Бомба! ДесиСлава ли е причината за раздялата на Слави и Мартина? (Неподозирани факти)

4713
14 Октомври 2014, 10:51


Слави Трифонов е единственият от целия екип на шоуто му, който прекрачва за сетен път златното си правило „Където си вадиш хляба, не трябва да си вадиш оная работа“. Едни от най-сериозните му връзки са били именно с жени от колегията, а от лятото насам се е заформила такава с член от журито на „Гласът на България“ – ДесиСлава, узна HotArena.net.

 

Мартина и шоуменът се разделиха, а като причина за това ще се окаже, че е русокосата чалгаджийка. Същевременно тя парадираше с връзка с ММА боеца Светлозар Савов, която според близките им отдвана е приключила.

 

Младокът не виждал перспектива с жена, която е по-възрастна от него с около 10 години, а Дес бързо му се е наситила в леглото, пише в. „Всеки ден“.

 

Причината да се хване за Слави като удавник за сламка е и пропадащата й кариера на фолк певица. Да се задържи на пазара било най-важно за нея, тъй като с това си изкарва хляба.

 

А и партньор с отлично финансово състояние също е приемлива възможност за ДесиСлава.

 

Още лятото се е шушукало, че има нещо между тях. От две седмици насам обаче те са засечени да интимничат на различни места и клюката се разнесе още по-осезаемо.

 

Певицата оправдава близките им в последно време отношения с факта, че двамата работят усърдно по „Гласът на България“ и помежду им не трябва да се търси никаква интрига.

 

„Явно Деси Слава е фаталната дама, заради която Слави се раздели с Мартина. На нея очевидно й е в стила да разбива сериозни връзки“, споделят в светските среди.

 

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени