Бомба! Джино разкри: Да, с Емануела сме гаджета! Брадърът се похвалил, че певицата била доста палава в леглото

https://hotarena.net/laifstail/bomba-djino-razkri-da-s-emanuela-sme-gadjeta-bradarat-se-pohvalil-che-pevicata-bila-dosta-palava-v-legloto HotArena.net
Бомба! Джино разкри: Да, с Емануела сме гаджета! Брадърът се похвалил, че певицата била доста палава в леглото

Истина е! Фолк певицата Емануела и Джино Бианкалана са гаджета, узна HotArena.

 

Заварката станала веднага след седмицата на „Черешката на тортата“, където двамата участваха заедно с Бориса Тютюнджиева и др.

 

Още тогава плъзнаха слухове, че между двамата има нещо, а съвсем наскоро Джино сам потвърдил. Бианкалана се похвалил пред близки, които веднага издадоха на HotArena, че излиза по-сериозно с Емануела.

 

Брадърът не пропуснал да изтъкне колко палава е фурията в леглото и как приятно го изненадала с уменията си. „Тия чалга певици определено знаят как да боравят с микрофона, за пореден път се уверих“, подсмихвал се Джино, който преди това имаше връзка с фолк дивата Джена.

 

И това не е всичко – двамата с Емануела дори си правили скандални домашни снимки, които нищо чудно някой ден да излязат на бял свят.

 

Млад, богат и неженен

 

Това неминуемо буди въпроса Джино ли е младият, богат и неженен мъж, подарил на Емануела супер луксозния бял Мерцедес, за който HotArena писа. Несъмнено Бианкалана отговаря на описанието.

 

А има и друго съвпадение. Само преди няколко дни Джино също се изфука с нов червен Мерцедес, като написа под снимката: „Новото ми бебе“.

 

 \"\"

 

Малко по-късно Емануела се похвали със същата марка автомобил и написа: „Малкото ми бебче“.

 

 \"\"

 

Късно снощи певицата снима и огромния си букет бели рози с една червена по средата. Съвпадение или младият, богат и неженен Джино е лудо влюбен в Емануела?! Изводите оставяме за вас.

\"\"

9 Коментара

Ричи

преди 8 години

Тази пъстърма не си седна на пу-ката! Затова ли бяха тези изпълнения с детето? Одраскало се е само, докато майка му си чеше мирудията.

Коментирай

да бе ,Джино друг път

преди 8 години

Тези снимки с Джино са само за парлама. Те са приятели, но нямат нищо интимно. Подаръка е от Митко Донев да се извини пред цяла България,че той не е посягал на детето за въпросните одрасквания и да спре завинаги да говори по негов адрес. А, цветята са от семеен бизнесмен с когото тя има връзка не от вчера , но не може да го разгласи, защото нито ще се разведе , нито ще се ожени за нея. ЕМИЛИО, СКОРО НЕ СИ СЕ ОМЪЖВАЛА И НЕ СИ РАЖДАЛА, ВРЕМЕ ТИ Е!

Коментирай

да бе ,Джино друг път

преди 8 години

Поправям се > Митко Динев

Коментирай

буби

преди 8 години

Абе тоя Джино много елементарно и простичко момченце излезе. За Емануела няма да коментирам, че не си заслужава....

Коментирай

Doli

преди 8 години

Ако е вярно,че са заедно,то Емануела излезе доста хитра-успя да омае Джино- Паралията без време. Я да беше той един обикновен и неизвестен циганин, щеше ли тя, въобще, да му обърне внимание?..А близките му едва ли са във възторг от избора му- той е ерген,без деца,а тя-омъжвана,с 2 деца и скандална. Щяхме с интерес да гледаме Джино в ''Милионер търси жена'', (независимо дали е харесван или не, предаването щеше да разбие рекордите по гледаемост), а сега какво?..Джино ''се прекара''- може и да няма предаване, а щеше и да изкара някой лев. А може би щеше да си намери и по-свястна жена....

Коментирай

бай Тошо

преди 8 години

Хей, до кога ще обръщате внимание на този лъжлив циганин. Майка му и баща му карат заедно камион а тоя мързел и брат му само гледат къде да се сбият и след това да осъдят побойниците. С техните пари после се пишат за "баровци". Елементарен и лжлив циганин Защо им се връзвате на лъжите????

Коментирай

пази, Боже!

преди 8 години

Търкулнало се гърнето, че си намерило похлупак! Същата история. Двама кухи, кухи, та звънят чак, се събрали! И тези ЗвИздИ са! Пази, Боже! До къде стигна прогреса в тази държава?! Има ли я изобщо?

Коментирай

браво

преди 8 години

Най-накрая някой да каже истината. За тва са го пребили преди години и ги е съдил и ся се води милионер, а всички знаят че е лъжлив циганин от село. И преди да кажете че не е мангал, вижте майка му и баща му!

Коментирай

Sineoka

преди 7 години

Che tozi Djino s kolko jeni hodi ednovremenno? Mnogo stanaha.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.