Бомба! Ето го новия на ДесиСлава (Вижте с кого замени Зарко)

https://hotarena.net/laifstail/bomba-eto-go-noviia-na-desislava HotArena.net
Бомба! Ето го новия на ДесиСлава (Вижте с кого замени Зарко)

Не жали дълго Зарко!

 

Фолк певицата ДесиСлава вече има нов мъж до себе си, узна HotArena.

 

ДесиСлава нагледно показа, че сърцата на хубавите жени не остават за дълго самотни. Само два месеца след официалната си раздяла с MMA боеца Светлозар Савов блондинката е в обятията на нов мачо – все така физически и финансово атрактивен, разказват запознати с личния живот на известната чалга певица, пише Всеки ден.

 

И ако в последната си връзка със Зарко годинките бяха в полза на кака му Деси, този път има баланс във възрастта на красавицата и новия й мъж Георги – и двама са на по 36 години. Само че ако досега момата от Раднево е успяла да свие макар и временно семейно гнездо, бизнесменът е предпочитал ергенлъка и безспирните забавления с различни жени.

 

Двамата се запознали в средата на юни, когато ДесиСлава гостувала в заведението на Георги в Слънчев бряг. Приятелската им връзка обаче бързо прераснала в сексуална, издават запознати. Благодарение на близостта си със съдържателя на дискотеката, чалга звездата започнала да получава всяка седмица покана за участие в клуба, което й гарантирало хем работа, хем среща с любимия.

 

Очевидно сексапилната блондинка не се притеснява от връзката си и не я пази в дълбока тайна, тъй като Деси вече е запознала любимия си с най-добрите си приятелки от бранша – Галена и Преслава.

 

Изпълнителката не знаела как ще протекат нещата между нея и Георги, тъй като бизнесменът прекарвал летата на Съни бийч, където му е бизнесът, а зимата се прибирал в родния Бургас. Певицата констатирала съвсем сериозно, че една от най-големите й пречки да има сериозна връзка е кариерата й, която я принуждава ежедневно да пътува и да не може да хвърли котва на едно място, където да свие семейно гнездо.

 

4 Коментара

Не за дълго

преди 8 години

А дали Георги иска да стане малко известен покрай Десислава ?

Коментирай

силвия

преди 8 години

ето го новия на ДесиСлава? и къде е новия????????????

Коментирай

гери

преди 8 години

Ако не направи патешка муцуна и не си вдигне веждите няма как...

Коментирай

JUSTICE!!!!

преди 8 години

Да и аз очаквах снимка. Ето го новия на Деси Слава , Бай Гошо от с.Никола Козлево. Запознали се в смесения магазин на центъра на селото. Бахти тъпотиите в този сайт

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.