондинките, Златка Димитрова е получила доста солиден хонорар.

 

Трансформацията на видната брюнетка е продължила няколко часа. Върху косите й работил екип от трима коафьори. Освен че е изсветлена, прическата е и доста подкъсена.

 

За да няма издънки, Златка преди това е настояла да й бъде показано компютърна изображение как ще изглежда с новата си прическа.

 

Резултатът я окуражил и тя се съгласила да се боядиса. Факт е, че русият цвят доста й отива и в момента красавицата прилича поразително на Ким Кардашиян.

 

 

4 Коментара

Едва ли ...

преди 8 години

прическата ще я превърне в приказна красавица.Не вярвам русото да премахне грубите и лицеви черти и излъчването на впрегатно животно.Предполагам ,че промяната се дължи на участие в нов "мега проект " или казано по -ясно-търсене на нов спонсор. Нищо лично , но всички знаем ,че Миро е при жена си и детето и никак няма намерение да се развежда.....

Коментирай

Dee

преди 8 години

Ох, не ми е ясно тези хора слепи ли са да я канят за рекламно лице? Няма грам изящество в тази жена. Висока е да, но не е нежна или грациозна. Като кон е в маниерите, в начина й на говорене. Дори и за фотомодел пак не става. Фотошопът не може да я спаси. Не знам кой я пробута и как успя да я направи известна, обаче това момиче е всичко друго, но не и модел.

Коментирай

ах, ужас!

преди 8 години

Тя и преди си беше ТРАВЕСТИТ в лице, а сега с това циганско русо - хептем ще е ОТВРАТ. Щом за пари се прави за посмешище, какво остава до другото за пари??? ха ха ааа.. Най- красивата от всички плеймейт до сега в класациите безспорно е Русата Златка, но като човек е пълен боклук.

Коментирай

DIANA

преди 8 години

offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff i kak 6te razli4im travestita ot hubavoto ruso Zlate

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.